simon_magus Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak to jsem fakt zvědavý hoď mi nástin do SZ A nejlépe a valitně ? No poslat je ke mě Tedy pokud nemáš za zadkem dílnu s leštícími kotouči a příslučnými pastami...toz nemam predstavu, ale zkusim se nad tim vazne zamyslet....a za ty naustky se stydim, to nemuzu nikomu ani ukazat ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 kdyby si viděl, co mi přistane v dílně, tak jsi v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Už jsme zapadli i za hodnocení Berta, takže je nutné vlákno oživit... Z poslední doby, vice na http://rxpipes.blogspot.cz/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Je skvělá, normálně jsem se zamiloval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ta prostredni je moje a taky se mi moc libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Je skvělá, normálně jsem se zamiloval IMG_8358.jpgJsme rád, že jsme se trefili a dýmka se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 A jakou máš Ty Chumpusi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 A jakou máš Ty Chumpusi ? Já měl pár dní tu prischerovu, než jsem mu jí předal Jinak nemám žádnou, v tomhle nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Konspirace, jako sviňa Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Dostali jste mě. Zahazuju baličku cigaret a jdu si koupit lulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Hodně zdaru a vytrvat, začátky bývají někdy krušné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Nechápu jak si mě dokázala tak ochočit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 A o kom píšeš Adame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Nebuď impertinentní, vole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Poslusne hlasim ze me zasahla nakaza znama pod nazvem Dunhill, tak jsem musel koupit patentku.Je z roku 1950 a kresbu teda ma :-))Pry je zvlastni i tim ze ma nejen napis Made in England ale zaroven i Fabrique en Anglaise Moc me bavi Renovaci provedl mistni guru Tikal a asi vi i vic informaci nez ja :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Jo, je to dýmka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 A hezká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Jéje tady nikdo dlouho nepsal. Tedy Bobe, velká gratulace k Dunhillce, ale bacha na to.V roce 2008 jsem se rozhodl, že by to chtěo mít taky jednu s tím puntíkem. Tak jsem si jí pořídila už to jelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tož se Zdendo nestyď a dej i nějakou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se