Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Já jeden čas uvažoval i nad tím, nechat si svetr uplést na zakázku. Cena ovšem cca 4 - 5 tisíc.

Ten island vypadá dobře. Já před třemi lety koupil svetr Dale a velká spokojenost. Boužel cena se do dvou taky nevejde.

ale prdlajs. kup si merino na www.vlnazavlnou.cz a každá tvoje teta bude uměl plíst a když ne tak na na fler někoho najdeš.

To asi ano. Boužel já žádnou tetu nemám(((

Na ten svetr na zakázku jsem měl vyhlídlou takovou ovčí farmu ale nakonec jsem se rozhodl pro jinou variantu.

Souhlasím však s tím, že kvalitní svetr za dva tisíce jde sehnat těžko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To asi ano. Boužel já žádnou tetu nemám(((

Na ten svetr na zakázku jsem měl vyhlídlou takovou ovčí farmu ale nakonec jsem se rozhodl pro jinou variantu.

vykašli se na nějaký farmy a kup si merino. tetu bych ti dohodil ale všechny jsou z moravy :-(

Odkaz ke komentáři

Já mám norskej svetr ze sekáče Humana za 20?. Nevím, kde všude jsou, ale minimálně v Berlíně je obrovskej obchod a v Drážďanech takovej menší. V obou dobrej výběr, super ceny i v dobrý kvalitě. 

Odkaz ke komentáři

To je stejny radikalismus, jako ze "kolo pod sto tisic neni poradny kolo" nebo "soundsystem pod 200 litru ma blbej zvuk" :-)

Mam nekolik svetru od Marlbora - vsechny ve vyprodeji za cca. 1000 kč a jsou super. Mam taky 2 svetry z Armyshopu a hrejou dobre http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0400

A u baby z vedlejsi vesnice jsem si nechal uplist rolak za 400 + material.

A vsechno jsou to kvalitni svetry.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

To je stejny radikalismus, jako ze "kolo pod sto tisic neni poradny kolo" nebo "soundsystem pod 200 litru ma blbej zvuk" :-)

Mam nekolik svetru od Marlbora - vsechny ve vyprodeji za cca. 1000 kč a jsou super. Mam taky 2 svetry z Armyshopu a hrejou dobre http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0400

A u baby z vedlejsi vesnice jsem si nechal uplist rolak za 400 + material.

A vsechno jsou to kvalitni svetry.

Neřekl jsem nemožné, ale těžko ;)

Odkaz ke komentáři

Dlouhodobě mám dobrý zkušenosti se svetrama od Tyrwitta. Navíc jsem objevil, že když se na jejich stránky přihlásím, jako že Australan (Change location), tak tam jsou o něco výhodnější ceny, např. za stejnej svetr 110AUD vs. 69 liber. A přitom to přijde za poštovný 16AUD normálně z Evropy, tzn. bez DPH. Neděkujte mi všichni.

Odkaz ke komentáři

Kluci , nevíte někdo prosím jak moc se liší ceny v Bogner store a Bogner outlet store ?

Díky .)

jak u kterýho produktu ale v průměru bych řekl 35-40% ale koupil jsem si tam tepláky s 55% slevou. u bund bych si ji nekoupil ani se 70% při těch cenách. ale všichni kamarádi co to nosí si to nemůžou vynachválit

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...