Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, semi001 napsal:

Kiruna oproti ni vypadá jako lehká jarní bunda :D 

Hele o problém se zipem slyším prvně, já mám na kiruně zip jako nový, že jde hůř, když se zapíná od spoda, to ano, ale chce to jen správný pohyb.. Ale kirunu nosím denně teprve druhou sezonu a praná také nebyla mockrát.. Ale já sem kancelářská krysa :D 

Jaký typ zipu máte na Kiruně kluci, tento? Pokud jiný a budete mít čas, udělejte mi prosím detail, díky. Na kapse je vidět, jak se občas sám rozjede, stejně tak hlavní zip. Řeším s Liškou opravu, nebo když to bude drahé, tak ji dám svý krejčový v létě.

DSC_0123 (1).jpg

DSC_0122 (1).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@African Tuším si to už spomínal... Ten jazdec nie je kovový? Nestačí len trochu kliešťami prihnúť toho jazdca v týchto miestach?

image.png.68049728cbbc229237ba31948ffae541.png

Opatrne, aby sa nezlomil, najlepšie po celej šírke naraz. Dosť dobre sa to robí Leathermanov Wave. Pripadá mi, že tomu zipsu nič iné nie je.

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

Yupik má dobrej, lepší zuby. Wawriku už jsem to dělal několikrát, ale funguje to tak týden, ty zipy jsou marný.... navíc u tohoto typu bundy úplně zbytečný oboustranný. Dám jednostranný, ocelový a bude dalších pár let sloužit. Ona ta bunda už toho zažila hodně moc, navíc v ní makám celý den když jsem ve skladě a je úplně v pohodě, podšívka, všechno jak nový když se vypere.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenosti s firmou Helikon-Tex? Chtěl bych něco do lesa k ohni atd. a nechci utrácet za Fjallraven k těmto účelům. Líbí se mi model Woodsman anorak  i kalhoty. Jsou to vyhozené peníze a mám si raději připlatit? Nenašel jsem vhodnější vlákno. Díky.

Odkaz ke komentáři

Jaký typ zipu máte na Kiruně kluci, tento? Pokud jiný a budete mít čas, udělejte mi prosím detail, díky. Na kapse je vidět, jak se občas sám rozjede, stejně tak hlavní zip. Řeším s Liškou opravu, nebo když to bude drahé, tak ji dám svý krejčový v létě.
495532437_DSC_0123(1).thumb.jpg.646a03b3daa83b967bf966e05ae00cb6.jpg
1854466383_DSC_0122(1).thumb.jpg.9d63d5295f3473fc7910d36114993b5d.jpg
@African mrkni se jestli nemáš povolené zašití na koncích zipu u té kapsy. To by mohlo způsobovat to rozjíždění zipu.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, Kotlick napsal:

@African mrkni se jestli nemáš povolené zašití na koncích zipu u té kapsy. To by mohlo způsobovat to rozjíždění zipu.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Dík za tip, tam je to v pořádku, mají to dobře udělané. Ten problém bude opravdu asi ve slabých jezdcích, stane se...

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, shewcza napsal:

Máte někdo zkušenosti s firmou Helikon-Tex? Chtěl bych něco do lesa k ohni atd. a nechci utrácet za Fjallraven k těmto účelům. Líbí se mi model Woodsman anorak  i kalhoty. Jsou to vyhozené peníze a mám si raději připlatit? Nenašel jsem vhodnější vlákno. Díky.

Hele mam jedny kalhoty.. myslim Outback se jmenovaly. Hadry v pohode za ty penize. Nebal bych se.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Dantechno napsal:

Ty vole, v mým pokoji to smrdi jak u taboraku emoji23.png to z toho nevyvetras...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak to děláš správně 🤣 To se mi líbí na lišce, lyžuju v ní, opékám buřty, makám ve skladě, poleju se olejem, prostě cokoliv, vyperu a ona je po třech letech tvrdé dřiny jak nová. Ty materiály mají opravdu bezvadný....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...