Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

ty by si sa mohol aj ulizat :D LINK

co sucasne ma vedie k pripomenutiu klasickeho slovanskeho odevu - tekuteho svetra. pamatajte az budete minat peňáze za noveho tchora alebo alfabetagama. na zdravie 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není Bushman z Austrálie? Každopádně z kvalitou jak co, trika kupuji z důvodu, že mají pěkný motivy a přizpívají na zajímavé projekty, ale za sedm stováků kvalita hodně mizerná. Naopak bundu mám od nich asi pátej rok a maximální spokojenost, člověk si tom musí otestovat.

Ne, byl to cech, jestli uz to nekomu neprodal. No kvalitativne to slo hodne dolu... Trika mivali dobry ty americky barveny jilem, ale ta fabrika v usa prej uz snad zkrachovala, takze ted je to cina a desetinova gramaz bavlny.... Pak tam meli obcas veci od Skippy's, takovy ty balonaky napusteny olejem a podobne, to bylo takove hodne australske (i kdyz ta firma je myslim z Irska), ale moc to nikdo nekupoval. Kalhoty kdysi byly sity podle jejich vzoru, s trojitejma svama. Ted je to uz bohuzel totalni ausus, posledni kalhoty co jsem mel, tak nejtenci(tedy nelevnejsi) latka, behem 14 dnu upadly vsechny knofliky pac byly blbe prisity a do pul roku byly rozervany/prosoupany. Smutnej konec puvodne dobryho napadu :-/ Upraveno uživatelem Pirx
Odkaz ke komentáři

jeste neco k TS: http://zpravy.idnes.cz/rasiste-zanevreli-na-svou-uniformu-thor-steinar-koupili-arabove-phs-/domaci.aspx?c=A090331_185926_domaci_pei

a ted Napapijri - radoby fashion outdoor, ale bohuzel jen fashion brand, outdoor jsou jen to norskou vlajkou, jinak nic, nazev pochazi z finstiny - napapiiri je polarni kruh, ale blbe by se to prej cetlo, proto vymysleli zkomoleninu napapijri, puvodne italska znacka, ted patri pod VFC USA..

Mě se jejich oblečení z pohledu designu líbí. Speciálně košile, boty a letní bundy. Do outdooru nedělám, ale do krutý zimy mám tuhle jejich bundu a nikdy mi v ní zima nebyla:

http://www.napapijri.com/cz/anorak_cod41369240mn.html

Odkaz ke komentáři

Pánově teď jsem si přečetl poslední stránky a diskuzi kolem značky TS.

Tady je nějaké povídání, těžko říct, do jaké míry pravdivé, jelikož to pochází z ANTIFA.cz , což je zdroj článku,, ale za řečtení to stojí už pro zajímavost.

Odkaz: http://wwry.antifa.cz/cz/thor-steinar-m%C3%B3da-nebo-politika

K té debatě. Mám podobný názor, jako Sibiř. Ono to máte těžké. V devadesátých letech tady frčela mezi Skinheads značka Fred Perry, Lonsdale atp.. Postupem času, si začali tyhle skupiny oblékat Everlast, Pit Bull Germany, Ansgar Aryan, dokonce i Alpha Industries a tak podobně. Například já mám nejoblíbenější sportovní značku právě PB Germany, kterou nosím od roku 2001. Na tuto značku jsem přišel zcela náhodou v dobách, kdy jsem praktikoval bojové sporty právě v kombinaci s Everlast. PB Germany se mi líbí dlouhodobě protože mám velmi blízko k těmto psům a zároveň je to velmi kvalitní značka. Everlast má zase dobré sportovní vybavení. Aplha má taktéž velmi kvalitní oblečení a i když už to není co to bývalo, pořád je kvalita na vysoké úrovni. Tím jsem chtěl napsat, že by člověk nemohl potom nosit vůbec nic.

Za další, žiji v lokalitě, kde žije spousta nepřizpůsobivých, jak je teď moderní a standardně tady ty věci nosím už několik let. Já osobně se totiž těchto primitivů nebojím a dokonce jsme se několikrát do křížku dostali. Trochu už jejich mentalitu skupinových narážek znám, jakmile se jim ale člověk postaví, tak couvají, zkrátka se jich nebojím a abych tyhle značky nenosil jen proto, že se 80% lidí bojí ze strachu, že dostanou přes držku, tak tohle jde mimo mě.

Já nejsem neonacista a nikdy jsem tuhle pravicovou scénu neřešil, ale faktem je, že jsem nacionalista (nezaměňovat s nacismem nebo neonacismem), tedy člověk, který miluje svoji vlast. Jsem hrdý na historii této země, to co se děje teď je jen neschopností těch nahoře. Neřeším lidi podle barvy pleti, ale podle toho, jak se chovají. To samé platí pro oblečení, neřím kdo co nosí, jsme ve svobodné společnosti a ať si nosí, kdo chce co chce, ale zahrnovat někoho, kdo nosí třeba bundu nebo mikinu od TS přímo do ultrapravicové scény mi přijde nefér i když připouštím, že tato značka NESLA v minulosti různé symboliky. Ale je spousta lidí, kteří si to koupí nevědomky jen tím, že se jim líbí motiv potisku či našití.

Na důkaz, že nežiju v růžové zahradě, ale přesto se nehodlám omezovat, přikladám foto z klidnější červnové neděle u nás před domem :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

taktak Napapijri pôvodne talianska značka ... pôvodne som o nej nemal vysokú mienku, ale minulú sezónu som si od nich kúpil zimnú bundu a môžem konštatovať, že z fashion značiek je najlepšia akú som kedy mal... a to som už mal hafo bund od Boss, Armani, TH, CK, RL, Trusardi atd... odporúčam každému ktorý netrvá na na vysoko funkčných bundách pre outdoor a chce spojiť vysokú kvalitu z dobrým dizajnom...

jeste neco k TS: http://zpravy.idnes.cz/rasiste-zanevreli-na-svou-uniformu-thor-steinar-koupili-arabove-phs-/domaci.aspx?c=A090331_185926_domaci_pei

a ted Napapijri - radoby fashion outdoor, ale bohuzel jen fashion brand, outdoor jsou jen to norskou vlajkou, jinak nic, nazev pochazi z finstiny - napapiiri je polarni kruh, ale blbe by se to prej cetlo, proto vymysleli zkomoleninu napapijri, puvodne italska znacka, ted patri pod VFC USA..

Odkaz ke komentáři

ja osobne zas nemám dobré skúsenosti práve z tebou uvedeným TH, ten trojuholník čo šijú na zadný diel mi po predpísanom opraní zafarbil sveter, reklamáciu uznali až po doložení odborného posudku, takže TH vec som si už roky nekúpil...

Ja si od Napapijiri koupil kratasy a barvi jako krava, takze kvalita zadna slava, na to ze je ta znacka drazsi nez TH tak tedy nic moc

Odkaz ke komentáři

Jo koupil jsem je v italii ve franciacorta outletu, vzal jsem si blbec bily spodni pradlo a bylo uplne tyrkysovy, kdyz je pak pritelkyne prala v ruce tak byla voda taky uplne barevna, tmave modry kratasy TH ani tuk a to staly oboje stejne ...

Odkaz ke komentáři

Prosím vás aký je rozdiel medzi Barbour a Burberry ? Mne sa to furt pletie. Ja to mam zafixovane ako drahe nobl fashion pršiplášte prípadne odev pre dzokeja ked nejazdí na koni a karovany vzor. Drahe jak slak lebo siju pre kralovnu ale kvalita standardna . Ale asi som mimo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...