Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jet v pátek řešit dárek na Vánoce někam do Letovic... Zabaleno v papíru od salámu a mašinky jednou obaleny bublinkama - hodim mu to zpátky do bedny s tim, že odstupuju od smlouvy a razim do města pro něco jiného...

To bylo z toho shopu co jsem Ti poslal link ? Odsud ?  https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/osobni-set-s-parni-lokomotivou-koleje-vagony-a-dalsi-41763

Pokud ano,tak mě to mrzí Richarde,osobní zkušenost jsem neměl,šel jsem jen podle výběru.

Tak vidím,že je to ono,to je fakt k nasrání.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Mně nedorazil novej bajk kterej jsem plánoval jako hlavní dárek. Soudruzi v německu mají 3 měsíce zpoždění. Tak jsem si na poslední chvíli udělal radost aspoň takhle.

083dfeaf62f4f41023c1c37ad61af046.jpg

Odesláno

U mě každoroční klasika, svetry, ponožky, poukázky, voňavky, drobná elektronika... Jako každý rok si řikám, že to nakoupím v listopadu a stejně to naháním 3dny před vánocema...  :frusty:

Odesláno

Mně nedorazil novej bajk kterej jsem plánoval jako hlavní dárek. Soudruzi v německu mají 3 měsíce zpoždění. Tak jsem si na poslední chvíli udělal radost aspoň takhle.

083dfeaf62f4f41023c1c37ad61af046.jpg

Ale to je moc pěkné. Ať dobře slouží.

Nic. Beru F3 a jdu se probehnout. ;)

Odesláno

To bylo z toho shopu co jsem Ti poslal link ? Odsud ?  https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/osobni-set-s-parni-lokomotivou-koleje-vagony-a-dalsi-41763

Pokud ano,tak mě to mrzí Richarde,osobní zkušenost jsem neměl,šel jsem jen podle výběru.

Tak vidím,že je to ono,to je fakt k nasrání.

Bohušu, pokud nejsi majitel, tak za to samozřejmě nemůžeš.... :smile_anim:

Odesláno

Mně nedorazil novej bajk kterej jsem plánoval jako hlavní dárek. Soudruzi v německu mají 3 měsíce zpoždění. Tak jsem si na poslední chvíli udělal radost aspoň takhle. 083dfeaf62f4f41023c1c37ad61af046.jpg

mam 5x a spokojnost, rob si castejsie kalibraciu najlepsie stale pred sportom.
Odesláno

Bohušu, pokud nejsi majitel, tak za to samozřejmě nemůžeš.... :smile_anim:

Majitel samo nejsem.Letos to vyhrálo Lego,ale na příští rok či narozeniny jsem chtěl také vláčky,tak už bohužel vím,kde nebrat :-(   

Odesláno

mam 5x a spokojnost, rob si castejsie kalibraciu najlepsie stale pred sportom.

Kalibraci čeho? Výšky? U pětek není automatická kalibrace jako u F3?

Odesláno

Majitel samo nejsem.Letos to vyhrálo Lego,ale na příští rok či narozeniny jsem chtěl také vláčky,tak už bohužel vím,kde nebrat :-(   

Kvúli neschopnosti prodejce to bude letos metrová F1 na vysílačku, mám ji připravenou už asi tři roky. No a na eshop jsme psal, ať pošlou krabici, trafo a chybějící díly, jinak jim to posílám zpět. Když to vyjde, tak budeme jezdit v dubnu o narozkách.

Odesláno (upraveno)

Tak ten *mladýho* mikroskop co tady proběhl pár stránek zpět super. Pro zábavu 100x zvětšeno X na cifru Omega v nápisu co - axial:

a M ve stejném zvětšení na cifru novodobých Prim Pilot:

foto jen mobilem přes okulár samozřejmě

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

O dost. Reálně jsou ty písmenka prakticky stejně velká. Povrch ciferníku je u obou černý, zda je povrch jako "80 šmirgl" vs. hladká plocha u Omegy nedokonalost nebo záměr těžko říci. U Omegy bych tipnul na nastřik cifru a následné leštení povrchu.

Ovšem taky doplním že nápis Seamaster v lesklé oranžové až tak dobrý jako stříbrné nápisy neni, k Primu má ale pořád solidně navrch.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...