klasik51 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Já tam byl a čekal jsem, jestli někde nevykoukneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Kdyby měl někdo chuť si přihodit na tabák.http://www.dymka.net/bb/viewtopic.php?f=11&t=3032&start=480 https://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Sem tam prihodil, ale mozna blbe. Kdyztak to prosim opravte . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 On tam bude také tabák Kdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Hele Tikálku, neprovokuj, já dobře vím, jak to myslíš a bacha 5.6. se u Tebe zastavím v zaměstnání A děkuji všem, co přihodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Ježíšmarjásvatápanozacomětrestáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Jsem rád, že se taky těšíš, tak jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Hele, nějak se na ty dýmce ztrácím .... fakt celkem nepřehledný , či to dem*tni chaotické zobrazení stránky mám jen já .... :0/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 No, tak já nevím, co vidíš. A nebo je to nezvyk? http://www.dymka.net/bb/viewtopic.php?f=11&t=3032&start=480 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Ne mám tam příspěvky na přeskáčku. Viz: teď s váženým členem prischerou ... Měl by být poslední. Alééé, mám to zabrazeno 5 zespodu ... zkusím si s tím pohrát ... Upraveno 31. května 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 trochu oživení z mé dílny, spodní skončila u kamaráda, tady na fóru http://rxpipes.blogspot.com/2018/06/cesky-bulik-aneb-chubby-author.html http://rxpipes.blogspot.com/2018/06/bentka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tradičně veliká krása. Mě se moc líbí ta horní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Chci se zeptat místních dýmkařů... začínám s dýmkou a chci si koupit vanilkový tabák MB viz fotoA paní v trafice mi říká, že se už nesmí na tabácích uvádět příchutě a že ten vanilkovej je nyní tenhleJe to tak? Ten druhej mám totiž koupenej a rozkouřenej a i když mi chutná a voní, chtěl jsem vyzkoušet ještě něco vanilkovějšího. Jak říkám, jsem začátečník tak si zatím netroufám na silnej nearomatizovanej tabák, který bych zatím stejně neocenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Jak se tak dívám,ano Vanilla je teď Mac Baren Classic .Něco víc vanilkovějšího asi neseženeš a ono musí si na tabák zvyknout dýmka i huba.Dej mu šanci a hodnoť jej až po vykouření celých 50 gramů.Je to v první řadě tabák a pak až je to o příchuti.Jestli chces vanilku,tak si kup vanilkový lusk,ale ten těžko budeš cpát do dýmky :-) Postupem času se ti i ta vanilka bude zdát moc aromatizovaná a budeš hledat něco méně aromatizovaného,mluvím z vlastní zkušenosti. Vydrž Prťka ,vydrž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Vanilková má být tak akorát zmrzlina! Povidláčku, přijď v pondělí nebo ve čtvrtek na DSPBCh, on už se Tě jakožto začínajícího někdo ujme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 No, je pravda, že s dalším a dalším kouřením mi to chutná víc a víc. Taky se mi zakuřuje dýmka a zvykám si na to, takže je to o nečem jiném než napoprvé ale musím říct, že tahle ?doba? mě štve... že se nesmí psát pomazánkové máslo a vanilkový tabák, asi aby si to nekupovali děti místo zmrzliny. Když mi trafikářka říkala, že byl tabák black cherry a ten je teď jen black c., málem jsem šel do kolen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Naštěstí Latakia se ještě psát může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Vanilková má být tak akorát zmrzlina! Povidláčku, přijď v pondělí nebo ve čtvrtek na DSPBCh, on už se Tě jakožto začínajícího někdo ujme. Ok díky za pozvání je fakt, že bych potřeboval pár rad... a taky aby mi někdo mrknul na dýmky (mám dvě, na kterých trénuju než si koupím nějakou lepší... teta totiž kdysi dělala v dílně kde brousila dýmky a dycky domu nosila nějaký zmetky nebo kousky s kosmetickou vadou, který by se neprodaly...takže nevím do jaký míry je moje špatný kouření ve mně nebo v dýmce) ale třeba často se mi stane, že mi zůstane na dně kotle zbyteček nevyhořelýho tabáku, kterej vyhazuju, tak nevím jestli není nadvrtaná, nebo to jen neumím dokouřit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Super. Máme další oběť! :-)Návrh: sleduj srazy DSPBCh, napiš se, a já, nebo Tikal, vezmeme dýmky, a mrknem na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se