financ Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Dneska jsem tu 4 roky. To letí. A přitom to začalo docela nevinně. Po několika bezhodinkových letech jsem si tehdy vyčlenil nějaký peníze na koupi slušivých hodinek do práce.... A už to jelo.Za tu dobu mi prošly rukama stovky hodinek, aktuální stav je přes 50 kousků. Ale protože jsou nejvíc zastoupený Primky, tak si říkám že to ještě není tak strašný. Nějaký čas jsem nosil v hlavě nápad, dát sem do vlákna obrázky, který mě v té mojí chronoposedlosti nejvíc inspirovaly. Dlouho jsem to dával dohromady, minulý víkend nafotil a dneska můžu ukázat výsledek. První fotka byly Stanikovy traktory. Hodinky, který měl můj děda. Dokonce mám ve fotoalbu fotku coby mimino a děda mě drží v náručí a na ruce má děda traktory. Po Sportech a Orlících největší Primky, průměr 36mm a i dneska se dají nosit k obleku. Mishova fotka Igenů, kterou jsem dlouho považoval za kompletní sbírku všech černých provedení Kamilova svatá trojice. Orlíky, buzola a hloubkoměr z potápěčský sady.To už se ani komentovat nedá A poslední obrázek byly Stanikovy vojenský Primky. Všechny Primky, který prošly armádami, Prim Orlík, Elton Sporty, letecký automaty a PSII polského námořnictva.Na původní fotku bohužel nemám autorský práva, z fora je smazaná a tak jsem se pokusil vytvořit něco podobnýho mobilem. Fotograf ze mě teda nebude, ale jde o hodinky :-) A takhle to dopadlo u mě: Poznal jsem tu spoustu nových přátel, kamarádů a známých a jsem rád, že můžu být součástí tohohle spolku. Edit.A ještě k tomu pětitisícovka :-) Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Gratuluju ke kulatinám Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Gratuluji Davide.Takhle to má smysl, hloubku a nesmírnou sběratelskou hodnotu. Ještě mě/nás zajímá zrození hodinek chrono vintage charakteru, ale to určitě zanedlouho přijde, a na to si rád/i počkám/e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Pěkné to máš Davide,a potom ,že nemá "skoro žádné" primky.Vyzobal samé třešinky,paráda.A jak jsi na tom s těma staronovýma Orlíkama? Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Též gratulace a díky za veškeré ty vizuální dary! Beru to jako chrono poučování doučování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Za mne klobouk dolů a velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Gratuluju ke kulatinám Davide.děkuju kamaráde Gratuluji Davide.Takhle to má smysl, hloubku a nesmírnou sběratelskou hodnotu. Ještě mě/nás zajímá zrození hodinek chrono vintage charakteru, ale to určitě zanedlouho přijde, a na to si rád/i počkám/e. Díky příteli. Chrona třeba někdy příště. Pěkné to máš Davide,a potom ,že nemá "skoro žádné" primky.Vyzobal samé třešinky,paráda.A jak jsi na tom s těma staronovýma Orlíkama?Orlíky budou, průběžně aktualizuju v podpisu.Ještě vloni v létě jsem skoro žádný Primky neměl, kromě traktorů to u mě vypadalo takhle Též gratulace a díky za veškeré ty vizuální dary! Beru to jako chrono poučování doučování. Děkuju. Je mi ctí rozšířit poznání aspoň o malý kousek a pokud budou ty obrázky někomu inspirací, budu velmi rád. Za mne klobouk dolů a velké díky.Tobě díky, ty za to taky tak trochu můžeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 One watch guys jsou poserové. Díky tomuhle to tady žije. Máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Gratulace Ty Primky sice nechápu, ale i tak jsi dobrý pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) One watch guys jsou poserové. Tos řekl pěkně Jinak moc pěkná sbírka Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 I já se připojuji, zejména když jsem si mohl některé kousky prohlédnout osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Přidávám se s gratulací, obdivem i jistou dávkou závisti (ale té hezké, chronomagorské )Ať se sbírka dál vyvíjí a rozrůstá přesně podle tvých představ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 To je naprostá paráda, hluboce se klaním!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Nemá to chybu a ten zápal je obdivuhodný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Pánové, přátelé, kamarádi, děkuji všem za Vaše povzbuzení. Dneska mi tyhle malý hodinky udělaly velkou radost. Moje první Primky, dostal jsem je při nástupu do první třídy a konečně se mi povedlo sehnat tenhle hnusný gumový řemen. Takhle si ty hodinky pamatuju, s takovým řemenem se mnou prošly celý první stupeň základní školy. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 parada, ja dostal uplne ty same pri stejne prilezitosti i s timto remenem, skoncily svoji pout u me pri hodine telocviku, kdy jsem je nechal odlozene na Svedske bedne a nez jsem se vratil byly fuc... dik za vyvolani vzpominek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) A máme tu další pokračování znovuzrozených hodinek. Po dvou letech se mi povedlo dát dohromady modrý Carrery. Jejich původní příběh je na začátku tohoto vlákna. Koupil jsem je jako vytopený, nefunkční a nekompletní. V první fázi renovace došlo na jejich zprovoznění v manuálním režimu, chvilku jsem je ponosil a nakonec zavřel do sejfu a koupil ještě jedny s menším rozsahem poškození. Už jsme je několikrát málem prodal, náhradní díly jsou téměř nesehnatelný a když jsou, tak za raketu. Jednou jsem je málem rozprodal na náhradní díly. Tady je finále, kompletní renovace, doplnění všech chybějících dílů, hodinky jsou plně původní a funkční. Chtěl bych poděkovat Karlovi za spolupráci, hodinky servisoval pan Frýdl a děkuji IzTaPovi za fotky jak z katalogu. Původní stavhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=937556 Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Tohle už nemůžu ignorovat bez gratulace. Paráda! Srdcař se nezapře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Nádherný fotky nádherných hodinek. Je mi ctí, že jsem je mohl vidět naživo a byl součástí tohoto projektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se