African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 1 hodinou, semi001 napsal: Kiruna oproti ni vypadá jako lehká jarní bunda Hele o problém se zipem slyším prvně, já mám na kiruně zip jako nový, že jde hůř, když se zapíná od spoda, to ano, ale chce to jen správný pohyb.. Ale kirunu nosím denně teprve druhou sezonu a praná také nebyla mockrát.. Ale já sem kancelářská krysa Jaký typ zipu máte na Kiruně kluci, tento? Pokud jiný a budete mít čas, udělejte mi prosím detail, díky. Na kapse je vidět, jak se občas sám rozjede, stejně tak hlavní zip. Řeším s Liškou opravu, nebo když to bude drahé, tak ji dám svý krejčový v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) @African Tuším si to už spomínal... Ten jazdec nie je kovový? Nestačí len trochu kliešťami prihnúť toho jazdca v týchto miestach? Opatrne, aby sa nezlomil, najlepšie po celej šírke naraz. Dosť dobre sa to robí Leathermanov Wave. Pripadá mi, že tomu zipsu nič iné nie je. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Afri vypadá stejně, jinak Yupik má jiné, viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) Yupik má dobrej, lepší zuby. Wawriku už jsem to dělal několikrát, ale funguje to tak týden, ty zipy jsou marný.... navíc u tohoto typu bundy úplně zbytečný oboustranný. Dám jednostranný, ocelový a bude dalších pár let sloužit. Ona ta bunda už toho zažila hodně moc, navíc v ní makám celý den když jsem ve skladě a je úplně v pohodě, podšívka, všechno jak nový když se vypere. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Ps: Ještě vzpomínám, že jsem měl to samé u Mammuta, tam mě vyměnili jenom jezdce a byl klid. Protože jak píše Wawrik, zip je jinak v pořádku, takže možná zbytečný měnit celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Máte někdo zkušenosti s firmou Helikon-Tex? Chtěl bych něco do lesa k ohni atd. a nechci utrácet za Fjallraven k těmto účelům. Líbí se mi model Woodsman anorak i kalhoty. Jsou to vyhozené peníze a mám si raději připlatit? Nenašel jsem vhodnější vlákno. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Jaký typ zipu máte na Kiruně kluci, tento? Pokud jiný a budete mít čas, udělejte mi prosím detail, díky. Na kapse je vidět, jak se občas sám rozjede, stejně tak hlavní zip. Řeším s Liškou opravu, nebo když to bude drahé, tak ji dám svý krejčový v létě.@African mrkni se jestli nemáš povolené zašití na koncích zipu u té kapsy. To by mohlo způsobovat to rozjíždění zipu.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 56 minutami, Kotlick napsal: @African mrkni se jestli nemáš povolené zašití na koncích zipu u té kapsy. To by mohlo způsobovat to rozjíždění zipu. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Dík za tip, tam je to v pořádku, mají to dobře udělané. Ten problém bude opravdu asi ve slabých jezdcích, stane se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Máte někdo zkušenosti s firmou Helikon-Tex? Chtěl bych něco do lesa k ohni atd. a nechci utrácet za Fjallraven k těmto účelům. Líbí se mi model Woodsman anorak i kalhoty. Jsou to vyhozené peníze a mám si raději připlatit? Nenašel jsem vhodnější vlákno. Díky. Hele mam jedny kalhoty.. myslim Outback se jmenovaly. Hadry v pohode za ty penize. Nebal bych se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @African - pro zipového úchyla Afriho fotky všech zipů na mých Fjallraven bundách Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Ano, takhle má vypadat sbírka bund do nepohody A občas je z té skříně taky vytáhni, vypadají jak kdyby si je včera koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Ty vole, v mým pokoji to smrdi jak u taboraku to z toho nevyvetras...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Díky Dane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) Před hodinou, Dantechno napsal: Ty vole, v mým pokoji to smrdi jak u taboraku to z toho nevyvetras... Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to děláš správně To se mi líbí na lišce, lyžuju v ní, opékám buřty, makám ve skladě, poleju se olejem, prostě cokoliv, vyperu a ona je po třech letech tvrdé dřiny jak nová. Ty materiály mají opravdu bezvadný.... Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Afri a s tím Skogsem je vše OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 4 minutami, semi001 napsal: Afri a s tím Skogsem je vše OK? Jop, ale tu jsem upřímně ještě moc netrápil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 36 minutami, African napsal: Jop, ale tu jsem upřímně ještě moc netrápil Jo, tu to ještě čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @shewcza mám od Helikonu nějaký čepice, opasky a UTP kalhoty na střelnici, do lesa...jsou pohodlný, po koupi z nich teda na některých místech lezly nitě, tak jsem je ostříhal a v pohodě. Za ty prachy dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Yupik se jeví jako velmi teplý.. Dnes 2h dopoledne s malou venku (-5) jen termo triko pod bundou a krásně teplo Jen se nemohu zvyknout na tu délku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 V 15. 1. 2021 v 16:29, African napsal: Dík za tip, tam je to v pořádku, mají to dobře udělané. Ten problém bude opravdu asi ve slabých jezdcích, stane se... Nebo moc svalů pod bundou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se