Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velice zajímavé psaní.

Každej nadává levný šmejdy, ale většinou mají takový život, o kterém se těm leštěnkám ani nezdá.

Fakt text s hlubokou myšlenkou:smile_anim:

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Díky pánové za to, že se vám textík líbil.....pár reakcí:

Bert:...chlape, kdy a kde si pojal přesvědčení, že jsem drsoň

Ohm-Aztec: umřely asi na vodu v plicích. Byl jsem šnorchlovat a nevšiml si, že mám vytočenou korunku. Jelikož to bylo v létě a voda byla slaná, tak to vydržely celkem dlouho. To by se u jejich "Velkýho bráchy" s "kripl lock crown" nikdy nestalo.

Horhe: nevochutnaly ho hodinky, ale já. Holanští genetici vodvedly vskutku dábelskou práci. Text jsem pak dal, jak říkaj horolezci On sight.

reborn: neřek bych, že jsem přímo fanda Taoismu. Mám ale rád všechno co jde až na dřeň a je to vořezaný vod všech zavádějících zbytečností

azeppelin: ano není to postmoderně kontextuální analýza kauzálních paradigmat, utvářejících představu o světě v daném časoprostoru. Je to vopravdu taková huli-latinskoamerická telenovela....nejsem a nechci bejt Huntington.

bandicoot: fakt seš dobrej, že si je pamatuješ. Tydle "Chrochrati" měly dokonce i svůj web. Vo hodně dřív než nějakej Parnis. Docela by mě zajímalo, za jakou značkou tadle parta může dneska stát. Možná bychom se i divili. Aby nebylo všechno zase tak růžový, tak korunky u těhdle čínskejch modelů jsou mosazný a pochromovaný. To za rok nošení nikdo nezjistí, ale po těch šesti letech je to totálka. Ještě jsem si vzpomněl, že vím jakou měly odolnost, teda do tý doby než jsme je strčily do toho mněřáku. Někde lehce pod pěti ATM to pšouklo. Když jsme je vyndali, tak vypadlo sklíčko. Vono dobře zpracovaný lůžko pro sklo a těsnění, včetně povrchovky a tvaru není p...l. Ty změny tlaku a deformace ho pak vyflusnou jako prd. Takže todle a další podobný mínusy, je to co většina ani nemůže poznat. Zase na druhou stranu, když si někdo koupí nějaký společenský hoďky vod čongů, ke kvádru z ropnejch derivátů a to jen na vobčasný nošení, tak mu obé vydrží asi hodně dlouho a je fakt malá šance, že budou vystaveny nějakýmu extrémnímu zážitku.

Zavřel bych to tím, že jsem to celý napsal hlavně pro pobavení, což jste pochopili....díky..Byl to taky takovej pokus otupit nabroušenost vobou zabedněnejch part, co se tu v zákopech, jak za první světový, mydlej čínskejma hodinkama po blembácích. Trochu nadhledu a empatie by bylo fajn. Voni ty čínský levný hodinky jsou fakt dost často takovej hodinářskej "humáč", ale i takový můžou bejt pro někoho výživný. Jde jen vo uhel, z kterýho se na to budu chtít kouknout. Stejně tak i míra vopajcnutí dyzajnu profláklejch značek. Najít nějaký rozumný pravidlo je stejná hovadina, jako najít ten pevnej bod ve vesmíru.

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno (upraveno)

napsaný hezky od srdce, a je vidět, že znáš mapu...

:thumbsup_anim:

na drihou stranu si kladu otázku, co děláš na tomhkle fóru, když nechronomagoříš, normálně hodinky používáš jako hodinky a neděláš si z toho těžkou hlavu...?

:cool02:

(Edit -PS: něco podobnýho vydržely moje Certiny DS spel, které jsem 5 let nesundal z ruky, dokud jsem nezačal chronomagořit nakvadrát, a jedou doteďka, ale jsou to baterkáče, tak co...) ;)

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Zavřel bych to tím, že jsem to celý napsal hlavně pro pobavení, což jste pochopili....díky..Byl to taky takovej pokus otupit nabroušenost vobou zabedněnejch part, co se tu v zákopech, jak za první světový, mydlej čínskejma hodinkama po blembácích. Trochu nadhledu a empatie by bylo fajn. Voni ty čínský levný hodinky jsou fakt dost často takovej hodinářskej "humáč", ale i takový můžou bejt pro někoho výživný. Jde jen vo uhel, z kterýho se na to budu chtít kouknout. Stejně tak i míra vopajcnutí dyzajnu profláklejch značek. Najít nějaký rozumný pravidlo je stejná hovadina, jako najít ten pevnej bod ve vesmíru.

přesně - myslím, že se ti to povedlo... .za to díky

:notworthy:

nicméně, o čem bychom si tu pak pokecali, že...

(stejně tu bude mít každý tu svopu pravdu)

Odesláno

na drihou stranu si kladu otázku, co děláš na tomhkle fóru, když nechronomagoříš, normálně hodinky používáš jako hodinky a neděláš si z toho těžkou hlavu...?

:cool02:

No, využíváme ho na různé pomocné práce, jako dizajnový návrhy hodin a hodinek, nebo takový blbosti. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...