Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zdravím

Pánové potřebuji poradit jakou LCD nebo plazmu koupit do 15tis.Velikost max.107(42")V první řadě mi jde o obraz,snad přehrání něčeho z usb a to je asi tak vše.Nic víc od TV nepotřebuji.Po menší opravě naší 4leté LG(82cm)která putuje k dětem do pokoje si manželka usmyslela větší TV.Díky za rady a tipy k nákupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Doporučuji přečíst výsledky testů: HDTVs test

A na téma LCD/LED potom toto: 10 things abou LED you need to know

Jedna zajímavá věc je, že Panasonic u svých plazem pro rok 2011 už garantuje že černá bude černá navždy. Již žádné vypalování atd.

Plasma black levels no longer worsen

Odkaz ke komentáři

Rada amatéra- po dlouhém váhání v testech radách přemýšlení a zcestných uvahách mám doma LG 47 LCD a fantasticky spokojen slepé kuře našlo zrno

Odkaz ke komentáři

Tak abych to dokončil,prolezl jsem tři elektra.Velmi slabá nabídka LED TV a když něco tak za divné ceny než co jsem naštudoval na netu.Vybírala i manželka,znáte to musí se jí TV líbit. :whistle: Volba opět padla na LG 42". Objednáno přes net.Díky všem za rady a pomoc při výběru.

Odkaz ke komentáři

Tak já vám nevím, koupil jsem 106 plazmu před nějakým měsícem od LG, signál mám pozemní digitál a už jsem si několikrát gratuloval že jsem nekoupil LCD :) Za 9000 telka plus elektrika to bude hezkejch pár let, než se cena srovná s LCD který by "hrálo" alespoň stejně...

Odkaz ke komentáři

Tak ono taky záleží na co tu televizi používáš...

Největší problémy plazmy: vypalování, postupné slábnutí černé a hlavně buzzing a ten bych vážně nepřežil...

Pokud si pustíš BR, tak je jedno co máš za technologii. Je pravda, že plazma lépe vykreslí SD vysílání. (ale zase to jsou strašné omalovánky)...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...