hator Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Chapu to tak, ze ten vosk se pod teplem z fenu vpije do latky a nebude videt?
African Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 V 8. 2. 2019 v 11:24, hator napsal: Chapu to tak, ze ten vosk se pod teplem z fenu vpije do latky a nebude videt?Ano :-) Navoskovaná od nevoskovaný nelze poznat...
hator Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Super, musim si ten vosk v Hudy poridit. Jeste bude urcite pocasi, ve kterem ho vyuziju diky Sent from my iPhone using Tapatalk
jiriku23 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Vosk se dá použít na jaký druh bundy..?Lze to nějak specifikovat díky
hator Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Lze to použít i na jiné materiály, ale je otázka, zda v nich vosk bude držet a nebude se vydrolovat. Navoskovat lze i jeansy, ale vosk se vydrolí a nebude to mít téměř žádný efekt. Sent from my iPhone using Tapatalk
hator Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Neni z me hlavy. Text propujcen na strankach Hudy Sent from my iPhone using Tapatalk
Qvido Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 V 8. 2. 2019 v 11:33, jiriku23 napsal: Vosk se dá použít na jaký druh bundy..?Lze to nějak specifikovat díkyMěl by to být ten G 1000 od Fjallravenu, ale je pravda že by mě zajímalo co to udělá na něčem jiném, jdu navoskovat starou parku.
shewcza Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Díky za fotku Afri i za další informace. Vosk koupím a vyzkouším to, když říkáš, že není co zkazit.
Qvido Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Pánové, k tomu voskování, fén je pro děti, horkovzduška na dvojku si s tím hravě poradí. Upraveno 8. února 2019 uživatelem Qvido
Kapo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Koupíš si gatě fjalraven a navoskuješ od kolen dolů.
shewcza Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Tak je doma, snad budu spokojen. Při platbě se mi podlamovaly kolena, ale jestli vydrží alespoň 5 let, tak budu spokojen.
hator Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Pekna barevna kombinace. At slouzi Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Super, s G-1000 vydrží víc jak pět let úplně v klidu :-)
wawrik Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 V 7. 2. 2019 v 19:13, African napsal: Je to obrovská výhoda té bundy, že ji uděláš voděodolnou jak goretex, nebo ji vypereš jednou na médium, nebo dvakrát a je po voděodolnosti a bunda opět krásně při náročnějším pohybu dýchá. Parádně flexibilní materiál, který si přizpůsobíš...Si tak hovorím, či nie je praktickejšia bunda, ktorú si nemusíš doma prispôsobovať Priedušná aj vodeodolná, alebo rovno nepremokavá.
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 V 14. 2. 2019 v 14:08, wawrik napsal: Si tak hovorím, či nie je praktickejšia bunda, ktorú si nemusíš doma prispôsobovať Priedušná aj vodeodolná, alebo rovno nepremokavá.Taky máme doma, taky :-) Fjallraven dělá upřímně super hadry....využití už je na každém, mají od městských věcí až po hardcore expedičních, myslím že s membránou už také.
Freelander Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 V 8. 2. 2019 v 11:46, hator napsal: Lze to použít i na jiné materiály, ale je otázka, zda v nich vosk bude držet a nebude se vydrolovat. Navoskovat lze i jeansy, ale vosk se vydrolí a nebude to mít téměř žádný efekt. Sent from my iPhone using TapatalkNapadlo mě zkusit navoskovat Wolfa od Busmana ale neměl jsem na to koule.
shewcza Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Já mám většinou problém, že mi bundy nesedí střihem. Když ji zapnu, tak už si nezavážu tkaničky aniž by praskla mezi lopatkama. Tady to sedlo na první dobrou všechno. Bylo rozhodnuto.Díky kluci, máte na tom velkou zásluhu.
African Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Odesláno 15. února 2019 Ještě peněženku ať to máš pěkně doladěné :-) Ten jejich materiál je docela návyková záležitost, skončí zima a co pak? Nebude čas na deprese, tak už hledám alternativu na teplejší dny :-)
Qvido Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 V 14. 2. 2019 v 18:27, shewcza napsal: Já mám většinou problém, že mi bundy nesedí střihem. Když ji zapnu, tak už si nezavážu tkaničky aniž by praskla mezi lopatkama. Tady to sedlo na první dobrou všechno. Bylo rozhodnuto.Díky kluci, máte na tom velkou zásluhu.Neměl jsem ještě lepší ušitou bundu než tu od lišky, padne neskutečně
African Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 Tak jsem dnes zjistil že s Gloft vložkou už to nepůjde a já si tu bundu úplně zamiloval, co teď? :-( No, naštěstí mi dnes Hudy nadělil k svátku 20% slevu, tak asi Skogsö Jacket, nějak to jaro musíme dát :-) Ten chlap ví kdy se má ozvat....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se