stenly Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 O víkendu jsem šmejdil u rodičů na půdě a mají tam taky jeden:) nechal jsem ho tam pro další generace:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 největší radost mám ale z lampičky Napako od Hůrky z roku 1960. Divím se, že to ještě nikdo nevyhodil. Tu jsem nenechal pro další generace:) omlouvám se, že sem strkám lampičku:) pokud by to iritovalo, tak to smažte:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) AhojTaky tu něco mám. Upraveno 9. července 2018 uživatelem Brumad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 AhojTaky tu něco mám. Toje ale velká krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Myslel jsem, že tohle téma půjde mimo mě. Ovšem budíky si mě stejně našly. B71 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Sice nejsem cistokrevnej budickar, ale tohle misto se mi libilo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Troufám si typnout místo Černovice u Tábora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Jj, presna trefa:-). Super atmoska diky te dekoraci a dorty byly taky hodne jedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) A v kolik jim to tam všechno zvoní? :-) Upraveno 12. července 2018 uživatelem Brumad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 taková kavárna je i v Jihlavě. Žeby nějaký chronomagor založil řetězec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 To Brumad: diky bohu nejdou. Jinak by to byla asi mazec:-)To PepaSFI: hele, je to mozny, ze je to jeden majitel, protoze ten samy ma ve stejne vesnici fabriku na cokoladovy vyrobky a muzeum cokolady v Tabore. Myslim ale, ze chronomagor to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Chtěl jsem říct to samé, cafe budík je i v Táboře. Teda do nedávna tam bylo, ale neměl jsem tu čest to navštívit. V Černovicích máme chalupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 s krabickou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ta kavárna to je nádhera :-) Mají tam i dobré kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Je to opravdu pěkný budíček Nemohl bys napsat prosím co je to za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 90tka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To stefan2: Hele ja ani nevim. My tam meli jen rum a ten byl dobrej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To stefan2: Hele ja ani nevim. My tam meli jen rum a ten byl dobrej:-) Ok :-D i tak díky :-D stavím se tam tedy na kafe a rum :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 s krabickou :-) Olalá...Tak to je paráda. Víc fotek by nebylo? Jo, a mám doma nového krasavce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Kafe Budík je super ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se