Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc mě lákají Mariny s Unitasem, ale nejhezčí jsem viděl mezi obrázky na googlu. Tak ho stáhnu, zkusím poslat s popisem, co bych si přál jinak. Funguje to nějak takto?

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc mě lákají Mariny s Unitasem, ale nejhezčí jsem viděl mezi obrázky na googlu. Tak ho stáhnu, zkusím poslat s popisem, co bych si přál jinak. Funguje to nějak takto?

To je dobra volba,vypadaj moc hezky.Jo,presne takhle bych to udelal,posli mu to a cekej na odpoved,nenech se odradit tim,ze dlouho neodpovi,musis se mu obcas pripomenout...

• po měsících...
Odesláno

Dnes mě po delší době napadlo napsat to vyhledávače na ebay ?Kemmner? a vyhodilo to na mě 25 nových hodinek. Roland na podzim asi nezahálí. Kolik z nich se tu v nejbližších dnech asi tak objeví?  

Odesláno

Pekny kousky, me se libi s logem jeho firmy, proc ne? Je to sikovny pan.

Odesláno

Úplně jsem zapomněl napsat, jak to dopadlo s těmi mými Koníky a bordelem pod sklíčkem. Tady je odpověď od Rolanda:

Dear Mr. ...,

sorry about that. When we ship the watch, there is no dirt inside. Sometimes it happens some particles from Superluminova leave from the dial during transport. So if you need a movement service after around 3 years, we will do it free.

Best Regards

Roland Kemmner

Bordel už nevnímám a hodinky dělají +3s a míň denně, takže naprostá spokojenost.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak tydle vypadají fakt paradně :clap: na kolik prišly ? pěkna kombinace pro mně s tim paskem no uz mi dou taky myšlenky na nakup

Dostal jsem je jako dárek. Před dvěmi lety přišly na 379Eur.

Odesláno (upraveno)

Dostal jsem je jako dárek. Před dvěmi lety přišly na 379Eur.

děkuji za male info skusim mu napsat  

Upraveno uživatelem tomascz
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Alespoň, že se na ně Roland nepodepsal, nevidím na cifru ani na dýnku logo. Jedna z mála věcí, která se mi líbí na islámu, je zákaz zobrazování boha či proroka, nebo i jiných figurálních motivů - díky tomu u nich nevznikají podobné věci...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nebral by som to tak kriticky. Ak niekto chce hodinky s Ježišom, nech ich má. Že sa moc nepodarili, je už vec druhá. Mimochodom, napríklad hodinky s Budhom v Ázii nič neobvyklého. Aj Vacheron prispel v kolekcii Metiers d?Art Les Masques 2008.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
Odesláno

zatial co toto vlakno spalo ujo Kemmner zbastlil nejake retro hommage

kemm.jpg

Kemmner "Militär-automatic"

316L stainless steel case, fully brushed, diameter (without crown) 37,5 mm, height 11,1 mm, lug to lug space = 48,6 mm, space between the lugs = 18 mm, screw-down crown with diameter 6 mm, one side domed sapphire-glass inside antireflect, metal movement holder, screwed case-back with jumping number, waterresistant 5 ATM = 50 metres, weight including strap = 64 gramm

black silk-matte dial, triangles in Superluminova orange, white framed hands filled with SL orange.

automatic movement ETA 2824-2 elaboré swiss, with second stop, 25,6 x 4,6 mm, 25 jewels, 28.800 A/h, runtime after full winding = 49 hours. 

375 Eur

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...