Peta-Biker Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Nejlepší rada, nekupovat nové hodinky - taky jsem vždycky byl zastáncem úplně nových hodinek. Tohle je přesně ten důvod - člověka to nasere více x než škrábanec na novém autě. V mém případě určitě.
Frantik Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 No tak trochu to vidět je, ale žádná tragedie!
Návštěvník dlubix Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 14:24, Peta-Biker napsal: Nejlepší rada, nekupovat nové hodinky - taky jsem vždycky byl zastáncem úplně nových hodinek. Tohle je přesně ten důvod - člověka to nasere více x než škrábanec na novém autě. V mém případě určitě. x1 přednošený jsou nejlepší. Já osobně si jich pak víc užiju.
bandicoot Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 A ještě lepší jsou hodinky v takový ceně, že nad tím mávneš rukou jak nad rejhou na botě.Což je samozřejmě u každýho jinak, ale to smíření tam musí být, jinak si ty hoďky člověk neužije naplno (což se u allroundu jaksi očekává).
Moty Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 určitě to není tragedie, jen sem na to nebyl připravenej:P
lastam Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 drzim minutu ticha za tvou popravenou lunetu o futra... ... ted vazne, v lete jsem vosral svoje hodinky v metru na jezdicich schodech o ty strany schodu, nastesti se to na nich nepodepsalo zustaly netknuty a ze to byl slusna rejha, na mineralu a hliniku by to bylo urcite znat, ale co jsem si udelal ryhu je do nozicky pouzdra o sklenenou vitrinu, takze jsem taky nebyl veselej. ...a nesouhlasim s tim, ze je lepsi si koupit jety hodinky, prave, ze s jetejma nikdy nevis co kdo s nima jak moc prasknul, ze nevis ani jak dlouho vydrzi stroj bez servisu, takze tak:-) nove je proste nove a nikdo mi to nevymluvi:-D
Moty Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 souhlasím s Tebou, nové jsou nové a nechápu v čem je lepší mít jetý, jen cena a už to řeším míň, sou teďko podepsaný a poznám si je:smile_anim:
bandicoot Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 15:44, Moty123 napsal: nechápu v čem je lepší mít jetýźe neřešíš první ťuknutí, to už oplakal někdo jinej
Daemonultimate Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Já mám teda jetý,ale v takovym stavu,že je nikdo nenosil,takže na tu první nehodu stále čekají a já se bojim,bojim...
panedge Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 15:48, bandicoot napsal: źe neřešíš první ťuknutí, to už oplakal někdo jinej Když jsou ty hodinky nový,tak si to svoje bouchnutí klidně opláču a jedu dál,u jetejch by mě to akorát sralo. Podle mě pro ojetý mluví jen cena.Nevím,co by mě se mi mělo líbit na omlácenejch hodinkách od někoho jinýho.Ale je jedna vyjímka,která potvrzuje pravidlo,a to je Rolex,tam se mi ty starý vintage otloukánky moc líběj.
Návštěvník dlubix Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Mluvim o par vlasovkach, ne otlucenejch hodinkach. Jsem chudej kluk, tak vezmu radsi keramicky suby tady na foru za 140k s par vlasovkama, nez novy na krame a za usetreny prachy.... nevim, to je fuk, co s nima udelam...
Moty Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 15:48, bandicoot napsal: źe neřešíš první ťuknutí, to už oplakal někdo jinej Tak to bych nerekl, v pripade ze koupim jety co vypadaj dobre, tak ty tukance budu resit taky a omlaceny bych si ja asi nekoupil, a u vintazek jsem taky radsi kdyz vypadaj hezky
Cyber Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Ví někdo kolik stojí do nových PO keramická luneta? Nebo se dá koupit jenom vložka? Taky mě překvapilo že se dají škrábnout takhle snadno
Radek K Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Tak to hledím, myslel jsem že keramika spíše praskne, než se škrábne. Takhle tedy nechápu, proč tam dávají keramiku, nějaká výhoda, které jsem si nevšiml? Upraveno 29. října 2012 uživatelem Radek K
relativ Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 No problém je v tom, že sa na taký škrabanec ťažko zabúda. Zakaždým, keď sa pozreš koľko je hodín, najprv spontánne skontroluješ, či tam ešte je...
panedge Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 17:28, dlubix napsal: Mluvim o par vlasovkach, ne otlucenejch hodinkach. Jsem chudej kluk, tak vezmu radsi keramicky suby tady na foru za 140k s par vlasovkama, nez novy na krame a za usetreny prachy.... nevim, to je fuk, co s nima udelam... Jasně,ale zrovna tohle,co se stalo Motymu není vlasovka,reagoval jsem na to.
Kristian.nov Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Mě teda taky hodně překvapilo, že se tak snadno odřela. Dyť by ta keramika měla sakra něco vydržet ne?
Daemonultimate Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 V 29. 10. 2012 v 18:26, Kristian.nov napsal: Mě teda taky hodně překvapilo, že se tak snadno odřela. Dyť by ta keramika měla sakra něco vydržet ne? Nevydrží,mám keramickej náramek a vyrobil jsem na něm taky škrábanec.Všechno se dá poškrábat.Ale u Motyho je fakt divný,že ani pořádně neví jak k tomu přišel,jinými slovy to nebylo nic,po čem by se mu ještě klepala ruka a to bych taky tvrdil,že to musí vydržet.
Chorche Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Honzo, cítím s tebou To bych teda nečekal.
Baker Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Je to opravdu ryha do keramiky? Neni to spis zbytek materialu o ktery jsi zavadil? Zkus vzit gumu a vygumovat to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se