Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Chtěl bych vás požádat o radu , rád bych v krátkym horizontu koupil TV, ale moc se v tom nevyznám a nerad bych utrácel víc než je potřeba. První představa byla LCD s USB okolo 80 cm do 10ooo,-, s tim, že LEDky jsou mimo moje možnosti. Teď sem narazil na nějaký reklamní letáky, kde nabízejí LED Samsung UE32C4000 okolo 12ooo,- respektive UE32C5000 okolo 135oo,- popřípadě ještě Philips 32PFL5605H taky okolo 135oo,- Vyplatí se investovat do low end LED ? Je nějaký rozdíl v přijímání signálu ? (mám jen pokojovou anténu), Je tam nějaký rozdíl v kvalitě a obrazu ? Předem moc děkuju za jakýkoliv tipy LEDku jsem teď koupil sice od jiné značky a jsem spokojený = to je panečku informace ad Samsung - byl jsem u prodejce upozorněn na to, že loňské a letošní modely mají výrazně jiný obraz (loňské jsou prý horší) - začal bych se tedy orientovat nejprve v tomto
vadim6 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 U LED technologie je zajímavej údaj i spotřeba .....nízká
jartop Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 LED je jen vylepšená LCD. Plasma je plasma...
gougy Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Plasma je plasma... To už dávno neplatí.. Obzvláště u uhlopříček 80-100
miccalek Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Já jsem též chtěl LEDku, díval jsem se ve třech elektrách na různé značky a tipy a ten obraz byl OK. Pak jsem se rozhodl, že vlastně na televizní vysílání vůbec nehledím, tak jsem potřeboval něco jako kino. Takže úhlopříčku kolem 120cm. A tam bych se u LED nedoplatil. Takže jsem zvolil plazmu 127cm a chrochtám si blahem (i ta spotřeba není tak děsivá, jak jsem se obával, když sleduju nějaký tmavý horor, tak to bere jen 150wattů). Na druhou stranu, pokud chceš sledovat i tv vysílání (kór přes anténu), tak menší úhlopříčku rozhodně ano, tam se horší signál daleko lépe snese.
obrbobr Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 LEDku nebrat, alespoň ne edge LED, což jsou dnes skoro všechny :-(Nejlepší LCD je s RGB LED podsvícením, tu dělala naposled snad SONY, ale i ta dělá nyní edge LED - je to levné a lidi jsou zmasírováni reklamou.Měl jsem ji taky (samsung) a musel z domu, měl tragické nerovnoměrné podsvícení, tzv.clouding.Pujdu asi do clasického LCD, zřejmě LE37C630, obraz vypadá docela dobře a hlavně se neblejská obrazovka jak psí koule.
Jeremy Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 To už dávno neplatí.. Obzvláště u uhlopříček 80-100 Obávám se, že tvrzení "plazma je plazma" bude platit vždy. Bez ohledu na úhlopříčky. Stejně jako například tvrzení "Kokořín je Kokořín". 1 1
Donuts Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 (upraveno) No to jsem si taky vzdycky myslel. Ale pak jsem si jako druhou tv do loznice koupil Samsung 786 s plnym led podsvicenim (bohuzel dalsi modelove rady uz jsou jenom edge), no a nakonec Samsung stoji v obyvaku a KURO tehdy sla do loznice. Upraveno 23. září 2010 uživatelem Donuts 1
Maker Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 LEDku nebrat, alespoň ne edge LED, což jsou dnes skoro všechny :-( Nejlepší LCD je s RGB LED podsvícením, tu dělala naposled snad SONY, ale i ta dělá nyní edge LED - je to levné a lidi jsou zmasírováni reklamou. Měl jsem ji taky (samsung) a musel z domu, měl tragické nerovnoměrné podsvícení, tzv.clouding. Pujdu asi do clasického LCD, zřejmě LE37C630, obraz vypadá docela dobře a hlavně se neblejská obrazovka jak psí koule. uz som to tu raz pisal, sony 46,52HX900 s local dimmingom ako jedine nie su edge LED. to je trieda pre tzv. picture enthusiastics- momentalne nic lepsie nemaju
Beladona Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Led technologie má pro mě jeden subjektivní problém. (a nejsem sám)Prostě mě z ní bolí oči....
Conrad Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 (upraveno) LG 42LD750 říká to někomu něco?- nebo obecně je značka LG v televizích srovnatelná kvalita? Chci 107 cm tak se mi vyloučily samsungy- jsou většinou bud 40 nebo až 47 palců Byl bych rád, kdyby měla USB- tím vypadly Panasoniky až na ty nejvyšší řady,které bych nevyužil Zvažuji Phillips Sony už je asi jen legenda Tak se dívám na LG Poraďte- prosím parametry asi lépe pro budoucnost a blue ray full HD než HD ready 107 cm plasma nebo LCD / celoplošné LED není a místní prý dělá nerovnoměrné podsvícení/ možnost nahrát a přehrát z USB a externího disku spotřeba-abych nespotřebovat polovinu u nás produkováné solární energie cena mezi 16000 a 25 000 Díky všem za rady Upraveno 1. října 2010 uživatelem Conrad
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Kup si LG42PJ550 , mám ji asi dva měsíce a naprostá spokojenost.
Pavel K. Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 LG 42LD750 mám a naprosto super. Připojení na internet (youtube,weather,picasaweb). Přes domácí síť možno nasdílet i ostatní PC. Filmy z ext. HD přehrává v pohodě. Usb přehraje i mkv. Obraz z HDsettopboxu (UPC), nebo z harddisku super. Původně jsem také řešil jestli plazmu, nebo LCD. Led jsem nechtěl. Nakonec po dvou dnech strávených v Datartu a Electroworldu jsem vybral tuhle.
Conrad Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 LG 42LD750 říká to někomu něco?- nebo obecně je značka LG v televizích srovnatelná kvalita? Chci 107 cm tak se mi vyloučily samsungy- jsou většinou bud 40 nebo až 47 palců Byl bych rád, kdyby měla USB- tím vypadly Panasoniky až na ty nejvyšší řady,které bych nevyužil Zvažuji Phillips Sony už je asi jen legenda Tak se dívám na LG Poraďte- prosím parametry asi lépe pro budoucnost a blue ray full HD než HD ready 107 cm plasma nebo LCD / celoplošné LED není a místní prý dělá nerovnoměrné podsvícení/ možnost nahrát a přehrát z USB a externího disku spotřeba-abych nespotřebovat polovinu u nás produkováné solární energie cena mezi 16000 a 25 000 Díky všem za rady Ještě doplnění s omluvou za Vaši trpělivost-kolegové mi přemlouvají,že mám li pohledovou vzdálenost 3 metry mám vzít 50 palců,jinak prý budu litovat.je to pravda a když tak-jakou 50 by jste zvolili? Užití běžné tv programy občas dvd, fotky -to bude hlavní náplň Jo a mám skylink
Pavel K. Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Původně jsme chtěli taky větší úhlopříčku, ale nakonec jsme se rozhodli pro 42". Díváme se na ní ze 3m. Když jsem ji přivezli domu tak jsme byli rádi, že jsme větší nevzali. I tato je dost velká. Jinak v obchodě to trochu zkresluje (větší prostor a spousta velkých úhlopříček). Ty televize se tam zdají menší.
quequeek Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 (upraveno) LG je dobrá volba, dřív jsem ji měl taky...k té úhlopříčce- 42" ze 3m se mi zdá málo, mám Samsung led 47" vzdálenost taky 3m a říkám si, že větší by se klidně snesla Připojení externího disku přes USB přímo v TV bych neřešil, lepší je se kouknout po přehrávači s USB, rozpozná větší kapacitu disku a přelouská i víc formátů(např. 10GB film v .mkv přes usb televize většinou nenačte), určitě má smysl blu-ray a full HD rozlišení.Pokud jde o spotřebu, nebál bych se té LED technologie, měl jsem možnost porovnávat obraz s jinými a tenhle u mě zvítězil a oči z led opravdu nebolí Ale vím, že každý Ti řekne jiného, 100 lidí 100 názorů. Upraveno 1. října 2010 uživatelem quequeek
Donuts Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 (upraveno) 42" je ze tri metru malicka, ja se na ni divam z doporucenych 180cm Upraveno 1. října 2010 uživatelem Donuts 1
RadimR Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 LEDku jsem teď koupil sice od jiné značky a jsem spokojený = to je panečku informace ad Samsung - byl jsem u prodejce upozorněn na to, že loňské a letošní modely mají výrazně jiný obraz (loňské jsou prý horší) - začal bych se tedy orientovat nejprve v tomto Věříš prodejcům?Současné modely jsou totožné s loňskými,jen změnily kabát.Jsou tenčí,mají problém s větráním ...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Věříš prodejcům?Současné modely jsou totožné s loňskými,jen změnily kabát.Jsou tenčí,mají problém s větráním ... věřím tomu co vidím a myslím, že je všude dostatek informací, aby se z toho mohl udělat nějaký průměr x proč bych ti měl věřit, že mají problém s větráním, asi proto, že nejsi prodejce ? nebo jsi ? - he he
RadimR Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Ne prodejce nejsem.Informací je dost,průměr x se dá udělat.Záleží jaké veličiny dosadíš.Věřit nemusíš,proč taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se