instant Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Grand Seiko ma svoju vlastnu skruž s napisom "Novinky". Chcel som sem dat nieco nove od Seiko a zistil som ze dolnych desat tisic takouto vymozenostou nedisponuje. Tak sem hrnte vsetky novinky. Zacnem linkom od neznameho vojina LINK ktory je inac plny nudnej sedi, az na tieto bullheady, ktore podla mna budu dost popularne. link na stranku vyrobcu
Chumpus Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Kolego, máme tu přece vlákno SEIKO 2012 No, jak už jsem se vyjádřil, je to šeď a nuda, u Anant dokonce bída. Docela mě mrzí, že nemají koule udělat bullheady v automatu. Obzvlášť, když v high grade chronografech aktuálně nemají super pecky (mimo GS).
instant Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 az predaju posledny izul, potom mozno.. Seiko 2012.. ts! to o mesiac-dva nebude pravda, mal som potrebu stvorit nieco vecne btw, vyhladavaci engin tohto fora maturoval v jednej triede s hnedym uhlim a modemom. Inak si jeho "performance" neviem vysvetlit..
Chumpus Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 hledej přes google... Za dva měsíce bude vlákno Seiko 2013 U aut. chronografů by jim prospělo, kdyby se zaměřovali na kvalitu, ne kvantitu. Ale to můžu opakovat pořád dokolečka a stejně se nic nestane. Leda, že bysme spustili masivní mezinárodní letákovou kampaň
lib Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Grand Seiko ma svoju vlastnu skruž s napisom "Novinky". Chcel som sem dat nieco nove od Seiko a zistil som ze dolnych desat tisic takouto vymozenostou nedisponuje. Tak sem hrnte vsetky novinky. Zacnem linkom od neznameho vojina LINK ktory je inac plny nudnej sedi, az na tieto bullheady, ktore podla mna budu dost popularne. link na stranku vyrobcuNapadlo me: 'model Parohac'.Takze asi nebudu cilova skupina. Doufam
instant Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 hledej přes google... Za dva měsíce bude vlákno Seiko 2013 U aut. chronografů by jim prospělo, kdyby se zaměřovali na kvalitu, ne kvantitu. Ale to můžu opakovat pořád dokolečka a stejně se nic nestane. Leda, že bysme spustili masivní mezinárodní letákovou kampaň ono to su nerozumne rady.. to by som mohol najst aj uplne ine forum ok, ja pilotujem ty hadzes letaky.. neviete mi povedat, krici sa spravne BANZAAAAAI ci BANZAIIIIIIIII?
grand Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 ono to su nerozumne rady.. to by som mohol najst aj uplne ine forum ok, ja pilotujem ty hadzes letaky.. neviete mi povedat, krici sa spravne BANZAAAAAI ci BANZAIIIIIIIII? http://ricostardeluxe.free.fr/Banzai.wav
lub Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 dík za odkaz - mě samozřejmě zaujaly hodinky z opačného konce - seiko 5 s kalkulačkou nevypadají věru zle. ty černé s oranž akcentem..hmm, určitě hezčí než cokoli s logarem od orientu, vtipná je "devítka" na cifru, která to pěkně vyvažuje + cirkulárková luneta.. no, počkáme si na živé foto..
grand Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 (upraveno) Fajn, po dlhšej dobe konečne jedny GS SD, ktoré považujem za dokonalé - SBGA083. Oproti SBGA001 vylepšili ťah, indexy a indikátor rezervy chodu.Aj ich cena je veľmi príjemná... Upraveno 3. listopadu 2012 uživatelem grand
Jezevcik2 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Fajn, po dlhšej dobe konečne jedny GS SD, ktoré považujem za dokonalé - SBGA083. Oproti SBGA001 vylepšili ťah, indexy a indikátor rezervy chodu.Aj ich cena je veľmi príjemná...Opravdu velmi povedené.Líbí se mi hlavně tah a decentní rezerva nátahu.
Chumpus Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Tenhle indikátor rezervy chodu je opravdu povedený, udělali ho i na pár dalších modelech. Za to u mě mají velké plus.
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Mají to zmáknuté kluci japonští,je to opravdu velmi elegantní a jednoduché,zkrátka líbí se.
enGiN Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Pravděpodobně kompletní line-up je tady Ale nevím nevím... Zdroj: WUS Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem enGiN
enGiN Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem enGiN
enGiN Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem enGiN
ggrand Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 enGiN: Když už jsem dáváš plno obrázků z odkazu, tak si je napřed ulož do pc a pak je sem normálně nahrej. Tyhle obrázky za 2 měsíce někdo na původním odkazu smaže a tady to taky nebude. Viz vlákna od Snowa, taky po pár měsících k ničemu.
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Hlavně ten odkaz je už v prvním příspěvku... někdo se snažil být akční
quest987 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Grand Seiko ma svoju vlastnu skruž s napisom "Novinky". Chcel som sem dat nieco nove od Seiko a zistil som ze dolnych desat tisic takouto vymozenostou nedisponuje. Tak sem hrnte vsetky novinky. Zacnem linkom od neznameho vojina LINK ktory je inac plny nudnej sedi, az na tieto bullheady, ktore podla mna budu dost popularne. link na stranku vyrobcuty hnede vypadaji hodne lakave, uvidime co zive fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se