sibirnaya Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 mas recht, funguje, ale vypada to votresne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 mas recht, funguje, ale vypada to votresne To víš, tchýně to objednávala v r.1982, původně to byla rohovka, dělali to někde v Jablonném nad Orlicí, tehdy hrozný luxus. Až do konce nebyla prosezená, odřená, vyžraný molitan, jen stolek byl rozviklaný. A byla děsně pohodlná. A hlavně - sedět se v ní dalo, tak proč to měnit? Když jsem koukal na TV, bylo to pohodlné a jinak stejně nejsem doma:-). Dělám si trochu srandu ale bylo mi jí líto, jestli byla nemoderní mi bylo ukradený, mám jiné priority. Mimochodem vzpomínám, jak jsme byli předloni na motorkách v Rumunsku a v jedné zapadlé vesnici v Banátu byl trh. Přijel pán s Dácií, na střeše nehoblovaná prkna přímo z katru. Začal to řezat ocaskou, šroubovat, pak vytáhl z auta molitan, zase to pižlal, nakonec látku, sponkovačku a nůžky a za chvíli byl hotový gauč. A hned se pustil do dalšího a než ho dodělal, první prodal. A nejspíš prodal i druhý, nevím, jeli jsme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 ja mam sedacku ze sconta, velky Ucko, po peti letech souziti se psama se zacala kozenka drolit, tak sem ju enchal nove potahnout a jede se dal. a ano, ma zkusenost je veskrze pozitivni.Koukám, že kámoš se konečně pohnul :-) Koženku nebrat, buď kůži, nebo pěknou látku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 stejne to psi dorvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Tak si pořiď plastovou, jak dřív byly v šalinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesB Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 V takove cenove urcite textilni taky ji mame doma a jsme spokojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesB Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Divej pokud mas zvire a nechce se ti o to moc starat tak urcite textilni jeslti si puntickar jak ja tak urcite kozena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Vyuziju tema: shanim sedacku, ktera od zeme bude mit alespon 10cm, aby pod ni mohl projizdet uklizeci robot. Jsem ochoten se prizpusobit materialu apod, ale tohle je podminka. Meli byste nekdo tip? (nez zacnu masove obmailovavat ruzne firmy na sedacky..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 třeba phase sedačky, u některých typů je výška nohy 13 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Vyuziju tema: shanim sedacku, ktera od zeme bude mit alespon 10cm, aby pod ni mohl projizdet uklizeci robot. Jsem ochoten se prizpusobit materialu apod, ale tohle je podminka. Meli byste nekdo tip? (nez zacnu masove obmailovavat ruzne firmy na sedacky..)Ja som toto riesil u sedacky z ikei, mala nohy asi o 3cm nizsie nez som potreboval. Take masivne, asi 10x10 nohy. Odskrutkoval som ich, pod nich vyrezal z dosky "podlozku" rovnakej velkosti, navrtal diery na skrutky, nastriekal tu podlozku ciernou farbou (spray) a vlozil medzi sedacku a povodne nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 phase mam v hlave jako takovy lowcost. je/neni to tak? rucni zvysovani nozek nebude nic pro me, to se mi delat urcite nechce jeste nekdo nejaky tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 no mně phase nepřijdou jako lowcost, tam já osobně řadím spíš Ikeu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Vyuziju tema: shanim sedacku, ktera od zeme bude mit alespon 10cm, aby pod ni mohl projizdet uklizeci robot. Jsem ochoten se prizpusobit materialu apod, ale tohle je podminka. Meli byste nekdo tip? (nez zacnu masove obmailovavat ruzne firmy na sedacky..)Máma teď koupila sedačku od Polipol International. Německá výroba, prodává je tady dost firem (včetna Aska atd.). Má 11 cm nohy, robot pod ní vjede bezpečně. Jinak je to super kus nábytku, jedna z nejpohodlnějších sedaček, v který jsem seděl. edit: přeměřil jsem nohu Upraveno 28. února 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Diky obema, checknu Phase i ten Polipol. Kdyby jeste nekdo neco mel, hodte to sem. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 NZ. Mně by měla sedačka od Phase dorazit příští týden, tak pak případně můžu poreferovat, nicméně zatím jsem s jejich servisem velmi spokojený (několik desítek různých potahů, po podepsání objednávky dostaneš přístup k nim na web, kde vidíš aktuální stav výroby sedačky apod.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 (upraveno) No ja mam rohovou sedacku od Phase 5let...uprimne muzu rict, ze to zadny zazrak neni, spis teda ten lowcost na urovni Ikea. Vyhoda, ze se da vybrat z kvadrilionu potahu ruznych barev a vlastnosti, ale drevena kostra vrze, sedaky jsou sice dobre vypolstrovane, ale operadla strasne malo. Celkove se mi na ni nesedi moc pohodlne. Ta kvalita provedeni bude asi dost hit&miss. Me se hodilo tehdy to, ze mela presne ten vzhled a rozmery, ktere sem chtel. Az budu vybirat sedacku priste a pokud to bude volba Phase vs Ikea, tak se spis priklonim k Ikea. Upraveno 1. března 2017 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 diky za reakci, 5 let uz je validni zpetna vazba, vrzani by me vytacelo neskutecne.. tak si mozna usetrim cestu do Rican.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Královehradecký Polstrin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 zrovna jsem to doma změřil, Polstrin Ikarus má nožky 10.5cm cca máme prakticky tuhle, tužší molitan sedáků, hlubší deáky, látku si vybereš podle odolnosti a barvy, mají toho docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 vrzat tam nemá moc co. Ten rohový díl je na 4 nohách, na bocích má takové držáky, do kterých zapadne protikus na ostatních dvou dílech, které jsou na 2 nohách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se