Tikal Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Berte jsi mrtvej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Někdy si čistou virginii(dunhill flake,mb v1) nacpu schválně po aromatiku nebo po latakii.Prostě mě to tak chutná.Moc to neřeším ale je fakt že dymky jsou většinou už rozdělené. Jen lakekand(mydlo)nedokážu kombinovat. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 (upraveno) Koukám, že je to tady samej dobrák. Až budu chtít něco poradit, obrátím se speciálně na Berta. Upraveno 5. srpna 2018 uživatelem klasik51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Dneska dvojnasobna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Krásná dýmka, teda hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Kouřím už tak málo že se mě vic hodí vzorky.Kendal Cream Flake. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Kdyby někdo toužil po nádherné a elegantní dýmce z morty, draží se tady jedna a pro dobrou věc.http://www.dymka.net/bb/viewtopic.php?f=11&t=3032&start=600Kouknout se dá i bez přihlášení a v případě zájmu, stačí mně tady napsat. Zařídím připsání v aukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Dneska jsem mel trochu retro naladu... dymka i hodinky ze 70. let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Neděle Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Dlouho jsem sem nic nedával, takže něco z prodlouženého víkendu.více jako tradičně na www.rxpipes.blogspot.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Pískovaný Viking je ke zbláznění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Já jsem letos na MS nebyl, ale nechal jsem si soutěžku přivézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tak to je ovsem ulovek! Skoda zes ji v pondeli neukazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Hm, to máš pravdu, jsem si to neuvědomil. Omluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 To asi není Vauenka ... Škoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 klasik: tak priste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 To asi není Vauenka ... Škoda :-)TSUGE / MADE IN JAPANBobe - určitě https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ale vždyť já vím, jen mi to nedalo. Od starého pána mám skvělou bamboo, od jeho vnučky kapesní ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Ale vždyť já vím, že Ti to nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Pánové, kolega nám odchází a my mu chceme dát nějaký dárek jako vzpomínku. Nikdo z nás není kuřák dýmky, on občasný, nepravidelný, u dýmky relaxuje. Poraďte jakou dýmku, tabák nebo nějaký odkaz, kde zakoupit. Cena cca. 5 tis. Kč. Díky R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se