semi001 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Kubo, výborný a krásný - víc k tomu nemám slov
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Kompletně ne. Celý kalibr je samozřejmě navržen firmou Omega, ale velká část výroby probíhá ve firmě ETA, od určité fáze to přebírá Omega. Kalibr se tudíž narodí v Bielu. Hmm, to možná platilo dokud se nepoužíval křemíkový vlásek a pro OMEGA je dodávala dceřinka Swatch Group, Nivarox. Nicméně od nějakého března/dubna letošního roku by to mělo být už vše pod jednou střechou. Ono ty informace co kolují na netu se často přejímají/recyklují a tím pádem i aktualizují. Realita tak může být a je odlišná
fobus Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Krásne fotky...a úžasné hodinky - sám ich mám a tak chápem Tvoje nadšenie...
African Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Velká gratulace, jsou parádní Ty jsi byl letos nějákej hodnej, né?
Moty Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Ještě dva detaily Že to ale trvalo, kdy jsme to spolu řešili, jaký indexy?, ale dneska jsme na ně koukal u Dušáká a maj ve výloze ty moje velký Zítra taky zkusím něco nafotit, tak taky pak přidám:smile_anim: Samozřejmě gratulace
hulk Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 me doporucujes Liquidy a sam si koupis 8500 :-) fotky mas hezky
IWCmann Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Gratulace srdečná ke krásným hodinkám a parádním fotkám
maccin Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Nádherné hodinky, gratuluji k nim. Ježišek má vybraný vkus.
misoo Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 gratulujem, nadhera, niet co dodat...
sashator Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Krásné fotky úžasných hodinek...udělal jsi dobře, že jsi šel do varianty s oranžovými indexy, hodinky jsou tak zajímavější a veselejší, guma jim pak sedne parádně...ať dlouho slouží a určitě flákni do galerie pár fotek, talent na ně očividně máš- první fotka s plaveckými brýlemi v pozadí je super
bcmike Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Gratuluji ke krásným hodinkám zachycenými ještě krásnějšími fotkami. Tichá závist(no trochu jsem si zařval) jak na hodinky tak na fotografické umění. Ondra
Street Glide Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 ....se budu sice tady opakovat,.....ale za mne velmi pěkné hodinky s indexy ve správné barvě a ty fotky jsou pecka !!!!!!...........asi si Tě zdvořile dovolím požádat o mírné zaškolení ve focení :-)
ZdenekS Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Gratuluji k POčkám. Ani po roce se mi neokoukaly. Spíše naopak, po sledování a hledání jiných hodinek, musím konstatovat, že jsou opravdu jedny z NEJ. Užij si radost z nových hodinek. Jo a super fotky.
relativ Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Gratulujem, krásne hodinky. Ešte krajšie fotky. Ako z katalógu. Ak to nie je tajomstvo, napíš akú techniku používaš, myslím bude to aj iných zaujímať.
Jakubisko Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Street Glide: Vytačím si s bílým stolkem LACK z IKEA a bílou stěnou, o kterou odrážím blesk. Nic převratného. Nejtěžší je ale vymyslet nějaký nápad a úhel, kde by ty hodinky byly zajímavé. Relativ: Je to stařičký Canon 1D Mark II a pár Lkových objektivů s makro mezikroužky. Jako z katalogu určitě ne, je tam několik chyb, za které by se profík musel stydět
Gustaf Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 super hodinky, ta oranžová na indexech jim dává grády...Můj šálek kávy. Gratuluju tedy k hodinkám i parádním fotkám (mno a taky tiše závidím) :-D
Georf Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Blahopřeji Kubo k nádherným hodinkám. A vím, o čem mluvím..... Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem Georf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se