phweb Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Ja uz mam hodne let perovku od Sir Joseph. A asi mi jeste hodne let vydrzi, protoze aby se vubec dala nosit, tak musi slusne mrznout, coz se posledni dobou moc nestava. Jinak vetsinou staci kobinace svetr/fleecova bunda a vesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 @African Jo ta vypada dobre, ale ja bych to u nas neunosil.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 (upraveno) V 20. 11. 2022 v 11:35, Prochy68 napsal: @African Jo ta vypada dobre, ale ja bych to u nas neunosil. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Všechno je to pouze o správném využití V našem drsném kraji nutno drsného oblečení, včera mě spadl kluk do potoka v mínus čtyřce a taky prý ještě peří hřálo Ten má super hadřík, závidím.... Upraveno 21. listopadu 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 V 18. 11. 2022 v 11:23, knihomol napsal: Ahoj, prosím o radu znalce Fjallravenu. Uvažuji o koupi zimní bundy (nejradši peří), která by byla odolná vůči otěru. Každodenní nošení batohu na notebook + další věci. Líbí se mi i bundy od Pyrenex (jen e-shop) a Canada Goose (už dost drahé a není kde vyzkoušet velikost, nevím jak je to prakticky s odolností). Nechci bundu na módní přehlídku Kdysi jsem měl wallensteyn a s ní jsem byl spokojený. Dřív byli na Václaváku a ve VanGraafu. Ještě jsem našel od Fjallravenu KEB TOURING DOWN JACKET a Skogso. Neudávají teplotní index tak nevím. Mám na zimu GREENLAND NO. 1 DOWN JACKET M a je to skvělá bunda, u nás v podstatě na celou zimu a nikdy mi nebyla zima, měl jsem Kirunu i Skogso a tahle mi sedí nejvíc, ale jsem prcek, tak možná proto Jinak mám ještě Yupika a to je ultrateplá bunda, loni jsem ji vytáhl jednou - lépe propracovanou budu jsem ještě nikdy neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Já začal u Fjallu černou Kirunou... přežil jsem s ní zimu v klidu, ale zase sem dost otužilej Pak následoval Greenland No. 1 Down Jacket M a tj za mě asi nejpohodlnější bunda co od nich mám.. teplá je taky dost na naše zimy :-)... je jediná od nich, kterou mám ve 3 barvách Jinak v zimě střídám nejčastěji , Greenland No. 1 Down Jacket M, Kirunu, Skogsö Padded Jacket M, Visby 3 in 1 Jacket M, Brenner Pro Padded Jacket a pak mám ještě Singi Down Jacket M, Nuuk Parka M, ale na ty nebejvá často velká zima... Pokud bych mohl vybrat ze všech, tak pro mě top nejnositelnější je - Greenland No. 1 Down Jacket M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 V 19. 11. 2022 v 18:50, Prochy68 napsal: Chlapi kam v tom sakra chodite? Ja kdyz se hejbu tak si do -10 vystacim s trikem, mikinou a vetrovkou. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Rad do tohodle vlakna nakouknu, rozsirim obzory, ale vzdycky nakonec skoncim u stejnyho zaveru jako ty. Ve finale vlastne klasickou (plnotucnou) zimni bundu nemam. Jen stoletou perovou vestu os NF a loni jsem koupil nejtenci perovku od Mammuta. Takze mam asi smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Tvl to ste vsichni ambasadori Fjallravenu nebo co, ze mate od nich 10 bund? @African jak je to u te Atlas bundy s nepromokavosti? Pisou, ze nepromokava neni - to kdyz snezi a rozpusti se to na tobe tak je to durch ne? Nebo kdyz litaji takovy ty sra*ky snih s destem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Já volím cestu střední vrstvy Zajo - lehká péřovka s Primaloftem, a jako nepromok INOV8 ultralehká, ultraodolná, ještě je na cestě nějaká "vodoodpudivá" bundomikina Revolutionrace tak jsem zvědav. Ale zase je to tak tady na ty naše kopečky střední Evropy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 10 hodinami, Happy88 napsal: Tvl to ste vsichni ambasadori Fjallravenu nebo co, ze mate od nich 10 bund? @African jak je to u te Atlas bundy s nepromokavosti? Pisou, ze nepromokava neni - to kdyz snezi a rozpusti se to na tobe tak je to durch ne? Nebo kdyz litaji takovy ty sra*ky snih s destem... Fjallraven je v pohodě, mám od něj vcelku dost věcí, funkční, dobře se nosí, akorát nevydrží což mě často mrzí. Ať to je bunda, gatě, kraťasy, tři roky maximálně a je problém se zippy, rozjeté švy, proděravěný tzv. "nesmrtelný materiál". Za deset bundu od nich upřímně už nechci, ale na to si každý musí přijít sám, samozřejmě pokud se v těchto hadrech bude chodit na procházky kolem náměstí, tak věřím že vydrží i deset let Ohledně Atlasu, má klasickou DWR úpravu, takže rozpuštěný sníh nebo lehký deštík v klidu dá. Samozřejmě chce to vrchní nepromok vrstvu, kterou mám v batohu vždycky, na druhou stranu v těch plusových teplotách v té bundě dlouho nevydržíš, protože je opravdu hřejivá.... Taková slabina u nové byla, že dost pouštěla peří ze švů kam se dostalo, svlékl jsem vždycky bundu a vypadal jsem s černou mikinou jak opelichaný kačer Ale po delším nošení to přestalo, asi šlo opravdu jen o to peří ve švech. Jinak vše perfektní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Vzhledem k té hrůze i v nížinách, jsem si pořídil sir joseph spire II, do -30, tak snad přežiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 28 minutami, DavidLC napsal: Vzhledem k té hrůze i v nížinách, jsem si pořídil sir joseph spire II, do -30, tak snad přežiju A dneska zrovna nosit půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Já vytáhl po dloouhé době Yupika, teď se hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) Já dnes vytáhl Singi Down -13 u nás. Upgrade na přírodní lišku na kapuc můžu doporučit Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem Dantechno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Ja si dnes vzal na venceni pod tu nejslabsi perovou sragorku z dekace triko s dlouhym rukavem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 taky dobry .. Ja tu Singi asi po tomhle mrazivim tydnu asi zase na rok ulozim. Nad -10 to je nenositelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 1 hodinou, African napsal: A dneska zrovna nosit půjde Si piš. Polabí -13, panika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Já si vzal letitou bundu "KADITE" asi za pětikilo Na to odrhnování sněhu kolem baráku bohatě stačí,yes.Tak snad se z toho nepo ..... KADÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 1 hodinou, Dantechno napsal: Upgrade na přírodní lišku na kapuc můžu doporučit Naozaj to tak pomáha proti vetru, ako tvrdia všetky tie arktické národy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) před 47 minutami, wawrik napsal: Naozaj to tak pomáha proti vetru, ako tvrdia všetky tie arktické národy? @wawrik Jako jestli zrovna v tomhle to je lepsi, to nejsem schopnej posoudit. Uz ta konstrukce Singi kapucy - tunel, moc nedava vetru sanci. Me vadil pocit z ty falesny kozesiny, kdyz jsem se toho dotykal. Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 @Dantechno ale nemáš tam uši a čumáček.... to je zásadní designová chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se