semi001 Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Ahojte Chronomagoři Konečně jsem si našel chvíli na to, založit si chlubící vlákno a dát pár pokusů o fotky...Ani nevím co bych k tomuto dodal, jsem tu něco přes rok - v Listopadu 2011 jsem se škubal když jsem kupoval od váženého člena své první hodinkya to Fortis B42 flieger, na základě ceny samozřejmě říkal jsem si, že je to maximum co dám za hodinky. Pak to šlo ráz na ráz - Omega, 2x Breitling, Tagy a několik Seiko s Citizen:-)Postupem času jsem čím dál víc toužil po R. Nu a je to tady :-) Celým názvem ROLEX OYSTER PERPETUAL DATE EXPLORER IIMám je třetí den a mimo spánku jsme je nesundal, četl jsem tu i názory, že jde o nejnudnější R, nicméně jsem opačného názoru. nemohu se na ně vynadívat.Když jsem pro ně jel, říkal jsem si, že to nebude dle fotek bůh ví co, nicméně mou nemoc na chvíli vyléčí, ale byla to láska na první pohled...Ciferník je nádherně propracovaný, lupa mi vůbec nevadí. Myslím, že tato luneta opravdu patří ke kombinaci s bílým cifrem.Přesnost - třetí den mám + 0,5s.... Jsou z roku 2006, takže už nemají vrtané nožičky... Dostal jsem k nim i nějaké nato strapy, ale nepředpokládám, že bych je nasazoval... Jen na fotky Nemám co dodat zatím je studuji .... Několik pokusů o fotky dole Snad jsem nenasekal moc chyb....
patriknapr Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Paráda. Mě osobně se tyhle Explorery líběj hodně, i když u mě zatím vedou Suby. Ale bílý cifr je super. Gratulace k perfektním strojům.
semi001 Odesláno 1. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Díky, ja chtěl spis taky Suby, nicméně mi to nevadi jsem spokojeny Jen ted koukám, ze jsem zkazil nadpis :-) Kdyby se tu objevil moderator, prosim moc o opravu
Elmagico Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Podľa môjho názoru najvydarenejšie R. !!! Gratulujem skvelý výber a nech slúžia!
Chorche Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Ty zvíře...gratuluju!!! Výborně ti sedí.
Moty Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Sou super, někdy u nás přibrzdi na kávičku ať si je prohlídnu:)
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Gratuluju ke skvělým a krásným kukačkám. A máš pěkné fotky, takže určitě foť a mrskej to sem!!!
m.n. Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Jsou super, na tom pruhovaným natu to je paráda veliká, úplně to vidím, léto, kabrio, mokasíny se šňůrkama...
ladisu Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Gratuluju, moc pěkný hodinky. A na ruce slušej.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Fakt parádní. I na tom Natu jim to sluší
semi001 Odesláno 1. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Díky moc kluci fakt v tom litam , dnes jsem vytáhl k jeansum i bílé boty :-D takže jsem ladil Moty: dej vědet kdy a ja se velmi rad zastavím víš, ze to mám kousek
semi001 Odesláno 1. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 14:36, m.n. napsal: Jsou super, na tom pruhovaným natu to je paráda veliká, úplně to vidím, léto, kabrio, mokasíny se šňůrkama... To budu muset dokoupit ten zbytek co popisujes, mám jen hodinky a nato :D
Traveller Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Pěkný kousek - ta bílá jim fakt sekne.
African Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Jo, jo, opravdu luxusní GMT, které ti upřímně závidím Paráda, ať slouží, gratulace a já musím trochu více šetřit
Tomak Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Super vývoj od Fortisů, skvělý Rolexky. Explorerům bílá krutě sekne. Já jinak bílý ciferníky vůbec nemusím - ale tyhle bílý krásky bych bral všema deseti.
Bullet Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Jeste nedavno jsme se spolu o tom bavili, kdyz jsi mel Steelfishe a ze pry Rolex je Tvoje meta....no a neutece ani par mesicu a mas je!Skocil jsi do toho opravdu po hlave Co rict, proste velka gratulace, jsi tam, kde jsi chtel byt, ten pocit dobre znam Uzivej si je!
semi001 Odesláno 2. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Díky moc všem Jinak jsou to moje čtvrté hodinky se světlým cifrem - to mluví za vše To víš Tome, je to první stadium, mluvit o nich - pak už to lítá Pro mé okolí, jsem stejně jen magor
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 V 2. 12. 2012 v 9:27, semi001 napsal: Díky moc všem Jinak jsou to moje čtvrté hodinky se světlým cifrem - to mluví za vše To víš Tome, je to první stadium, mluvit o nich - pak už to lítá Pro mé okolí, jsem stejně jen magor To jsme všichni:-))
semi001 Odesláno 2. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 V 2. 12. 2012 v 9:28, pitrs182 napsal: To jsme všichni:-)) Proto jsem tu Víš jak se ríká " vrána k vráně sedá.........."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se