Tikal Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 vole kvůli tomu jsem jí koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Hlásím nový přírůstek . Mistr Tikal mi jí doladil k bondovkám .Malá dýmka, určená na krátké kouření a nošení po kapsách. Díky barvě a velikosti jsem ji překřtil na Dráče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) super, celkem to ladí hele jednu fotku ti ukradnu a dám jí na svůj web, jo ? Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 super, celkem to ladí hele jednu fotku ti ukradnu a dám jí na svůj web, jo ?Jsou ti volně k dispozici, kdyby chtěl vyšší rozlišeni pošli SZ, nebo mejl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Tak to je ovsem parada, to je ta co jste ladili 1.8.? To je rychlost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) to víš, někdo se s tím s.re a někdo to má hned a hlavně Kuba netušil, kterým směrem se bude ubírat má inspirace... Fotka použita, úplně stačí ta co tu je. dík Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Hlásím nový přírůstek . Mistr Tikal mi jí doladil k bondovkám .Malá dýmka, určená na krátké kouření a nošení po kapsách. Díky barvě a velikosti jsem ji překřtil na Dráče Velmi pěkná,jaké jsou rozměry?Také uvažuju o nějaké takové menší outdoorovce do kapsy,jen mám raděj když náustek lícuje s krčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Podívej se na moje stránky, tam něco je, ale délku jsem neměřil, to musí Kuba Jinak je to www.rxpipes.blogspot.com posláno z Ťapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Zdravím přátelé :0)Tak jsem narazil na Vaše vlákno a taky se přidávám k této gentlemanské záležitosti :0)))Plícemi mi již prošlo tolik dýmu, že jsem jak makrela :0D.A tak jsem si řek proč nezkusit i dýmku, před dvěma lety, jsem si sám vybral dýmku ( klasický Capitan extra ), tabáček u mě vyhrál dle druhotného názvu :0D, ale nelituji má krásnou dřevnatou silnou chuť a nádechem hrozinky, ale na letní kouření to tedy není. proto mixuji v letním období s něčím vyloženě sladkým/lehkým. Dýmku jsem si teda zakuřoval jako laik sám (za pomocí medu). A co byl nejhorší očistec naučit se ji pořádně napěchovat ... Jinak Tikale, hezké stránky, a zajímavé kousky - větrolamky A mistru Prischerovi gratuluji k *Dráčkovi* Upraveno 24. října 2014 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Vymazávání medem je přežitek,tabák se pak lepí a napaluje na stěny,zkrátka bych to nedělal.Dost pipemakerů své dýmky vůbec nevymazává ničím,nechá čisté dřevo a zakuřuji tabákem který v ní hodlám kouřit.Opatrně a zlehka,více kontrolovat teplotu.Trošku údržby by Tvé dýmce prospělo,začal bych vrškem a zlehka kapesníkem navlhčeným v lihu,případně lépe vyčistit komoru,stačí k tomu obyčejný nerez.otvírák viz.obrázek.Dej více fotek té Tvé dýmky /z profilu/,líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Bohus76:Jjj jde o to , že to nebyla fungl nová dýmka, dá se říct, že se ke mě dostala z pozůstalosti. Tudíž spálený vršek a jiné nedostatky tam již byl. Snažil jsem se jí nějak dodat lesk, ale nepovedlo se mi a abych se přiznal, nechtěl jsem na to brát nějakou mechanickou sílu abych jí nepoškodil... Jinak vždy po kouření řádně vyčištěna a *vymetena* a ponechána více jak den odpočívat.Ale nějaká celková ozdrav. procedůrka, by jí zaručeně vůbec neuškodila. Jak z venku tak zevnitř... Přeci už jen není nejmladší. Třeba se tu s někým domluvím a vrhneme se na renovaci Co se týče té teploty, dávám Ti za pravdu, i když kouřím pomalu tak se mi děsně přehřívá, ne moc ale přehřívá ... K tomu mazáním medu... Bylo mi to doporučeno jako laikovi od pánu zasloužilého věku z tamního mysliv. spolku ... A nezpozoroval jsem nějaké lepení tabáku na steny... spíš jsem to tak jako maličko decentně zakápnul a překryl tenkou vrstvou tabáku. Ale pravda, že mi to ze začátku nevyhovovalo. Už bych to neopakoval .Jinak přikládám foto a děkuji ... :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Zdá se mi,že ten vršek není opálený,ale jen očazený a kapka alkoholu a přeleštění celkové by jí určitě prospělo.Je to pěkný buldoček,určitě si tu péči zaslouží.Zkus se domluvit s kolegou Tikalem ,ten má nějaké zkušenosti s přeleštěním a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Už jsem koukal na jeho stránky :0) ... Jinak tedy zkusím Tvou radu. A uvidíme Děkuji Kdybych to někam dával tak opravdu na nějakou tu celkovou péči a úpravu ... přemýšlel jsem o tom již dávno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Stačí pár kapek na papírový kapesník a jen zlehka s tím otírat vršek dýmky.S ostatním si Radek /Tikal/ poradí :-) Doufám,že se pak pochlubíš jak září v novotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Med je fajn. Na chleba, na rohlík, do čaje ..... pana myslivce ne poslouchej. Za chvíli Te bude nutit kouřit se spořičem tabáku. Ted vazne : s tim medem je to historicka 3,14covina Upraveno 24. října 2014 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) . Za chvíli Te bude nutit kouřit se spořičem tabáku. Ted vazne : s tim medem je to historicka 3,14covinaSpořič je fajn /teda pokud chceš kouřit spořič a ne tabák :-) /.Jak říká jeden kamarád,spořič je výborný na balení a zapalování poplašňáků ,jinak na nic.Jak to tady vidím,bych kouřil jak sádrový ježek,ale jsem doma a navíc dělám mámu /hlídám mančaft a slintám si do klávesnice/. Upraveno 24. října 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Tak teď jsem již ponaučen a pro příští potencionální zakuřování budu používat samotný tabák :0) Jo tak spořič mi taky nutili :0D, ale ten jsem nepoužíval Bohus76: Měl jsi pravdu, tak 50% prstence zmizelo jinak je to tam pořád... Taky teď přemýšlím, že bych si vzal knihu, sklenku něčeho lepšího a hezky si v křesílku zpříjemnil dnešní večír... Upraveno 24. října 2014 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Zbytek se přeleští.Pokud tu dýmku pravidelně očistíš,je s tím minimum práce a jde to "skoro samo".Jak je ještě teplá,lépe se čistí.A jaké jiné tabáky kouříš krom Sherlocka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tak vyzkoušel jsem: The Aperitif, Davidoff: English Mix A co se týče Dánského typu tak: Kentucky Bird Ale nejvíce mi chutná prostě SH, i když jak jsem psal, na léto se mi to zdá moc těžké, tak ho zkusím mix. s něčím ovocným ... Nebo máš něco k doporučení ??? :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tabáků je habaděj /nebo spíš několik habadějů/ zde si zkus vybrat http://www.tabaky.cz/ ,možná bych nějaký vzorek pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se