Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Alda napsal:
Raději bych přidal pár kaček a koupil Sony W5500, V5500. Nebo Philips. Přeci jen se na tu TV budeš pár let koukat a než se koukat na samsung, to už bych si raději nechal CRT.

PS: ta 650ka nedopadla v testu moc dobře.

Asi máme každej jinej test co? :) Vyjma latency dopadla v mém testu skvěle.

Odesláno
  Alda napsal:
Raději bych přidal pár kaček a koupil Sony W5500, V5500. Nebo Philips. Přeci jen se na tu TV budeš pár let koukat a než se koukat na samsung, to už bych si raději nechal CRT.

PS: ta 650ka nedopadla v testu moc dobře.

To sem teda moc nepochopil, jakej rozdíl je v tom, že se budu několik let dívat na Sony, Philips a nebo ten Samsung? To jako na ten nápis co je pod obrazovkou?

Odesláno

Nevim v jakych testech,a dle ceho to hodnotili.Za mne musim rict ze od philipsu se mi zamlouvaly modely ze serie 9000 a 8000 jinak zadna velka slava.V podobne cene jako 32B650 je to jednoznacny favorit.

Odesláno
  Alda napsal:
Asi jo. Protože v mém testu nedopadla skvěle ani jedna televize, ani ta nejlepší. Už proto bych tvému testu nevěřil. Dneska jsou i ty nejlepší televize maximálně tak dobré. Na skvělé TV si budem muset nějaký ten rok ještě počkat.

Ale no tak, nebudeme se přeci dohadovat o pitominách. Pokud chceme srovnávat absolutně, tak třeba vzhledem k nedokonalému lidskému oku, nebo čemu? Jako normální lidi se bavme v intencích dané cenové kategorie. Já taky nebudu člověku co chce poradit, jestli Seiko 5 nebo Orient. nutit Vacherony.

Mám tak nějak pocit, že si tady taky dám nějakou menší pauzu, tak tady nezvlčtě lidi.

Odesláno

Teda vy mi dáváte, doteď jsem čučel na Thomson 72 něco Black Diva, takže o značku na krabici mi nejde :) Včera jsem se na otočku stavěl v ElektroWorldu a je pravdou že mi ta Sony přišla jako nelíp nerozmáznutá, pouštěli tam nějaká rádoby vtipná domácí videa. Pokud obraz "stál", všechny byli v pohodě ale při pohybu vedla Sony. Koukat se bude hlavně na pozemní vysílání a DVD. Má smysl řešit 100Hz technologii na LCD ? Trochu se chlácholím tím že až nebude možnost přímého srovnání na prodejně, tak ta právě vybalená televize doma bude prostě nejlepší :D Zatim díky

Odesláno
  Alda napsal:
No před chvílí jsem byl v obchoďáku, no a nedalo mi to a šel jsem se zase kouknout na TV. Měli tam LCD samsung, LG, plazmy Viera aj. Běžel tam zrovna filmboxHD. A beru zpět co jsem napsal. Propastný rozdíl je i v HD. Když se teď tak koukám na moji Z4500, jsem si jistý, že jsem neudělal chybu.

Prejeme Aldovi hodne stesti, pri sledovani te sede parodie na cernou. :)

• po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

soudruzi, přátelé, kamrádi :)

potřebuji poradit nějakou TV asi plasmu nebo LED do max 20t, ale spíše méně, která bude žrát minimum energie elektrické a bude slušně ukazovat

Tipy sem:

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

To já vim, já jen jestli to víš ty. Myslel jsem, že sis LED splet s LCD. Sorry.

Pokud chceš malou, tak jdi do Samsungu LED - skoč se podivat nahoru do palladia, tam toho maj mraky a v přímým srovnání je samsung LED těžká bomba.

Odesláno (upraveno)

My pořídili LED LCD Philips, obraz prvotřídní, funkce Ambilight ulehčí unaveným očím a v různých recenzích je na tom hodně dobře, např. v obrazu nejlépe.

Každopádně bych vzal její menší ségru, nehledal jsem cenu, takže nevím, jestli by ses do toho tvého limitu vešel, možná budeš, ne moc, nad ním. Ty parametry za to ale stojí.

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Zdarec, mám doma pár dnů LED LCD Philips 32 PFL 5605 H a jsem naprosto spokojený.

Ve standby spotř minim, kromě toho ještě vypínač, a obraz super.

Cena 16 a půl. Můžu fakt doporučit..

Odesláno
  V 27. 5. 2010 v 11:51, 'bandicoot' napsal:

To nemá chybu... Slušně našláplý.

Na slovensku se dělalo Sony, pak to prodali a máš to 50/50 jestli Samsungu nebo LG, to nevím...

A stale sa to Sony na Slovensku "dela" :rolleyes: Aj bude..

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 5. 2010 v 16:58, 'Maker' napsal:

A stale sa to Sony na Slovensku "dela" :rolleyes: Aj bude..

no jo no, jedna 70 kilová sony mi tu stojí - nevím jestli je ze slovenska, ale prý tu zůstane, takže poptávka je neaktuální :D
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Plánuju pořídit nějakou pěknou HD televizi. Hlavní účel - mít nějaké pěkné "velké" plátno pro pouštění HD 720 filmů z macbooku. Ty filmy zatím pouštím na 24LCD HD od Samsungu (odkaz zde). S "kvalitou" obrazu jsem spokojen, chtělo by to ale něco většího - uhlopříčku 37-40 (více není možné). Cena max 16000. Způsob propojení macbook a televize: Adaptér Mini DisplayPort to HDMI

Připadá mi logické koupit si LCD televizi od stejného výrobce.

Má smysl jít do 100Hz modelů?

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Známá chtěla TV kolem 80cm a 10 tis., tak jsem ji vzal do obchodu a ukázal rozdíl mezi plazmou a LCD a nakonec jsme vybrali Panasonic Viera 94cm s průměrnou spotřebou na úrovni lepší LCD TV a je spokojená. Na naši digi TV stačí bohatě rozlišení 1024 zbytek je jenom patlanina typu JPEG. HD nepotřebuje, 200Hz apod. také ne. Prostě zatím nevidím v LCD žádný přínos, spíše naopak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...