patriknapr Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Já jeden čas uvažoval i nad tím, nechat si svetr uplést na zakázku. Cena ovšem cca 4 - 5 tisíc. Ten island vypadá dobře. Já před třemi lety koupil svetr Dale a velká spokojenost. Boužel cena se do dvou taky nevejde. ale prdlajs. kup si merino na www.vlnazavlnou.cz a každá tvoje teta bude uměl plíst a když ne tak na na fler někoho najdeš. To asi ano. Boužel já žádnou tetu nemám((( Na ten svetr na zakázku jsem měl vyhlídlou takovou ovčí farmu ale nakonec jsem se rozhodl pro jinou variantu. Souhlasím však s tím, že kvalitní svetr za dva tisíce jde sehnat těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 To asi ano. Boužel já žádnou tetu nemám((( Na ten svetr na zakázku jsem měl vyhlídlou takovou ovčí farmu ale nakonec jsem se rozhodl pro jinou variantu. Souhlasím však s tím, že kvalitní svetr za dva tisíce jde sehnat těžko.vykašli se na nějaký farmy a kup si merino. tetu bych ti dohodil ale všechny jsou z moravy :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Já mám norskej svetr ze sekáče Humana za 20?. Nevím, kde všude jsou, ale minimálně v Berlíně je obrovskej obchod a v Drážďanech takovej menší. V obou dobrej výběr, super ceny i v dobrý kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Souhlasím však s tím, že kvalitní svetr za dva tisíce jde sehnat těžko.To je stejny radikalismus, jako ze "kolo pod sto tisic neni poradny kolo" nebo "soundsystem pod 200 litru ma blbej zvuk" :-)Mam nekolik svetru od Marlbora - vsechny ve vyprodeji za cca. 1000 kč a jsou super. Mam taky 2 svetry z Armyshopu a hrejou dobre http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0400A u baby z vedlejsi vesnice jsem si nechal uplist rolak za 400 + material.A vsechno jsou to kvalitni svetry. Upraveno 30. září 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Souhlasím však s tím, že kvalitní svetr za dva tisíce jde sehnat těžko. To je stejny radikalismus, jako ze "kolo pod sto tisic neni poradny kolo" nebo "soundsystem pod 200 litru ma blbej zvuk" :-) Mam nekolik svetru od Marlbora - vsechny ve vyprodeji za cca. 1000 kč a jsou super. Mam taky 2 svetry z Armyshopu a hrejou dobre http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0400 A u baby z vedlejsi vesnice jsem si nechal uplist rolak za 400 + material. A vsechno jsou to kvalitni svetry. Neřekl jsem nemožné, ale těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Spis "hunace". Hlavne mi jde o to, aby nebyl po dvou mesicich vytahany a beztvary jak ma vetsina fashion svetru ve zvyku. Za dvojku tak leda nechat uplést od milenky a pak do toho všít dukláckou šusťákovku po tátovi jako windstopper.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Neřekl jsem nemožné, ale těžko Ja myslim, ze to tak tezky neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 I svetr Devold se dá sehnat lehce nad dvojku. Novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 I svetr Devold se dá sehnat lehce nad dvojku. Novej.konkretne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ja myslim, ze to tak tezky neni. Souhlas,mam par svetru Pringle of Scotland,normalne stojej ranec,ale tri ze ctyr sem kupoval v 50%sleve za 12az asi 16stovek,to samy Trussardi,z bura na asi 15kil..nemyslim si,ze by zrovna tohle nebyly kvalitni svetry.Staci hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Dlouhodobě mám dobrý zkušenosti se svetrama od Tyrwitta. Navíc jsem objevil, že když se na jejich stránky přihlásím, jako že Australan (Change location), tak tam jsou o něco výhodnější ceny, např. za stejnej svetr 110AUD vs. 69 liber. A přitom to přijde za poštovný 16AUD normálně z Evropy, tzn. bez DPH. Neděkujte mi všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit svetry od Devoldu. Absolutní spokojenost. Mám od nich tři :-) K tématu bund - včera jsem ve Van Graafu koupil parádní Wellensteyn. Je sice trochu těžší, ale asi v ní bude hodně teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Od DeVoldu pouzivam jegrovky a triko s dlouhym na lyze. Super. Jen to triko a bunda, vic neoblikam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Kluci , nevíte někdo prosím jak moc se liší ceny v Bogner store a Bogner outlet store ?Díky .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Kluci , nevíte někdo prosím jak moc se liší ceny v Bogner store a Bogner outlet store ?Díky .)jak u kterýho produktu ale v průměru bych řekl 35-40% ale koupil jsem si tam tepláky s 55% slevou. u bund bych si ji nekoupil ani se 70% při těch cenách. ale všichni kamarádi co to nosí si to nemůžou vynachválit Upraveno 10. října 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) ty vole, co je na ty bunde, ze stoji 35ooo.- Upraveno 10. října 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 jak u kterýho produktu ale v průměru bych řekl 35-40% ale koupil jsem si tam tepláky s 55% slevou. u bund bych si ji nekoupil ani se 70% při těch cenách. ale všichni kamarádi co to nosí si to nemůžou vynachválitDíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 ty vole, co je na ty bunde, ze stoji 35ooo.- polož si tuhle otázku u rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit svetry od Devoldu. Absolutní spokojenost. Mám od nich tři :-) ... ... aj cz svetre KAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Do práce idál... :-) ... aj cz svetre KAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se