Diamondking Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Zdravím odborníky na zimní bundy. Koukám na Thor Steinar, taková bundo - svetr - mikina. Nějaké zkušenosti s touto značkou, popřípadě přímo s tímto výrobkem? Někde v diskuzi psal borec, že to plně nahradí bundu. Díky za názory. https://www.thorsteinar-store.cz/svetr-runa-marine-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Měl jsem od Steinara kdysi dvě bundy. Bylo to dobře ušité i teplé, naprosto bez výhrad. Nicméně jsem to záhy vyřadil ze šatníku, protože ta značka byla x možná stále je spojována s náckama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října (upraveno) Ja to náckovská značka pro nácky. S tím byla založena. Takze je to na každým A abych se vyhnul zdejším demagogům - ano, Hugo Boss taky vyráběl uniformy pro SS, ale bylo to před 80 lety a ta značka nebyla založena za tím účelem Upraveno 27. října uživatelem Frantik 2 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 27 minutami, Frantik napsal: řed 80 lety a ta značka nebyla založena za tím účelem No. Vyrastli na nútených prácach a pracovnej sile co im dodali fašisti. A oficiálne sa za to ospravedlnili až v 2011 (!). Imho vacsi grc ako TS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října (upraveno) Přesně, je to tady Tak to byly všechny německé značky (i neněmecké) - mj. Siemens, IG, Porsche, Leica, Kodak, Cola, Ford, Bayer......prostě všichni, co v té době podnikali! TS vznikl v roce 2002! Upraveno 27. října uživatelem Frantik 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Ja len ze využívať pracovnú silu z koncentrákov a nabaliť sa na nej je v mojich očiach horšie ako keď nackovia šiju pre nackov. Za mna všetko k téme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 4 minutami, ivan_989 napsal: Ja len ze využívať pracovnú silu z koncentrákov a nabaliť sa na nej je v mojich očiach horšie ako keď nackovia šiju pre nackov. Za mna všetko k téme. S tim ja samozřejmě naprosto souhlasím. Boss jsou zmrdi, kteří využili situace. V tom nejsme v rozporu. Ja je použil jako příklad, aby tady někdo nerelativizoval, ve stylu "bylo spoustu značek a nikdo je nekritizuje, jsou to jen hadry" Takže si rozumíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 5 hodinami, Frantik napsal: Ja to náckovská značka pro nácky. S tím byla založena. Takze je to na každým A abych se vyhnul zdejším demagogům - ano, Hugo Boss taky vyráběl uniformy pro SS, ale bylo to před 80 lety a ta značka nebyla založena za tím účelem Thot steinar značka co patří Arabům a chodí v tom nackove 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října A čo tak podporiť českú značku? Toto mám doma a ako fakt super https://www.kama.cz/merino-svetr-kama-3082?barva=prirodne-bila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Některé hodinářske firmy produkovaly mechanické časovaci zapalovače k dělostřeleckým střelám. Pokud si dobře vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října To teraz prestaneme nosiť pilotky IWC, pretože ich nosili piloti Wehrmachtu? Alebo nebudeme kupovať veci z Japonska, veď predsa stáli na nesprávnej strane? Je to 80 r. a treba sa na to konečne vysrať, resp. keď s tým má niekto morálny problém, nech nosí čo uzná za vhodné, handár je milión…vlastne všetkého je na výber, vrátane hodiniek, tak na čo tie komentáre… 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října TS je pouze a jedině rozlišovací znamení, prohlášení, klubový odznak. Oblečení je to až v druhé, nebo spíše desáté řadě. Linde, IWC a ostatní nesou břímě historické špíny, které byli součástí, ale radost jim to nedělá. TS se v tom rochní a je to jejich primární marketing. 3 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Před hodinou, Hasňa napsal: TS je pouze a jedině rozlišovací znamení, prohlášení, klubový odznak. Oblečení je to až v druhé, nebo spíše desáté řadě. Linde, IWC a ostatní nesou břímě historické špíny, které byli součástí, ale radost jim to nedělá. TS se v tom rochní a je to jejich primární marketing. Amen! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 14 minutami, Frantik napsal: Amen! Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 2 hodinami, Hasňa napsal: TS je pouze a jedině rozlišovací znamení, prohlášení, klubový odznak. Oblečení je to až v druhé, nebo spíše desáté řadě. Linde, IWC a ostatní nesou břímě historické špíny, které byli součástí, ale radost jim to nedělá. TS se v tom rochní a je to jejich primární marketing. S TS máš absolútne pravdu. Neviem síce či sú náckovia tak bohatí, pretože tie handry nie sú práve "za hubičku". Ale keďže nie som cieľovka tohoto brandu, je mi to vlastne šumafuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Tak to zahodte i naradi HILTI https://www.beobachter.ch/gesellschaft/martin-hilti-der-nazi-mit-dem-roten-koffer?srsltid=AfmBOoosJgNQoTgD7M4UkWj-xj6PaCnEBhYfFcJSzbhkrICWYrDuvxA4 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeV Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 22. 10. 2024 v 14:21, Kotlick napsal: Tak nakonec jsem našel na Amazon.de přesně tuhle na obrázku. Je to ta co jsem chtěl, takže paráda. Je to starší model. Zpracování je pořád top, takže radost a cena 6000 CZK. Objednáno ve čtvrtek na Amazon.de, v pátek to bylo na virtuální adrese v Zitau a v pondělí doma. Teplé to bude dost a délka je taky super. Až bude kosa, tak hodím foto. Ahoj, můžu se zeptat jak odpovídají velikosti oproti udávaným? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu V 28. 10. 2024 v 18:11, RadeV napsal: Ahoj, můžu se zeptat jak odpovídají velikosti oproti udávaným? Díky No to byl celkem porod, každý eshop si to mastí jak chce a u starších modelů jako tento to bylo ještě horší. Zkusím ti to doma změřit, bral jsem 2XL a mám ji trochu širší, ale zase rukávy a délka dobré. Mám 187 cm a 100-105 kg. Podle tabulek jsem měl strach, že XL, což je moje obvyklá velikost, bude úzká a v zimě pod to potřebuju oblíct mikinu nebo něco podobného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Po roce jsem vytáhnul tu svoji Rab Khromu a je to fakt příjemná, lehoučka, teplá a neporomokavá buna. Sice trochu "sportovnějšího" střihu a vzhledu na chození po městě, ale to neva Snad mi to modní kritici odpustí. Kdyby něco, tak po značném testování doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu prosím poradit něco na českou aktuální "zimu" - do města i do auta, občas ven, maximálně 1denní výlety, bez žádné velké zátěže. Nejsem žádný aktivní pohyboid, a už vůbec ne sportovec zaujala mě tilak svalbard infinium (trošku se bojím toho velmi teplá), ketil 23 a trosku verso 22. rád bych to nosil od podzimu do jara, nechci vrstvit. koukám špatně, nebo něco úplně jiného ? pokud správným směrem, co by mi vyhovovalo vzhledem k požadavkům více ? Děkuji všem za názory a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se