Tikal Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Vše OK, děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Bezproblemovy kupujici, jak rekl tak udelal, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Všetko prebehlo rýchlo a na jednotku. Vrelo odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Shoda předmětu s popisem 1 2 3 4 5 Kontakt s Prodejcem 1 2 3 4 5 Rychlost odeslání zboží 1 2 3 4 5 Náklady na dopravu 1 2 3 4 5 Udělení komentářů Typ komentáře Pozitivní Neutrální Negativní Obsah komentáře Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Se mi ten komentář nějak nepovedl, tak jen dodám , že vše na jedničku a podle Aukro samý pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Vše v nejlepším pořádku, zboží plně odpovídalo popisu. Za mne jedna a doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Potvrzuji výše napsané, maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 rychlovka na 1* - muzu jen vrele doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tak zase spokojenost... Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evL Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Diky za obchod. Za mna vsetko v pohode. Doporucujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Už několikátý obchod, vždy ke vzájemné spokojenosti, vše na 100%. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tomáš ode mě koupil hodinky, překvapivě Rychlá domluva, rychlá platba. Tomáše doporučuji. Jen pošta byla pomalá, nepřekvapivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Před pár týdny se Tomáš přijel do Brna "prý jenom podívat" na Hamilton Pan Europ. Kdo sleduje Chronomag, ten ví, že s nimi odjel domů. Ještě dodám, že peníze jsem měl na účtu hned druhý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Tak Hamilton Pan Europ jsou už u mě a obchod naprosto parádní. Moc dík Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 (upraveno) Za mě vše SUPER. Prostě rovný chlap, gentleman. Díky. Upraveno 5. května 2015 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Jak se domluvilo, tak probehlo.Doporucuji a dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Bezproblémový, rychlý, stav hodinek 100%, celkově perfekt. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vše OK, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tak se pridam :-) ... vse ok. Diky Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se