Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Grand Seiko ma svoju vlastnu skruž s napisom "Novinky". Chcel som sem dat nieco nove od Seiko a zistil som ze dolnych desat tisic takouto vymozenostou nedisponuje.

Tak sem hrnte vsetky novinky. Zacnem linkom od neznameho vojina LINK ktory je inac plny nudnej sedi, az na tieto bullheady, ktore podla mna budu dost popularne. link na stranku vyrobcu

post-4112-001412600 1351889079.jpg

post-4112-048624600 1351889171.jpg

post-4112-038723000 1351889177.jpg

post-4112-011397000 1351889184.jpg

Odesláno

Kolego, máme tu přece vlákno SEIKO 2012;)

No, jak už jsem se vyjádřil, je to šeď a nuda, u Anant dokonce bída.

Docela mě mrzí, že nemají koule udělat bullheady v automatu. Obzvlášť, když v high grade chronografech aktuálně nemají super pecky (mimo GS).

Odesláno

az predaju posledny izul, potom mozno..

Seiko 2012.. ts! to o mesiac-dva nebude pravda, mal som potrebu stvorit nieco vecne :)

btw, vyhladavaci engin tohto fora maturoval v jednej triede s hnedym uhlim a modemom. Inak si jeho "performance" neviem vysvetlit..

Odesláno

hledej přes google...

Za dva měsíce bude vlákno Seiko 2013 ;)

U aut. chronografů by jim prospělo, kdyby se zaměřovali na kvalitu, ne kvantitu. Ale to můžu opakovat pořád dokolečka a stejně se nic nestane. Leda, že bysme spustili masivní mezinárodní letákovou kampaň :)

Odesláno

Grand Seiko ma svoju vlastnu skruž s napisom "Novinky". Chcel som sem dat nieco nove od Seiko a zistil som ze dolnych desat tisic takouto vymozenostou nedisponuje.

Tak sem hrnte vsetky novinky. Zacnem linkom od neznameho vojina LINK ktory je inac plny nudnej sedi, az na tieto bullheady, ktore podla mna budu dost popularne. link na stranku vyrobcu

Napadlo me: 'model Parohac'.

Takze asi nebudu cilova skupina.

Doufam :D

Odesláno

hledej přes google...

Za dva měsíce bude vlákno Seiko 2013 ;)

U aut. chronografů by jim prospělo, kdyby se zaměřovali na kvalitu, ne kvantitu. Ale to můžu opakovat pořád dokolečka a stejně se nic nestane. Leda, že bysme spustili masivní mezinárodní letákovou kampaň :)

ono to su nerozumne rady.. to by som mohol najst aj uplne ine forum :)

ok, ja pilotujem ty hadzes letaky.. neviete mi povedat, krici sa spravne BANZAAAAAI ci BANZAIIIIIIIII?

Odesláno

dík za odkaz - mě samozřejmě zaujaly hodinky z opačného konce - seiko 5 s kalkulačkou nevypadají věru zle. ty černé s oranž akcentem..hmm, určitě hezčí než cokoli s logarem od orientu, vtipná je "devítka" na cifru, která to pěkně vyvažuje + cirkulárková luneta.. no, počkáme si na živé foto..

Odesláno (upraveno)

Fajn, po dlhšej dobe konečne jedny GS SD, ktoré považujem za dokonalé - SBGA083. Oproti SBGA001 vylepšili ťah, indexy a indikátor rezervy chodu.

Aj ich cena je veľmi príjemná...

post-13411-074932500 1351956571.png

Upraveno uživatelem grand
Odesláno

Fajn, po dlhšej dobe konečne jedny GS SD, ktoré považujem za dokonalé - SBGA083. Oproti SBGA001 vylepšili ťah, indexy a indikátor rezervy chodu.

Aj ich cena je veľmi príjemná...

Opravdu velmi povedené.Líbí se mi hlavně tah a decentní rezerva nátahu.

Odesláno

enGiN: Když už jsem dáváš plno obrázků z odkazu, tak si je napřed ulož do pc a pak je sem normálně nahrej. Tyhle obrázky za 2 měsíce někdo na původním odkazu smaže a tady to taky nebude. Viz vlákna od Snowa, taky po pár měsících k ničemu.

Odesláno

ty hnede vypadaji hodne lakave, uvidime co zive fotky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...