tomas27 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Moc mě lákají Mariny s Unitasem, ale nejhezčí jsem viděl mezi obrázky na googlu. Tak ho stáhnu, zkusím poslat s popisem, co bych si přál jinak. Funguje to nějak takto?
villain83 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Moc mě lákají Mariny s Unitasem, ale nejhezčí jsem viděl mezi obrázky na googlu. Tak ho stáhnu, zkusím poslat s popisem, co bych si přál jinak. Funguje to nějak takto? To je dobra volba,vypadaj moc hezky.Jo,presne takhle bych to udelal,posli mu to a cekej na odpoved,nenech se odradit tim,ze dlouho neodpovi,musis se mu obcas pripomenout...
Marcus Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Dnes mě po delší době napadlo napsat to vyhledávače na ebay ?Kemmner? a vyhodilo to na mě 25 nových hodinek. Roland na podzim asi nezahálí. Kolik z nich se tu v nejbližších dnech asi tak objeví?
tano Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Pekny kousky, me se libi s logem jeho firmy, proc ne? Je to sikovny pan.
cigi Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Tyhle nový modely, zejména ty potápěčský se mi zdají opravdu nějaký lepší ....... asi du dolu.
Beet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Úplně jsem zapomněl napsat, jak to dopadlo s těmi mými Koníky a bordelem pod sklíčkem. Tady je odpověď od Rolanda: Dear Mr. ...,sorry about that. When we ship the watch, there is no dirt inside. Sometimes it happens some particles from Superluminova leave from the dial during transport. So if you need a movement service after around 3 years, we will do it free.Best RegardsRoland Kemmner Bordel už nevnímám a hodinky dělají +3s a míň denně, takže naprostá spokojenost.
Beet Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Oživíme Rolandovo vlákno.Po dlouhé době zase na ruce Koníci. A stále panuje nadšení. Data si nevšímejte, už je správně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomascz Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Tak tydle vypadají fakt paradně na kolik prišly ? pěkna kombinace pro mně s tim paskem no uz mi dou taky myšlenky na nakup
Beet Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Tak tydle vypadají fakt paradně na kolik prišly ? pěkna kombinace pro mně s tim paskem no uz mi dou taky myšlenky na nakup Dostal jsem je jako dárek. Před dvěmi lety přišly na 379Eur.
tomascz Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Dostal jsem je jako dárek. Před dvěmi lety přišly na 379Eur.děkuji za male info skusim mu napsat Upraveno 27. května 2015 uživatelem tomascz
Beet Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Stále moje nejoblíbenější hodinky. Jelikož začal podzim, tak přezuto opět na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Ty jsou hodne povedeny, krasny pouzdro, luneta i korunka, navic z titanu a za hodne slusnou cenu
Lukyn77 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 hlava mi nebere, proč někdo reaguje na rok starý příspěvky tímto rejpavým způsobem ... je to potřeba si aktuálně ulevit ? Pro pohřebáky jak dělaný.
martar Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Alespoň, že se na ně Roland nepodepsal, nevidím na cifru ani na dýnku logo. Jedna z mála věcí, která se mi líbí na islámu, je zákaz zobrazování boha či proroka, nebo i jiných figurálních motivů - díky tomu u nich nevznikají podobné věci... Upraveno 5. září 2016 uživatelem martar
McStinger Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Nebral by som to tak kriticky. Ak niekto chce hodinky s Ježišom, nech ich má. Že sa moc nepodarili, je už vec druhá. Mimochodom, napríklad hodinky s Budhom v Ázii nič neobvyklého. Aj Vacheron prispel v kolekcii Metiers d?Art Les Masques 2008. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Tak jako mně potápky připomínaj moře, může tenhle motiv připomínat nedělní bohoslužby, proč ne, ale ty hodinky jsou fakt hnusný.
Chocholusik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 zatial co toto vlakno spalo ujo Kemmner zbastlil nejake retro hommageKemmner "Militär-automatic"316L stainless steel case, fully brushed, diameter (without crown) 37,5 mm, height 11,1 mm, lug to lug space = 48,6 mm, space between the lugs = 18 mm, screw-down crown with diameter 6 mm, one side domed sapphire-glass inside antireflect, metal movement holder, screwed case-back with jumping number, waterresistant 5 ATM = 50 metres, weight including strap = 64 grammblack silk-matte dial, triangles in Superluminova orange, white framed hands filled with SL orange.automatic movement ETA 2824-2 elaboré swiss, with second stop, 25,6 x 4,6 mm, 25 jewels, 28.800 A/h, runtime after full winding = 49 hours. 375 Eur
sashator Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jako jo, vcelku se mu povedly, jen WR mohl vyšroubovat aspoň na stovku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se