Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kompletně ne. Celý kalibr je samozřejmě navržen firmou Omega, ale velká část výroby probíhá ve firmě ETA, od určité fáze to přebírá Omega. Kalibr se tudíž narodí v Bielu.

Hmm, to možná platilo dokud se nepoužíval křemíkový vlásek a pro OMEGA je dodávala dceřinka Swatch Group, Nivarox. Nicméně od nějakého března/dubna letošního roku by to mělo být už vše pod jednou střechou.

Ono ty informace co kolují na netu se často přejímají/recyklují a tím pádem i aktualizují. Realita tak může být a je odlišná :smile_anim:

Odesláno

Ještě dva detaily :)

post-922-007081100 1356642029.jpg

post-922-034872900 1356642035.jpg

Že to ale trvalo, kdy jsme to spolu řešili, jaký indexy?, ale dneska jsme na ně koukal u Dušáká a maj ve výloze ty moje velký

Zítra taky zkusím něco nafotit, tak taky pak přidám:smile_anim:

Samozřejmě gratulace

Odesláno

Krásné fotky úžasných hodinek...udělal jsi dobře, že jsi šel do varianty s oranžovými indexy, hodinky jsou tak zajímavější a veselejší, guma jim pak sedne parádně...ať dlouho slouží a určitě flákni do galerie pár fotek, talent na ně očividně máš- první fotka s plaveckými brýlemi v pozadí je super

Odesláno

Gratuluji ke krásným hodinkám zachycenými ještě krásnějšími fotkami. Tichá závist(no trochu jsem si zařval) jak na hodinky tak na fotografické umění. Ondra

Odesláno

....se budu sice tady opakovat,.....ale za mne velmi pěkné hodinky s indexy ve správné barvě a ty fotky jsou pecka !!!!!!...........asi si Tě zdvořile dovolím požádat o mírné zaškolení ve focení :-)

Odesláno

Gratuluji k POčkám.

Ani po roce se mi neokoukaly. Spíše naopak, po sledování a hledání jiných hodinek, musím konstatovat, že jsou opravdu jedny z NEJ.

Užij si radost z nových hodinek. Jo a super fotky.

Odesláno

Gratulujem, krásne hodinky. Ešte krajšie fotky. Ako z katalógu. Ak to nie je tajomstvo, napíš akú techniku používaš, myslím bude to aj iných zaujímať.

Odesláno

Street Glide: Vytačím si s bílým stolkem LACK z IKEA a bílou stěnou, o kterou odrážím blesk. Nic převratného. Nejtěžší je ale vymyslet nějaký nápad a úhel, kde by ty hodinky byly zajímavé.

Relativ: Je to stařičký Canon 1D Mark II a pár Lkových objektivů s makro mezikroužky. Jako z katalogu určitě ne, je tam několik chyb, za které by se profík musel stydět :worried_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...