Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

Hoši jestli nevíte co třeba kamarádce nebo ženě tak mimo jiný jsem koupil od Etamu overal. Je to takovej můj oblibenej dárek když nevím a zatím si ho každá oblíbila. Dá se i za půlku v HM ale Etam je Francie a rozdíl v materiálu velký.

https://www.etam.cz/nocni-pradlo/typy/overaly/overal-ovce-648887183.html

Představuju si v tom tu pani, co s ní bydlím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Presne. Kup cele - jmenuje se to stírátko. Vymena gumicky je oser. Zmer delky (byvaji kazdy jiny) a pak uz jen doresit upnuti (je nekolik typu). Nejlip vymontovat jedno stiratko a vzit ho s sebou. V krame ti pak poradi (ale nechod na benzinku nebo do lidlu, tam vi prd.)

poradím Ti - na gumičky se vyprdni a kup celé stěrače

Odkaz ke komentáři

Čtu tady takové spíše stesky a konstatování z jedné strany, ale neznám ženskou, která by pod stromem neroztála a neměla radost ze šperku a parfému.

Chloe Chloe, Sí a nebo  La vie est Belle od Lancome.

K tomu prsten, třeba i s malým diamantem v ceně Seiko 5 je to :-)

To víte skrblíci, machrovat s hodinkama a pak doma té ženské podarovat živé květy a k tomu prsten ze střelnice nikoho na  zadek neposadí  :-)  :clap:  :clap:  :clap:

Odkaz ke komentáři

Tak mi dorazilo zboží a no more - chybí spřáhlo, jiná lokomotiva i vláčky, koleje sundané z kolejiště (olepené), jiné trafo (poničené), bez pomůcky na odpojení vaagonků a hlavně bez krabice - klukovi to dám jako kdyby to Ježíšek našel někde na půdě... A to píší, že je to nové a nepoužité.

Odkaz ke komentáři

Tak mi dorazilo zboží a no more - chybí spřáhlo, jiná lokomotiva i vláčky, koleje sundané z kolejiště (olepené), jiné trafo (poničené), bez pomůcky na odpojení vaagonků a hlavně bez krabice - klukovi to dám jako kdyby to Ježíšek našel někde na půdě... A to píší, že je to nové a nepoužité.

Budeš to muset asi jet vyřídit osobně a impulsivně razantně.

Odkaz ke komentáři

Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného...

Nebo tak

Odkaz ke komentáři

Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného...

Nojo, čoveče, ale koupils nový, nepoužítý, v krabici a vracíš olepený, dojebaný a s vypáleným trafem, navíc ve škatuli od slepic...nevim nevim, jak to bude s vracením peněz... :lol2:

Hele tak kup todle, Conrad je velkej obchod, to bys ještě do neděle mohl zvládnout nějak pořešit.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

To bylo první co mě napadlo, protože už s tím mám také zkušenost. Vracím použitý dalekohled, který mi prodali jako úplně nový a druhý den mi volá prodavač co si to dovoluji že vracím použitý dalekohled :-) Ale šlo pouze o nedorozumění, poslali pak s obratem nový když se vše vysvětlilo ale už jsem myslel že na mě šijou boudu...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...