Přejít na obsah

Sinn vs Breitling aneb Rozpaky Sváti Kuřátka

63 hlasů

1. 1. Co by měl Sváťa udělat?

• pustit brajtle koupit Sinn Technik
      17
    • pustit Sinn a koupit Sinn Technik
      32
    • nechat si oboje a koupit k sinnu černýho cordovana
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nuda v Pardubicích :) tak se bavím, jak budu čarovat s hodinkami dál. Udělal jsem teď několik kolotočů, kdy postupně IWC ingenieur a Stowa marine original nahradily Breitling chrono avenger a Aquadive 300, Aquadive šly z baráku a na jejich místo přistály Sinn 857 na tahu, guma s velkou sponou přibude v úterý. Po vystřídání spousty hodinek jsem došel k závěru, že budou doma dvoje hodinky, civil spíš ke sportu a civil spíš naslušno. Vyložený oblekovky asi nevyužiju. To už jsem si vyzkoušel na Titoni, Stowa 2x, Diplomat, Meistersinger, Limes, IWC da Vinci. Asi by to všechno rozštípl nějakej rolex nebo IWC chrono pilot, ale ty zatím nechci, protože by mě pak už nic asi nelákalo. Takže do hry znenadání vstupuje tajemný Sinn 6110 technik bydlící Na dělostřílnách v Chronoshopu

Takže tady jsou fotky a poraďte Sváťovi :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ač kopu momentálně za Sinn, tak ty brajtle bych pryč nedával. To se radši rozhodni mezi těmi zbývajícími = nechal bych si breitlingy, 857 bych ponosil do omrzení a pak bych je pustil a koupil 6110 pokud tě ještě budou zajímat... (a jestli budeš mít tím pádem navíc ten silikon a sponu tak bych se o ni hlásil... :rolleyes: )

Návštěvník ?po
Odesláno

kup si ty Sinn = měl jsem možnost asistovat u rozbalování při příjezdu do čr a tečou mi sliny ještě teď = jediný hodinky který mám pořád v hlavě x nemají chybu = to jsou pro mě univezály :smile_anim:

Odesláno

Myslím ,že se k Tobě nehodí ani jedny ! Tuhle dvojici bych přeskočil a vymyslel si nějakou další.

tjo Saido, já už přeskočil asi 45x za tu dobu, co se tady flákám :D jiná dvojice bude, ale teď mě vopravdu oboje ty hodinky docela dost baví

Odesláno

Ja ty Sinny videl. Jestli jsem lehce vahal u Technik Regulateur, tak tady jsem s..l magi kostky. Nevodnes jsem si je jen kvuli stavu beznyho uctu.Takze moje volba je jasna. Kam se hrabe Blajting.

Velikost, kalibr, kontrast cerny, bily a antireflexu... To nema chybu. Casual a na tvoji tlape i dressy...

Odesláno

Ja ty Sinny videl. Jestli jsem lehce vahal u Technik Regulateur, tak tady jsem s..l magi kostky. Nevodnes jsem si je jen kvuli stavu beznyho uctu.Takze moje volba je jasna. Kam se hrabe Blajting.

Velikost, kalibr, kontrast cerny, bily a antireflexu... To nema chybu. Casual a na tvoji tlape i dressy...

já ty tvoje maggi kostky viděl, ležely hned vedle mých maggi kostek :)

Návštěvník ?po
Odesláno

Ty Bečka jsou pro staryho nudare jako jsi ty ideální. A k nim si kup Casia jako Ypo a mas to.

žádný nemám šmejde :D

Odesláno

Ty Sinn 6110 jsou moc pěkný, takže hlasuju pro Sinn Technik a pustit 857. Pokud by byla možnost se odchýlit z výše nabízených možností, napadá mě civil na slušno s ručním nátahem ještě takhle:

moje "oblekovky":

post-17375-093190500%201333384779.jpg

Ale tím bys měl zas 2 chrona, takže ještě vyměnit Brejtle za něco nepatrně civilnějšího... Tady by se úplně nabízely Explorery I 39mm, ale ty zatím nechceš :D

post-17375-093287900%201339888385.jpg

Odesláno

Becka nechej a vezmi ty Sinn Technik, vypadají skvěle.....aaaa maggi kostka..

Odesláno

No jo, moonwatche. Ty ehm, ty jsem měl taky, a strašně mě na nich vadilo, že se mi blbě natahovaly korunkou. Kdyby toho nebylo, asi bych už měl doma l.e. se Snoopym na počest Apolla XIII. Trochu infantilní jako já, stejný rok startu jako mého startu.

Odesláno

D je správně...pustit oboje a koupit Sinn Technik. Zůstane jedno volné místo do dvojky a tím pádem radost z další možné cesty za něčím zajimavým. :)

Odesláno

D je správně...pustit oboje a koupit Sinn Technik. Zůstane jedno volné místo do dvojky a tím pádem radost z další možné cesty za něčím zajimavým. :)

+1.

Tohle mi přijde jako dobrý nápad.

Odesláno (upraveno)

Ty breitlingy vypadají jak Seika za 5000,takže ty bych dal pryč a nechal rozhodně Sinny!

Tak teď nevím, zda jsi urazil Seiko a nebo Breitling. Vzhledem k tomu, že žádné Seika nevypadaj jako Breitling, dokonce jsou jim na míle vzdáleny, absolutně jsem nepochopil smysl Tvého porovnání. Takové výkřiky miluju.

Pouč mě, laika, které Seika - chrona Ti připomínají? Měl jsi ty Breitlingy v ruce? Nadzvedávaj mě takové kecy od lidí, co pořádné Seika v životě neměli v ruce (a tyhle béčka taky ne).

A to nejsem zastáncem Breitlingu, nesmí mi přes práh - ale Tvoje porovnání je totálně mimo - omlouvá Tě pouze to, že jsi 100% neměl ani jedny v ruce... Žádné podobné Seika nejsou!

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...