organic Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Hoši jestli nevíte co třeba kamarádce nebo ženě tak mimo jiný jsem koupil od Etamu overal. Je to takovej můj oblibenej dárek když nevím a zatím si ho každá oblíbila. Dá se i za půlku v HM ale Etam je Francie a rozdíl v materiálu velký.https://www.etam.cz/nocni-pradlo/typy/overaly/overal-ovce-648887183.htmlPředstavuju si v tom tu pani, co s ní bydlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Presne. Kup cele - jmenuje se to stírátko. Vymena gumicky je oser. Zmer delky (byvaji kazdy jiny) a pak uz jen doresit upnuti (je nekolik typu). Nejlip vymontovat jedno stiratko a vzit ho s sebou. V krame ti pak poradi (ale nechod na benzinku nebo do lidlu, tam vi prd.) poradím Ti - na gumičky se vyprdni a kup celé stěrače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Díkes, už se to rýsuje. Konečně pořádnej ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 a pro zvídavé děti.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 a pro zvídavé děti.................... Do tvého nového baráku ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 [media]https://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE[/media]Legenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Čtu tady takové spíše stesky a konstatování z jedné strany, ale neznám ženskou, která by pod stromem neroztála a neměla radost ze šperku a parfému.Chloe Chloe, Sí a nebo La vie est Belle od Lancome. K tomu prsten, třeba i s malým diamantem v ceně Seiko 5 je to :-) To víte skrblíci, machrovat s hodinkama a pak doma té ženské podarovat živé květy a k tomu prsten ze střelnice nikoho na zadek neposadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Kde todle ctes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Kde todle ctes? Já si dělám prdelky. Je jasné, že je lepší když ta ženská smrdí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) A ja vul to nepochopil...a pritom tak moc vtipne to je... Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Do tvého nového baráku ideální :-)nene mladýmu je dvacet a bydlí s přítelkyní a dcerka už je za cílovou skupinou a s ohněm to umí od skautů................ ale u co Ty už máš dárky....??............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 A koupeno - https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/osobni-set-s-parni-lokomotivou-koleje-vagony-a-dalsi-41763Tak mi dorazilo zboží a no more - chybí spřáhlo, jiná lokomotiva i vláčky, koleje sundané z kolejiště (olepené), jiné trafo (poničené), bez pomůcky na odpojení vaagonků a hlavně bez krabice - klukovi to dám jako kdyby to Ježíšek našel někde na půdě... A to píší, že je to nové a nepoužité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 No ty vole... Hned bych jim volal ať to pošlou expres znovu... Do zítra to stihnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Bych tam jel osobně a zaklepal s nima, poslat stihnou prd....to je opravdu jednání k nasrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tak mi dorazilo zboží a no more - chybí spřáhlo, jiná lokomotiva i vláčky, koleje sundané z kolejiště (olepené), jiné trafo (poničené), bez pomůcky na odpojení vaagonků a hlavně bez krabice - klukovi to dám jako kdyby to Ježíšek našel někde na půdě... A to píší, že je to nové a nepoužité.Budeš to muset asi jet vyřídit osobně a impulsivně razantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného...Nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného...Nojo, čoveče, ale koupils nový, nepoužítý, v krabici a vracíš olepený, dojebaný a s vypáleným trafem, navíc ve škatuli od slepic...nevim nevim, jak to bude s vracením peněz... Hele tak kup todle, Conrad je velkej obchod, to bys ještě do neděle mohl zvládnout nějak pořešit. Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) To bylo první co mě napadlo, protože už s tím mám také zkušenost. Vracím použitý dalekohled, který mi prodali jako úplně nový a druhý den mi volá prodavač co si to dovoluji že vracím použitý dalekohled :-) Ale šlo pouze o nedorozumění, poslali pak s obratem nový když se vše vysvětlilo ale už jsem myslel že na mě šijou boudu... Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se