kubson Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Máme tady jedny lehce používané NauticFish s tritiem, sleva nehorázná http://www.chronoshop.cz/bazar/nauticfish-h3-gen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Máme tady jedny lehce používané NauticFish s tritiem, sleva nehorázná http://www.chronoshop.cz/bazar/nauticfish-h3-gen404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 404Hodinky se dnes prodaly, takže odkaz je již nefunkční, sorry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 zdravím! mám na vás jeden dotaz , na jednom foru tu bezvýsledně řešíme zdali ma steinhart nav b uhr II 44 hand driven na zadním sklíčku materiál safír či nemá safír? info výrobce a některých prodejců mlčí nebo se různí.co vy na to , jaká je pravda?díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 zdravím! mám na vás jeden dotaz , na jednom foru tu bezvýsledně řešíme zdali ma steinhart nav b uhr II 44 hand driven na zadním sklíčku materiál safír či nemá safír? info výrobce a některých prodejců mlčí nebo se různí.co vy na to , jaká je pravda?díky za info.na dýnku je minerální sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Nový blog a nové fotky Sinn Modell 103 KlasikViz:http://blog.chronoshop.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Moc pěkné hodinky... čím to, že na Chronoshopu se mi těch hodinek začíná líbit nějak moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 přidávám se , příjemné Sinny,koukám už po nich dlouho a nevím stále do kterých půjdu,sám sebe nakonec překvapím a nechám si poradit přímo na místě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Máme tady hromadu pěkných chronografů od Glycine ve výprodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Fotoreportáž na pokračování z naší návštěvy Baselworldu 2013 najdete na našem blogu:http://blog.chronoshop.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 U příležitosti návštěvy veletrhu Baselworld 2013 vykonalo vedení Chronoshopu i návštěvu a kontrolu kvality u firmy Traser. Žádné závady nebyly shledány... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 To je atentát na Cyrdu tendlecten plášť velikosti "M"? Jinak Dobrý Zděnku a kluci, dík za report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 To je atentát na Cyrdu tendlecten plášť velikosti "M"? To máš pravdu! Mám pod tím pláštěm ještě sako.....a břicho! Já se prostě na takovýhle akce nehodím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ale hodíš, jen musíš vzít plášť Kubovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Cyrdo dík za zlepšení nálady Nic osobního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Ta Asiatka se povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ale hodíš, jen musíš vzít plášť Kubovi... pláště měly stejnou velikost, já su prostě švihák! červené ponožky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Cyrdo dík za zlepšení nálady Nic osobního...No fakt.....nebyl jsem na tom v roce 1988 líp? Uááááá . Já chci stroj času..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ta fotka to je božíííííííííí , to se fakt povedlo , neuvěřitelné.... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se