Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Hele, ani ne. Včera 9 stupňů, dneska 3 nad nulou a akorát ji nosím rozepnutou. A v pohodě :). Spíš jsem zvědavej, pokud se ochladí, jaký to bude třeba v -5 stupních :).

Na triko :) .. Jsem zvědavej, jestli Ti bude taky trochu pouštět peří, já ji kupoval před 4 rokama a furt vypadá jak nová, jen mi přijde, že už tolik nehřeje :/ nebo sem zimomřivější... Jediný co mě na CG fakt štve je, že mi ji skoro nikde nechtěj čistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem CG koupil, tak pri placeni mi prodejce hned dal info vizitku na Cistirnu, ze maji zkusenosti a cisti tyto Bundy jak maji viz.

http://www.idatabaze.cz/firma/129032-ew-servis-spol-s-ro-provozovna/

Na triko :) .. Jsem zvědavej, jestli Ti bude taky trochu pouštět peří, já ji kupoval před 4 rokama a furt vypadá jak nová, jen mi přijde, že už tolik nehřeje :/ nebo sem zimomřivější... Jediný co mě na CG fakt štve je, že mi ji skoro nikde nechtěj čistit.

Odkaz ke komentáři

Pánové, já tomu nerozumím. V tomhle počasí nosím přes tričko softshellku z Lidlu, a když si chci vzít košili, tak už tu softshellku nesmím zapnout, abych se neuvařil. Akorát musím mít pokaždé na hlavě čepici, bo na ní nemám vlasy a je citlivá na prochladnutí, a na krku šálu, aby mi neofoukl a nezablokoval se. Otužilec nejsem, do studené vody jako Kasper bych nikdy nevlezl, ale zrovna tak si nedokážu představit, že se v teplotách mírně nad nulou zabalím do CG - to bych se upekl, i kdybych pod tím neměl vůbec nic. Sorry za takový výkřik do tmy, ale prostě mi to hlava nebere.

Odkaz ke komentáři

Villain83: Hele, koukni sem na kousek rukávu, to je ta softshellka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-3438&do=findComment&comment=1314801

Podle mě to není až tak zlé, jako fanoušek outdoor hader v ní fakt nevypadám. Jinak bych si ke košili samozřejmě rád vzal bavlněnou Bushman bundu, ta k ní ladí líp, jenže to by musela být větší zima.

Odkaz ke komentáři

Pánové, já tomu nerozumím. V tomhle počasí nosím přes tričko softshellku z Lidlu, a když si chci vzít košili, tak už tu softshellku nesmím zapnout, abych se neuvařil. Akorát musím mít pokaždé na hlavě čepici, bo na ní nemám vlasy a je citlivá na prochladnutí, a na krku šálu, aby mi neofoukl a nezablokoval se. Otužilec nejsem, do studené vody jako Kasper bych nikdy nevlezl, ale zrovna tak si nedokážu představit, že se v teplotách mírně nad nulou zabalím do CG - to bych se upekl, i kdybych pod tím neměl vůbec nic. Sorry za takový výkřik do tmy, ale prostě mi to hlava nebere.

Jasne, dneska jsem se v tom trosku potil. Ale kdyz vona je krasna a clovek ji nemuze nechat doma :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jasne, dneska jsem se v tom trosku potil. Ale kdyz vona je krasna a clovek ji nemuze nechat doma :).

teplo ? :D .... sis moh koupit padesát triček, za ty prachy ....si neslyšel vo tom voteplování ? ..... na to nemusím bejt inžynýr abych viděl, že bezdomovci se rojej i v zimňě ..... sto podcenil ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Máte někdo tip kde objedant husu? U nás jsem našel jen dva eshopy co mají v nabídce Canada goose z nichž jeden je jeden dost podezřelý jak cenově tak gramatikou.

A když jsem byl dnes v rockpointu v Brně olympii tak měli jen velikosti XL a větší a personál moc informací kdy budou menší neměl. Takže pokud mě nasměrujete k nějakému spolehlivému prodejci budu rád.

Díky

Odkaz ke komentáři

Zkusil bych Praha Rock Point:

http://www.rockpoint.cz/prodejny/17/rock-point-praha-perstyn

byl tam velky vyber velikosti a osobne jsem z kousel CG Chilliwack / Expedition M - XL.

Máte někdo tip kde objedant husu? U nás jsem našel jen dva eshopy co mají v nabídce Canada goose z nichž jeden je jeden dost podezřelý jak cenově tak gramatikou.

A když jsem byl dnes v rockpointu v Brně olympii tak měli jen velikosti XL a větší a personál moc informací kdy budou menší neměl. Takže pokud mě nasměrujete k nějakému spolehlivému prodejci budu rád.

Díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...