Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ideální dohoda, vše rychle, zdvořile a hlavně ochotně (!). Štěpán poskytl i záruku (slibuji, že nevyužiji :-)). Rád si v budoucnu zopakuji. 

• Po roku...
Odesláno
Rychlá domluva,setkání na 1/2 cesty,krátký pokec+cígo,hodinky + fiňáry,a někdy příště ...

Byl to zkrátka docela fofr obchod a vše proběhlo naprosto super - yes.

Samozřejmě doporučuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

pekne hezky na vekslaka, na Venzlu, pod vsudepritomnym dohledem kamer, tajnejch i fizlu, hezky z rucky do rucky, tak to mam rad ;-)

diky moc 

Odesláno
Á o5  perfektní domluva + rychlý pohodový obchod.Už podruhé vše proběhlo jak se domluvilo.

Žádné cavyky, přijel, pokec,kšeft,a zdarec.Prostě tak,jak to má být.

Se Štěpánem je radost obchodovat,za mě naprostá spokojenost.

... příště klidně znovu ;)

Odesláno
Á o5  perfektní domluva + rychlý pohodový obchod.Už podruhé vše proběhlo jak se domluvilo.

Žádné cavyky, přijel, pokec,kšeft,a zdarec.Prostě tak,jak to má být.

Se Štěpánem je radost obchodovat,za mě naprostá spokojenost.

... příště klidně znovu ;)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Hodnotím trochu s odstupem času, ale to nic nemění na skvělém obchodu. Vše do pár hodin od prvního kontaktu vyřízeno a jen doufám, že mu budou

krásky dlouho dělat radost. Pokud nás hodinky svedou ještě někdy dohromady, tak se budu opět těšim na super jednání a pokec u kávy.

Doporučuji a díky!

• po měsíci...
Odesláno

Je to trochu nošení dříví do lesa, ale i já se přidám s chválou.

Perfektní domluva, vstřícnost a k tomu supr pokec.

Za mě kdykoli znovu a až budu mít cestu do Práglu, rád svou účastí podpořím nějakou pijatiku. ;)

Díky

• po měsících...
Odesláno

Obchod proběhl tak, jak by to mělo být, blesková komunikace, co se dohodlo, to platilo, vše bez jediného zádrhelu, korunované příjemným popovídáním. Ještě jednou moc díky a těším se někdy příště.

• Po roku...
Odesláno

Fajn pokec, super obchod, moc děkuji Štěpáne, škoda že mi jel tak brzo vlak nazpět :-D...

• po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...