Kotlick Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Používáte někdo Bluetooth sluchátka k televizi? Bude to fungovat, když má televize bluetooth? Vybírám telku 65" asi to bude LG, JVS, Phillips. Jedná se mi sledování filmu, když celá rodina spí. Popř jak to jinak elegantně vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 9 hodinami, Kotlick napsal: Používáte někdo Bluetooth sluchátka k televizi? Bude to fungovat, když má televize bluetooth? Vybírám telku 65" asi to bude LG, JVS, Phillips. Jedná se mi sledování filmu, když celá rodina spí. Popř jak to jinak elegantně vyřešit. Jo, s Philips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Bluetooth sluchátka s TV úplně v pohodě. Sám tak hraju na xbox, když jdou děti spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Super díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 (upraveno) Ahoj Mladéme klekla TV. Žádná mladice,skoro 15let. Vyplatí se ještě jít do opravy? Upraveno 29. dubna 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Případně kdyby někdo pustil za mrzký peníz nějakou 55" dojedeme cca 100km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Jinde zapojená,kabely STB vyzkoušeno a vypadá,že TV je kaput. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Ahoj kluci, včera po dvoudenním úmoru jsem malému předělal pokoj původní TV byla uložena v krabici cca 6 měsíců vše fungovalo než se uložilo jenže včera po zapojení vůbec nic. Síťák je údajně v pohodě ten jsem dovezl na prověření. Když to zapojím ani se nerozsvití ta spodní kontrolka Otázka zní, znáte někoho z okolí Berouna, Prahy kdo by byl schopen se na to podívat..? Díky za případnou odpověď https://www.electroworld.cz/sony-kdl55w756csaep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 (upraveno) @jiriku23 Jestli je ještě v záruce tak ať se stará prodejce, jinak nesvítící kontrolka = chcíplý zdroj, mění se modul za modul a cena bývá podle modelu 3-5 tisíc i s prací. Servisy doma už se dneska skoro nedělají, ale velké LCD se dá i bez bedny odvézt “naplocho” v kufru (řešil jsem totéž na jaře, zásadní je netahat to sám!) a doba opravy záleží v podstatě jenom na dostupnosti dílů. Upraveno 23. července 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 před 12 minutami, Radek124 napsal: @jiriku23 Jestli je ještě v záruce tak ať se stará prodejce, jinak nesvítící kontrolka = chcíplý zdroj, mění se modul za modul a cena bývá podle modelu 3-5 tisíc i s prací. Servisy doma už se dneska skoro nedělají, ale velké LCD se dá i bez bedny odvézt “naplocho” v kufru (řešil jsem totéž na jaře, zásadní je netahat to sám!) a doba opravy záleží v podstatě jenom na dostupnosti dílů. No je asi 6let stará bez záruky právě ale je mě to líto jelikož má snad 100hz panel který moc nedopočítává. Zdroj to je uvnitř nebo síťový adaptér jsme na toto laik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Máš snad k tomu bednu s externím adaptérem? Jestli ne, tak věc které se říká “zdroj” (představ si něco jako desku s trafem, nebo dneska teda spíš kondenzátory) je vevnitř a připrav se na výše uvedené, vyhazovat to a kupovat novou by byl nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Právě teď, Radek124 napsal: Máš snad k tomu bednu s externím adaptérem? Jestli ne, tak věc které se říká “zdroj” (představ si něco jako desku s trafem, nebo dneska teda spíš kondenzátory) je vevnitř a připrav se na výše uvedené, vyhazovat to a kupovat novou by byl nesmysl. Ok, no ono to právě takový big adaptér má (něco jako nabíječka k NTB ale jak jsem psal to se zkoušelo) díky za čas a vysvětlení je to tedy klasická zelená deska uvnitř ale opravdu mě to hlava nebere vždy to vše fungovalo bez problému a po uložení to nenajede No je to elektro nooo. Dík za čas s opravou asi počítám, nemá cenu řešit jinou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 No jestli je k tomu zdroj venku a funguje (z eshopu to poznat nešlo), bude problém asi opravdu někde dál. Značkový servis na to nepotřebuješ, diagnostiku a výměnu dílů dnes dovedou i běžné TV servisy, akorát málokdo už to kvůli riziku potřeby doobjednávání extra dílů a opakovaných výjezdů nabízí “on site” u zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 V 23. 7. 2022 v 11:34, Radek124 napsal: No jestli je k tomu zdroj venku a funguje (z eshopu to poznat nešlo), bude problém asi opravdu někde dál. Značkový servis na to nepotřebuješ, diagnostiku a výměnu dílů dnes dovedou i běžné TV servisy, akorát málokdo už to kvůli riziku potřeby doobjednávání extra dílů a opakovaných výjezdů nabízí “on site” u zákazníka. Tak dnes jsem se dovolal do Sony servisu a nic moc mě nepotěšilo, pokud nepomůže klasický reset TV dle návodu Sony (zkoušel jsem a nic) jedná se nejspíš o základní desku která za 1 je drahá a za 2 se údajně na tento typ TV nedá sehnat už se nevyrábí. To mě dost sere když je to model 2016 to mě zas tak dlouho nepřijde. Takže to vypadá, že to asi půjde do EKO dvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Tak mi prisla na Panasonic Oled televizi aktualizace... a pote co probehla, tak se velmi pokazil obraz :-(( ..hlavne pri zmene zaberu je normalne rozmazanej, pri statickem zaberu cca jeste dobry.. i barvy jsou rozhozeny, jakoby malovany... nevite nekdo co s tim? Nejakej restart, rekalibrace? Snad nebudu muset cekat do nejake dalsi aktualizace :-( a to byval obraz jak vino... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Prolez jsem internet, udelal factory reset, pekne dlouho se babral se starymi verzemi na webu, abych se nakonec dostal k teto volbe.. proste downgrade nemozny.. nasrat na to.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 2 hodinami, petr_cha napsal: Tak mi prisla na Panasonic Oled televizi aktualizace... a pote co probehla, tak se velmi pokazil obraz :-(( ..hlavne pri zmene zaberu je normalne rozmazanej, pri statickem zaberu cca jeste dobry.. i barvy jsou rozhozeny, jakoby malovany... nevite nekdo co s tim? Nejakej restart, rekalibrace? Snad nebudu muset cekat do nejake dalsi aktualizace a to byval obraz jak vino... To abych přenastavil automatické aktualizace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 U me se to proste nepovedlo.. napadla me jeste jedna vec.. posloupnost kroku.. mozna nesmysl, mozna ne, jsem laik...* koukal jsem na vypnutou televizi, ze sviti dioda oranzove.. to je myslim indikace, ze probiha udrzba panelu* nicmene jsem ji zapnul, abych se podival na zpravy* naskocila hlaska o aktualizaci, tu jsem potvrdil* a bylo vymalovano..Jestli neni problem, ze aktualizace probehla s nedodelanou udrzbou panelu... ale to by si zas ten stroj ale mohl pohlidat sam.. to co bylo vostry a jasny jak britva to je nyni takove rozplizle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 U me se to proste nepovedlo.. napadla me jeste jedna vec.. posloupnost kroku.. mozna nesmysl, mozna ne, jsem laik...* koukal jsem na vypnutou televizi, ze sviti dioda oranzove.. to je myslim indikace, ze probiha udrzba panelu* nicmene jsem ji zapnul, abych se podival na zpravy* naskocila hlaska o aktualizaci, tu jsem potvrdil* a bylo vymalovano..Jestli neni problem, ze aktualizace probehla s nedodelanou udrzbou panelu... ale to by si zas ten stroj ale mohl pohlidat sam.. to co bylo vostry a jasny jak britva to je nyni takove rozplizle ...Zkontroluj si nastavení obrazu, zejména "vylepšovací funkce" typu Motion Blur/TruMotion/Action Smoothing/Motion Interpolation, AI vylepšení obrazu a podobně. Podívej se taky, jestli ti to třeba nezaplo něco jako HDR obraz. Pravděpodobně ti aktualizaci buď nějaký položky v nastavení přibyly a nebo se automaticky zapnuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 To uz jsem vsechno prolez..v jedne variante povypinal všechno co slo v menu nastaveni obrazu...Za co jsem driv chvalil prave Panasonic, ze zakladni varianty nastaveni obrazu rovnou od vyrobce jsou tak vyborne, ze jsem se k nim vzdy vratil.. zakladni/kino/hra.. a s tim jsem si drive plne vystacil, bez potreby korekci... nyni mi zatim nepomohla zadna korekce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se