Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bol som v Nórsku, na skušku som si kupil ?rybarsku bundu? od Geoff Anderson cena ma zarazila ale bral som aj nohavice nakoniec boli o vela viac drahšie! Kočikoval som v tom syna a nikto netuší neveril že to rybárske vybavenie, hlavne je to lahučké aj mestké aj na dedinu. Žiaden maskáč olivová farba a ten prah od -30 do +15-30 luxusný

Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 9:25, odjinud napsal:

Hm, safra, ta vypada fakt dobre... ale cenu jsem pocital do 10kkc max. No uvidime, kazdopadne diky za tip. Jasne, Umbro a Head je nekde jinde, ale oni tam lepsi znacky nemaji (snad jen par veci na lyze), ja jsem tam jen ocumoval cestou kolem.

Nevim, zda to tu uz padlo, ale u letiste v Outlet centru je Wellensteyn. Maji tam 3XL modely, lehky, tezky, zachranarsky, velkej vyber. Slevy slusny (cca 30-50 % dolu dle modelu). Zkousel jsem tam ze zvedavosti nejakou ultraarktickou bundu, takova meganadejchana duchna, tezka jak hovado, zlevnena z 26 na 13 snad. Akorat to bylo 3XL.

Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 23:43, KFL napsal:

Nevim, zda to tu uz padlo, ale u letiste v Outlet centru je Wellensteyn. Maji tam 3XL modely, lehky, tezky, zachranarsky, velkej vyber. Slevy slusny (cca 30-50 % dolu dle modelu). Zkousel jsem tam ze zvedavosti nejakou ultraarktickou bundu, takova meganadejchana duchna, tezka jak hovado, zlevnena z 26 na 13 snad. Akorat to bylo 3XL.

Me teda Wellensteyn prijde tak pravej, jako takovy Napapijri..

Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 18:40, African napsal:

Tu jak jsem postoval v Hudy? Se mi také hodně líbí. Jsem měl tak nějak vždycky averzi vůči tomu ochlupení kolem palice, ale stárnu a už bych to asi i zkousnul, pokud to tedy není z vlka, to by mě tady asi sežrali :-) prý to vytváří kolem obličeje takové mikroklima a není to tam jen tak pro parádu, těžko říct....

s tím ochlupením kolem ksichtu to je pravda

Odesláno

Na Alfu sem nedal dopustit, ale taky už to není co bejvalo. Stejný jako Bushman, taky nic extra. Kvalita šla dost dolů a cena nahoru. Maj pěkný vzory a sám mám doma dvě ze starý školy, ale dnes dát za bundu vosmičku a esli vydrží tři roky, budeš rád.

Odesláno
  V 30. 11. 2018 v 4:01, sibirnaya napsal:

Me teda Wellensteyn prijde tak pravej, jako takovy Napapijri..

Ted nevim, co mas na mysli :). Veci maji pekny, kvalitativne velmi slusny a funkcni.

Odesláno (upraveno)

Bývalá žena jí má ( 2 kousky, teplejší a super teplou) já ji měl taky a maximální pohodlí a komfort za relativně dobrou cenu. V tom outletu to mají nějací rusási a jsou to rok a víc staré modely, přesto príma i díky té ceně

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)
  V 30. 11. 2018 v 8:43, long napsal:

Bývalá žena jí má ( 2 kousky, teplejší a super teplou) já ji měl taky a maximální pohodlí a komfort za relativně dobrou cenu. V tom outletu to mají nějací rusási a jsou to rok a víc staré modely, přesto príma i díky té ceně

Neplati uplne - jednak maji i veci z aktualni kolekce a druhak pokud ne, jsou schopny stahnout vybranej model z OC Chodov a prodat za outlet cenu. Vyzkouseno :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

BlackPanter, souhlas,jako vsechno :) Mam od AI N3Bcko modrou parku nekde z roku 2003/4 a porad ji taham kolem baraku a se psem a je super, i kdyz jeta. A zelenou nekde 2016, je krasna, ale zpracovani uplne jinde. Horsi.

Odesláno (upraveno)

Můžeš mi sem hodit tu původní N3B na fotce, prosím? Já mám 2007 v luxusní barvě petrol green a mam ji hodně rád, navíc ji furt taham každou sezónu od října do března a drží pořád barvu i střih.

Upraveno uživatelem BlackPanter
Odesláno

Koukal jsem na ni uz pred casem, ale vadi mi na ni to, co me stve i u N3B, a sice, ze se neda zapnout ke krku. Je potreba tam porad cpat salu.

V 29. 11. 2018 v 17:55, Sphinxx napsal:

Včera jsem si koupil přesně tuto Polárku: https://www.queens.cz/wear/65879/19/alpha-industries-polar-jacket/?gclid=EAIaIQobChMIsrCm_5T63gIVx-J3Ch02uAzPEAQYAiABEgLonfD_BwE

...  a je super, ale taky je dost teplá, řekl bych, že bohatě snese i daleko větší zimu. Nicméně včera i dnes jsem ji měl na sobě a myslím, že když to sleze k nule, tak půjde do skříně, je fakt dost teplá. Zpracování super, kapsy velké a je jich dost. Akorát pozor na velikost - mám 3XL a odpovídá spíš XXL. Na postavu 2M a 122 kg je to tak akorát, to 3XL.

Odesláno

Tak jsem adventní nabídce od Hudy opět neodolal :-) Držel jsem prst nad Yupíkem hodně dlouho, bude to super bunda, ale pro mě asi malé využití. Do města a zpátky si jí dokážu představit, ale třeba s batohem do lesa už moc ne. Nakonec tedy padla volba na Kirunu, tak se nechám překvapit :-)

https://www.hudy.cz/bundy_panske/fjaellraeven-kiruna-padded-jacket-men,100035182-black.html

post-364-0-14492500-1543780188_thumb.png

Odesláno

Našel jsem doma nevyužitou parku s membránou H/H Dubliner XL (párkrát venku), kdyby někdo chtěl. 

post-23865-0-41208700-1543823669_thumb.jpg

Odesláno

Spíš bych to měl dát do co mě potěšilo, protože mě přes eshop pasuje málo co a nerad hadry takhle kupuji. Ale liška padne jak ulitá, super, vypadá opravdu heavu duty. Další kamarád do nepohody :-) Model Kiruna Padded...

post-364-0-74186700-1543937377_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...