Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Letos jsem musel být extrémně hodný, protože mi Ježíšek nadělil tyhle krásné potápky. Planet Ocean tu byly popsány už několikrát - inhouse kalibr, 600m vodotěsnost, safír, průhled, dokonalý tah a keramická luneta. To všechno by stačilo, aby z nich byly divery bez kompromisu. Jenže ony jsou navíc ještě božsky krásné! Z nabízených variant jsem sáhl právě po této s oranžovými indexy, protože na kaučuku, který mám v plánu časem koupit, vypadají snad ještě lépe...

Ať se podíváte na kteroukoliv část, vše je dovedeno k dokonalosti. Například číselník - stále jsem musel přidávat makro-kroužky, abych ho vyfotil co nejvíc detailně, ale i tak jsem žádnou chybu neobjevil. Hrany ostré, ručky přesné a ten povrch...

Za ten necelý týden, co je mám nosím i jiné hodinky. Staré dobré Rolexy například, mají úžasné kouzlo a na ruce jsou příjemné a nepřekáží. Jenže kdykoliv si zpět nasadím tyhle PO, je to úplně jiná liga. Těch 20 let vývoje je znát. Jakkoliv bych nikdy nešel do nové produkce Rolexu (nelíbí se mi), tak tohle byla srdcovka. A sám nevím, co na nich mám raději - jestli ten vzhled nebo zpracování. Prostě mě baví.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

post-922-058488400%201356211428.jpg

Upraveno uživatelem Jakubisko
  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

uzasny hodinky a uzasny fotky, kdyby to byly keramicky suby, mel bych z tebe ale vetsi radost :)

PO jsou tady asi pro hodně lidí top hodinky. Jsu suby další level? Tenhle kolotoč asi nikdy neskončí.

Jinak gratulace.

Odesláno

Suby jsou vedle po dost obyčejné alespoň pro mě :-) že jsou rolex ňák nestačí...

Kubo gratulace!!!

Odesláno

Pěkné hodinky s perfektním kalibrem, ale s inhouse bych byl opatrnější. Kalibr 8500 pro Omegu vyrábí ETA (což ale nijak nesnižuje jeho kvality). Ale co, je to swatch group, takže se za inhouse považovat vlastně dá :)

Počkej, počkej... víš něco, co já ne? 8500 se nevyrábí v Bielu???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...