Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Máte někdo zkušenost z poslední doby s ALPHA INDUSTRIES? Jak jsou na tom s kvalitou?

Chtěl bych zimní parku ve stylu vojenské N3B, něco jako je toto od ALPHA INDUSTRIES:

133148-07.jpg

Ale když vidím ty jejich produktové fotky a hnusné kožichy, tak to ve mě nevzbuzuje moc důvěru.

Byl jsem se podívat i v pár army shopech na N3B parky, a je to tragédie. Úplný hovna za skoro 3000 Kč.

Mám doma 25 starého zimního bombera s kapucí, myslím že je to N2B, z výprodeje přebytků US armády. Byl tam i štítek, že je to US Army property, nebo tak nějak. Bunda je to dneška super, ušitá jak z partesu. Jen už je propálená na pár místech od ciga a sem tam flek z kaleb. To co jsem viděl nyní v army shopech je fakt tragedie.

Kdyby jste měli někdo nápad na podobnou parku od jiné značky nebo i klidně z armyshopu, která vypadá k světu, tak prosím o tip. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam od Alpha Industries klasiku M65 kupovanou jeste ve statech pred 8 lety. Je to teda festovni kus. Co se tyka kvality zpracovani, nemam co vytknout. Ba naopak, obcas si rikam, ze je zbytecne tuha a tezka, ze by mi nevadilo, kdyby to bylo vic hadroidni :)  

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, AndyAaron napsal:

Mam od Alpha Industries klasiku M65 kupovanou jeste ve statech pred 8 lety. Je to teda festovni kus. Co se tyka kvality zpracovani, nemam co vytknout. Ba naopak, obcas si rikam, ze je zbytecne tuha a tezka, ze by mi nevadilo, kdyby to bylo vic hadroidni :)  

no právě, že nevím, jestli se to v posledních 5-6 letech nezlomilo do horší kvality. Pamatuju když jsem si chtěl kdysi něco od AI koupit, tak že se mi to líbilo jak to bylo udělané,ale dneska ta prezentace v háji. Tudíž očekávám i produkt v háji. 

• Sad 1
Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, Kamil.K napsal:

Mám z poslední doby 5 různých vzorů (typů) bund od Alphy I.  - kvalitou a robustností jsou cajk (ale namám možnost srovnání s historickou produkci).

Dík, asi to testnu, v nejhorším jim to pošlu zpátky. 

Odkaz ke komentáři

N3B mam dve - modrou a zelenou. Ale te mladsi bude uz tak 8-9let :) Drzej fest. Jedine minus, presival sem asi 3x knoflik :)

Ale pokud se nechystas na sever, k nam uplne zbytecna bunda. Strasne tepla. Ale fakt fest.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, TLD napsal:

N3B mam dve - modrou a zelenou. Ale te mladsi bude uz tak 8-9let :) Drzej fest. Jedine minus, presival sem asi 3x knoflik :)

Ale pokud se nechystas na sever, k nam uplne zbytecna bunda. Strasne tepla. Ale fakt fest.

Tak to přesně potřebuju... jsem zimomřivý parchant. A navíc zbožňuju ty jejich kapuce, co zapneš až pod nos. Jak mi fučí na krk, tak jsem nevrlý, skoro až nasraný.

Odkaz ke komentáři

V 15. 10. 2024 v 10:07, Kotlick napsal:

Kdyby jste měli někdo nápad na podobnou parku od jiné značky nebo i klidně z armyshopu, která vypadá k světu, tak prosím o tip. 

Zkusil bych mrknout na finskej army obchod varusteleka. Mají i nějaké vlastní řady vybavení a hlavně velkej výběr z NATO armád.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Sergej Vasilijev napsal:

Pěkná.

RMC je taková military Balenciaga a je vcelku pochopitelné že je nutno pochlubit se i cenou, která je za plátěnku ještě vymazlenější :)

Dík, dal jsem za ni s dopravou, clem a dph ani ne třetinu. Ležela v šatníku kvůli nevhodné/malé velikosti ve stavu rozbaleno, vyzkoušeno, odloženo a čekáme na Jeronima až se ozve. Ale hledal jsem ji takto asi rok. :) Teď mám na cestě origo G1 z roku 1984 od této jednotky: https://en.wikipedia.org/wiki/VP-8, ta se pak objeví ve vlákně kožených bund. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Sergej Vasilijev napsal:

Pěkná.

RMC je taková military Balenciaga a je vcelku pochopitelné že je nutno pochlubit se i cenou, která je za plátěnku ještě vymazlenější :)

Tohle je ale TMC - ne RMC - oni se nějak trhli nebo jak to bylo, ale obě firmy (a buzz ricksons taky) dělaj skvělý věci...a ta cena...no, je to dost, ale třeba trika si tam vrtěj v Japonsku na posledních třech loop wheel strojích 😄

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

133148-07.jpg

Tak nakonec jsem našel na Amazon.de přesně tuhle na obrázku. Je to ta co jsem chtěl, takže paráda. Je to starší model. Zpracování je pořád top, takže radost a cena 6000 CZK. Objednáno ve čtvrtek na Amazon.de, v pátek to bylo na virtuální adrese v Zitau a v pondělí doma.

Teplé to bude dost a délka je taky super. Až bude kosa, tak hodím foto.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...