Přejít na obsah

GILIUS

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bezvadný, longu, výborný !!

představte si, až gilovi kluci vyrostou, bude chronomag značka, něco jako .... google :D

Měl jsem jeden nápad, dikutoval jsem ho letmo s Kamilem a myslím, že ke konci roku je vhodná chvíle to zveřejnit. Nevím, jestli sem, nebo do vlákna diskusí k serveru. S tím si moderátoři jistě prosím poradí.

Navrhuji po Giliovi pojmenovat to jeho vlákno, o které se tak zasloužil, něco jako "GILIOVO vlákno digitální hodinky", nebo tak něco. Mohla by to být i tradice do budoucna. Prosím, pojďme to prodiskutovat a snad někoho napadne i nějaká elegantní finální formulace, která mi myslím moc nevyšla.

Upraveno uživatelem cigi
  • Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

plný bezvýhradný souhlas, Gilius toho pro Chronomag opravdu dost udělal, a to jsem si všimnul, i když jsem tu také "jen chvíli"!

Odesláno

Kluci, nechte to spát. Je to jako Havlovo letiště. Vybrali jsme pekne peníze pro rodinu do zacatku, taky malé dárky ný památku, každej rok na Vánoce můžeme něco poslat. Ale nedělejte z toho frašku s přejmenovávanim vláken proboha :-(

Odesláno (upraveno)

Gilius založil několik velmi plodných vláken, ta tady zůstanou a on jako autor mnoha příspěvků také.

Rád bych v určitý den (třeba datum registrace Giliuse na fóru) dal na ruku digitálky. (existuje nějaká funkce fóra - reminder?)

Edit: a Frantik samozřejmě pravdu nemá, ale to nemá smysl psát :)

Edit2: samozřejmě za tu památku pro kluky velký dík všem :notworthy:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Super práce! Určitě je oba budou rádi nosit.

Už je nosí. Ve středu jsme jim je odvezl do Jihlavy. :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Rok se s rokem sešel a v návalu podzimního času mi to nedá a vzpomněl jsem si na první výročí od úmrtí moderátora kamaráda a fajn člověka Giliuse teda Honzy.Jak se daří jeho klukům? Otázka asi pro Kamila,Longa či někoho jiného....
Chybíš tu Honzo,mám chuť si znovu vypít :rip:

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Čoveče, to je fakt zvláštní, já si zrovna včera na Gila po delší době vzpoměl, jak se tu dělala sbírka a přemýšlel jsem, jak je to vlastně dlouho, a on už je to rok...

• Po letech...
Odesláno

Přátelé,

díky dobrotě a šlechetnosti některých z Vás, především těch, kteří se podíleli na výroční limitce vlka a zajíce, má Giliova manželka a jejich děti o něco bohatší, a já doufám, že i hezčí, vánoce. Na konto paní Lenky dnes doputovala částka, která byla jakýmsi přebytkem toho, co mezi sebou parta rusofilních magorů :-) vybrala při tvorbě již zmíněné, IMHO velice zdařilé, limitky. Hluboce smekám, Bert

Nyní již text, který Giliova žena posílá členům Chronomagu:

Dobrý den,

posílám  pár informací a několik fotografií.

Jsem ráda za možnost znova poděkovat za solidaritu lidí z Chronomagu. Vaše podpora pro mě byla a pořád je důležitá. Děkuji.

Jak se nám daří?

Honzíkovi je 15, chodí na průmyslovku a vyrostl tak, že se do dveří pomalu musí sklonit.

S mladší Radimem .... no, můžete se kouknout na jeho YouTube kanál ( https://www.youtube.com/channel/UCpfCp8Kl5tee-AS2hdBCWhg, můj neoblíbenější je 

)

Já jsem si podala žádost o další dítě do pěstounské péče, doufám, že nebude na překážku, že jsem bez partnera. Gilius totiž nasadil laťku hodně vysoko.

Fotky jsou v příloze, podívejte se.

Mějte se moc hezky a ještě jednou moc děkuji,Lenka Blažková

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník YPO
Odesláno

díky dobrotě a šlechetnosti některých z Vás, především těch, kteří se podíleli na výroční limitce vlka a zajíce, má Giliova manželka a jejich děti o něco bohatší, a já doufám, že i hezčí, vánoce.

respekt pánové .... smekám i já

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...