DavidLC Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tak jsem se do těch mrazů vybavil peřím Scotch-soda a zatím dobrý (měl jsem jí už dvakrát).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Ta canada goose je super ale mam vazne obavy ze by bola v tychto "mrazoch" vacsinou v skrini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Ta canada goose je super ale mam vazne obavy ze by bola v tychto "mrazoch" vacsinou v skrini Hele, ani ne. Včera 9 stupňů, dneska 3 nad nulou a akorát ji nosím rozepnutou. A v pohodě . Spíš jsem zvědavej, pokud se ochladí, jaký to bude třeba v -5 stupních . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Hele, ani ne. Včera 9 stupňů, dneska 3 nad nulou a akorát ji nosím rozepnutou. A v pohodě . Spíš jsem zvědavej, pokud se ochladí, jaký to bude třeba v -5 stupních . Na triko .. Jsem zvědavej, jestli Ti bude taky trochu pouštět peří, já ji kupoval před 4 rokama a furt vypadá jak nová, jen mi přijde, že už tolik nehřeje :/ nebo sem zimomřivější... Jediný co mě na CG fakt štve je, že mi ji skoro nikde nechtěj čistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Jak jsem CG koupil, tak pri placeni mi prodejce hned dal info vizitku na Cistirnu, ze maji zkusenosti a cisti tyto Bundy jak maji viz.http://www.idatabaze.cz/firma/129032-ew-servis-spol-s-ro-provozovna/Na triko .. Jsem zvědavej, jestli Ti bude taky trochu pouštět peří, já ji kupoval před 4 rokama a furt vypadá jak nová, jen mi přijde, že už tolik nehřeje :/ nebo sem zimomřivější... Jediný co mě na CG fakt štve je, že mi ji skoro nikde nechtěj čistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Pánové, já tomu nerozumím. V tomhle počasí nosím přes tričko softshellku z Lidlu, a když si chci vzít košili, tak už tu softshellku nesmím zapnout, abych se neuvařil. Akorát musím mít pokaždé na hlavě čepici, bo na ní nemám vlasy a je citlivá na prochladnutí, a na krku šálu, aby mi neofoukl a nezablokoval se. Otužilec nejsem, do studené vody jako Kasper bych nikdy nevlezl, ale zrovna tak si nedokážu představit, že se v teplotách mírně nad nulou zabalím do CG - to bych se upekl, i kdybych pod tím neměl vůbec nic. Sorry za takový výkřik do tmy, ale prostě mi to hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tak hlavne,prosim,nenos kosili k softshellce,to je jak fusekle k zabkam:-)No a ke CG,to vis,kdyz uz za ni hosi vyvalej takovej ranec,budou ji nosit,to da rozum:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Villain83: Hele, koukni sem na kousek rukávu, to je ta softshellka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-3438&do=findComment&comment=1314801 Podle mě to není až tak zlé, jako fanoušek outdoor hader v ní fakt nevypadám. Jinak bych si ke košili samozřejmě rád vzal bavlněnou Bushman bundu, ta k ní ladí líp, jenže to by musela být větší zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 oukej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Pánové, já tomu nerozumím. V tomhle počasí nosím přes tričko softshellku z Lidlu, a když si chci vzít košili, tak už tu softshellku nesmím zapnout, abych se neuvařil. Akorát musím mít pokaždé na hlavě čepici, bo na ní nemám vlasy a je citlivá na prochladnutí, a na krku šálu, aby mi neofoukl a nezablokoval se. Otužilec nejsem, do studené vody jako Kasper bych nikdy nevlezl, ale zrovna tak si nedokážu představit, že se v teplotách mírně nad nulou zabalím do CG - to bych se upekl, i kdybych pod tím neměl vůbec nic. Sorry za takový výkřik do tmy, ale prostě mi to hlava nebere.Jasne, dneska jsem se v tom trosku potil. Ale kdyz vona je krasna a clovek ji nemuze nechat doma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Jasne, dneska jsem se v tom trosku potil. Ale kdyz vona je krasna a clovek ji nemuze nechat doma .teplo ? .... sis moh koupit padesát triček, za ty prachy ....si neslyšel vo tom voteplování ? ..... na to nemusím bejt inžynýr abych viděl, že bezdomovci se rojej i v zimňě ..... sto podcenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Jasne, dneska jsem se v tom trosku potil. Ale kdyz vona je krasna a clovek ji nemuze nechat doma .Aha, pro krásu se musí trpět. Tak teď už tomu začínám rozumět Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Máte někdo tip kde objedant husu? U nás jsem našel jen dva eshopy co mají v nabídce Canada goose z nichž jeden je jeden dost podezřelý jak cenově tak gramatikou.A když jsem byl dnes v rockpointu v Brně olympii tak měli jen velikosti XL a větší a personál moc informací kdy budou menší neměl. Takže pokud mě nasměrujete k nějakému spolehlivému prodejci budu rád.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Zkusil bych hledat značky jako Sir Joseph, Tilak, La Sportiva a jeste jedna česká ale za boha si nemůžu vzpomenout. Jsou to outdoor značky ale dělají mnoho modelu co se dá nosit pořad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Zkusil bych Praha Rock Point:http://www.rockpoint.cz/prodejny/17/rock-point-praha-perstynbyl tam velky vyber velikosti a osobne jsem z kousel CG Chilliwack / Expedition M - XL. Máte někdo tip kde objedant husu? U nás jsem našel jen dva eshopy co mají v nabídce Canada goose z nichž jeden je jeden dost podezřelý jak cenově tak gramatikou.A když jsem byl dnes v rockpointu v Brně olympii tak měli jen velikosti XL a větší a personál moc informací kdy budou menší neměl. Takže pokud mě nasměrujete k nějakému spolehlivému prodejci budu rád.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Ja podle lyzarsky bundy a sportovnich bot poznam ve meste Cecha na 200 metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 A ty možná poznáš i jeho povahu, stav konta, i auto zaparkované v jeho garáži né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 A ty možná poznáš i jeho povahu, stav konta, i auto zaparkované v jeho garáži né?Ne, to nepotrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 A ty možná poznáš i jeho povahu, stav konta, i auto zaparkované v jeho garáži né?To asi ne, ale outdoor šílenost, co Češi povýšili na "casual street wear" (asi proto, že je to tak drahý a je škoda nosit pouze na sport) je vážně mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se