prischera Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Je tam položená, nová luneta na Hamtumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Já, že Radek začal dělat pořádné dýmky Prim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Je tam položená, nová luneta na Hamtumy. Modří vědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Já, že Radek začal dělat pořádné dýmky Prim :-) Parexo Radexo P.S. Promin, Radku. Jen ftyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Prsi, ale v deset ma prestat, tak pujdeme do lesa na houby. Takze dneska bude dymka! Vcera to taky slo (Savinelli 602): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Radexo je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) I ty Brute... Upraveno 6. října 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Po delší době něco z dílny. Tahle jede do Dánska. http://rxpipes.blogspot.cz/2017/10/squat-bulldog.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ten tvar se mě dost líbí. Nádherná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 To je senzace! Ja se neprestavam divit, co dokazes vyrobit. Smekam klobouk i s vlasama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Už jsem to psal na dýmce, je super. http://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Hlubokosklon, Mistře! Jdu se kochat i dalšíma na tvůj bloggg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 (upraveno) To je Kinsale, lakovana, bude tak nějak z roku 96. Je to má druha, nyní už jedina Petersonka. Koupena v Uh. Hradišti v knihkupectví Portál u pana Janouška. Tabák tam není, protože, jak jsem psal výše, zrovna přestávám kouřit :-)Tak prodejna tabáků v Portálu je dávno minulostí /bohužel/,alespoň máme nějakou kuřárnu v Hradišti ,minulý týden byl první zkušební dýmkový den Jinak zde pár nových kousků Jirsa,Stanwell a nějaká Itálie. Tak ten odkaz ještě jednou https://slovacky.denik.cz/zpravy_region/cigaretu-ke-kave-si-v-hradisti-v-zime-jen-tak-nezapalite-30171024.html Upraveno 2. prosince 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Tak prodejna tabáků v Portálu je dávno minulostí /bohužel/,alespoň máme nějakou kuřárnu v Hradišti ,minulý týden byl první zkušební dýmkový den Jinak zde pár nových kousků Jirsa,Stanwell a nějaká Itálie. Tak ten odkaz ještě jednou https://slovacky.denik.cz/zpravy_region/cigaretu-ke-kave-si-v-hradisti-v-zime-jen-tak-nezapalite-30171024.htmlTam bývala úžasná pohoda. Strašně rád jsem tam jezdil, akorát to lezlo do peněz. :-) Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Tož co někdy dát dýmku v té naší nové kuřárně ? Nebo už jsi s tím sekl úplně Petře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Se musím pochlubit novou Dejmalkou, tady vlastně Tikalkou.Jsem z ní unešenej. Já mám rovný prostě rád. http://knizka6.webnode.cz/ Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem klasik51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Tož gratulace,ale stejně je to dlúhé,bych to dolámal v kapse :-) Ale stejně se mi ty Radkovy písky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Klasiku, krásná malá lehká dýmka. Paráda. Užívej. A pana výrobce prosím, aby si už nikdy neděl legraci z nejmenované německé firmy proto, že dává na své výrobky bílý bod. Výrobce ve své neskonalé pýše tam osadil pro jistotu body tři. Asi podle známého rčení: "Čím víc bodů, tím víc Dunhill" Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Myslím,že to bylo,ke každé knížce puntík navíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se