Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Pratele kamaradi, kdyz jsem pred par mesici prodal Panerai a koupil si jine hodinky, byl jsem stastny. Ale z dva dny jsem toho litoval a zacal stridat hodinky jako ponozky. A bylo to v haji, protoze jsem vedel, ze se musim vratit na spravnou cestu. Jenze Panerai nikde. Dneska je sehnat za normalni penize je dost problem. No a tak jsem zoufale hledal a patral. Az jsem na ne narazil - problem ale byl, ze je mel muj kamarad a mistni clen KFL a ten se moc nemel k prodeji. Nastesti jsem nasadil svou urputnou vydiraci metodu a jeho dobre srdce se slitovalo. A dnes jsem si je vyzvedl. A jsem stastny.Jsou to uz me páté Panerai zde na foru - prvni byly od Sibirnay, druhe od Zmizika, treti od Sibirnay, ctvrte od Lolohha a tyto aktuální od pana KFL. A ja slibuju, ze jsou to ty posledni. PAM 005 jako patej kousek u me zustane. Nechapu, proc je porad prodavam, kdyz me to k nim porad tahne...................Takze delam zde vanocni rozhodnuti!!!!!! Pokud se je pokusim prodat zde na foru, prosim moderatora o roční ban, aby me to preslo Mejte se vsichni radi a mejte fajn vanoce...........ja budu!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrazik Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Ty si případ, ještě že jsi potkal takovýho hodnýho ježíška. Ať slouží. Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem mrazik
jencekgs Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Gratulace a užij si s nima pěkné vánoce a ať ti vydrží do nového roku:rolleyes:
bandicoot Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Ty blaho, petkrat s pauzama, to uz je solidni.Ty taky tocis jeden kus jako ja, takze radsi zadny verejny prohlaseni...Leda ze bys v zachvatech touhy kuopoval a prodaval a tyhle nechal jako nedotknutelnou rezervu... Edit, tenhle model je gut, ja tvrdim od doby, co jem mel nulky, ze nemusi platit Panerai = sendvic. Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem bandicoot
panedge Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Frantiku jsem rad,ze si se vratil na spravnou cestu.Uvidime jak to dlouho vydrzi!
Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Ty blaho, petkrat s pauzama, to uz je solidni.Ty taky tocis jeden kus jako ja, takze radsi zadny verejny prohlaseni...Leda ze bys v zachvatech touhy kuopoval a prodaval a tyhle nechal jako nedotknutelnou rezervu... Edit, tenhle model je gut, ja tvrdim od doby, co jem mel nulky, ze nemusi platit Panerai = sendvic.Ja to prohlaseni musel udelat, abych je uz neprodal v nejakym zachvatu
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Ty jseš Franto hroznej vůl Nelámals náhodou opéčka i ze mě? To nebylo něžné naléhání, ale útok zuřivého hrocha Snad se z toho Kofola ve zdraví dostane do štědrovečerní večeře
Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Ty jseš Franto hroznej vůl Nelámals náhodou opéčka i ze mě? To nebylo něžné naléhání, ale útok zuřivého hrocha Snad se z toho Kofola ve zdraví dostane do štědrovečerní večeřeLamal jsem je z kazdeho, moje metody jsou efektivni Pratele Kofola je v pohode, nic mu neni Jo Romane a ty remeny od tebe se mi ted hodí!!!!
Chorche Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Ale houby naposled Tomu nevěřím...ale moc ti to přeju!Hezký Vánoce sis udělal, gratuluju!
lib Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Ale no tak! Proste pak udelas dalsi prohlaseni a je to! A gratuluju moc! Hezky Vanoce!
honza71 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Bez takovejhlech příběhů/případů by tu byla strašná nuda. Ať Ti dělaj radost. Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem honza71
Cyril Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Gratuluju! Přesto nevěřím, že je časem neprodáš. Čistě subjektivně ti dávám tak měsíc. Budeš totiž časem chtít něco se sendvičem a nejlépe s inhousem. A to ti tyhle nenabízí....Anebo tě to přejde úplně a ty budeš zase slintat nad něčím jiným... Možná se ale pletu a ty ten nedostaneš. V každým případě Ti přeju hezký Vánoce. Dárek sis už dal!
Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Gratuluju! Přesto nevěřím, že je časem neprodáš. Čistě subjektivně ti dávám tak měsíc. Budeš totiž časem chtít něco se sendvičem a nejlépe s inhousem. A to ti tyhle nenabízí....Anebo tě to přejde úplně a ty budeš zase slintat nad něčím jiným... Možná se ale pletu a ty ten nedostaneš. V každým případě Ti přeju hezký Vánoce. Dárek sis už dal! Ne, ne, ne Tohle jsou super klasiky s manualem a plnym dnem a ja je mam rad
KFL Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Potvrzuji, ze jsem OK, i pan na pohotovosti rikal, ze je to jen povrchovy . Franto, jestli je nekdy budes mit snahu prodat, tak 1) je nabidnes nejdriv mne, 2) si me neprej, 3) moje zena si to s tebou pak vyridi, 4) uz nedostanes nikdy vosi hnizdo od tchyne . Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem KFL
Bert Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Frantine, a Ty mně budeš říkat, že jsem magor???? :-) Obrovská gratulace, a ať Ti slouží.
Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Potvrzuji, ze jsem OK, i pan na pohotovosti rikal, ze je to jen povrchovy . Franto, jestli je nekdy budes mit snahu prodat, tak 1) je nabidnes nejdriv mne, 2) si me neprej, 3) moje zena si to s tebou pak vyridi, 4) uz nedostanes nikdy vosi hnizdo od tchyne .Ano, ano, ano, ano......rozumim
Frantik Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Frantine, a Ty mně budeš říkat, že jsem magor???? :-) Obrovská gratulace, a ať Ti slouží.Tak jsou vanoce, no Magorum budiz prano.
Joe Lemonade Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Velice gratuluji. Tento PAMáteční okamžik si všichni zapamatujeme. Věřím Ti!
volfda Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Gratuluji, ja si pred tydnem poridil zpatky 312tky, plne ti rozumim:-) Hezke svatky!
Jakubisko Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Tak jsou vanoce, no Magorum budiz prano. Dík! Ale abych jen nezasíral... Franto vítej v klubu! PAMy jsou jen pro odvážné a málo kdo je dlouhodobě ustojí. Něco jako dlouhonohá vysoká blondýna Takže si jich užívej v maximální míře!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se