Gustaf Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Kdyztak dej vedet co jsi nakonec vybral za tv , docela by me to zajimalo ;-), jinak letosni rada F je hodne povedena, soused si kupoval do loznice " lowend" 40F6200 za cca 12000,- ,tak jsem mu ji byl nastavit,a musim rict za ty prachy super obraz, az jsem byl prekvapenzatím vede tahle Samsung UE55F6740 tak uvidím....Určitě dám vědět ;-)
lexa Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 zatím vede tahle Samsung UE55F6740 tak uvidím....Určitě dám vědět ;-)Za me dobra volba :-), dej pak vedet
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 ještě se v tom babrám a dostal jsem tip na tuhle http://www.elektrourbanek.cz/samsung/led-tv/samsung-ue55f6650-doprava-zdarma.html nevím jaký je rozdíl oproti tý 6740 kromě vzhledu a ceny :-D
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Ty dělají jenom prťavý televize. Já mám doma od Sony skoro všechno, ale když jsem kupoval televizi a přišel jsem do SONY centra s tím, že chci min. 60" tak jenom smutně koukali. Takže mám SHARP.A kdy jsi tam byl ? http://www.scenter-online.cz/lcd-televizory-bravia/65-165-cm/ http://www.scenter-online.cz/lcd-televizory-bravia/84-214-cm/
lexa Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 ještě se v tom babrám a dostal jsem tip na tuhle http://www.elektrourbanek.cz/samsung/led-tv/samsung-ue55f6650-doprava-zdarma.html nevím jaký je rozdíl oproti tý 6740 kromě vzhledu a ceny :-DAbsolutne zadnej,jen jinej stojan :-), uz jsem to i v minulem prispevku nekde psal ;-)
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Absolutne zadnej,jen jinej stojan :-), uz jsem to i v minulem prispevku nekde psal ;-)díky ;-) tak mě docela udivuje rozdíl v ceně 4k :-O
lexa Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 díky ;-) tak mě docela udivuje rozdíl v ceně 4k :-OCo na to napsat :-), to jsi proste v cechach,zalezi jak kterej obchodnik kde " nakoupi", nekdo plati dph, nekdo ne,a taky spoustu eshopu inzeruje neco co je skladem,a pak ti napisou ze uz zbozi nemaj,pri nizky cene se mi to stalo uz x- krat
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 zkusím ještě jeden typ, co na to místní odborníci?? Je Phillips debilní nápad? Konkrétně tahle http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-51-a-vice/philips-55pfl6008k/ máte někdo zkušonsti??
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 tak Samsung už byl v řiti...Philips se mi rozležel v hlavě...takže nakonec vyhrála tahle http://3d-televize.heureka.cz/lg-55la691s/galerie/?obrazek=25a0278c6ec733ff2d33b778e646729a
Moty Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 taky jsem se postupem dostal k LG, doporučovali mi jí i kamarádi v oboru znalí, že je lepší než Samsung, takže nekonec tato asi chybu neudělám, což?
ivan_989 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 tak som kupil tuto plazmu 50" Panasonic TX-P50GT60E. Spokojnost velka. Bez problemov sa chytil na wifi, hladko pozeram filmy rovno na internete (napr. archiv ceske televize), videa pustam rovno z usb kluca (ma *3xUSB), nahravat na disk sa da tiez, vnutri ma tunery dvb-t aj dvb-s, takze staci jediny ovladac na vsetko, aj nejake aktivne 3d bryle pribalili, aj volake aplikacia na viera link vypadaju k svetu, skratka super. Obraz fajn tiez
Gustaf Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 taky jsem se postupem dostal k LG, doporučovali mi jí i kamarádi v oboru znalí, že je lepší než Samsung, takže nekonec tato asi chybu neudělám, což?v podstatě to same co mám já,jen větší. takže super volba. já jsem naprosto spokojen. a magic ovladac je pecka. nenahraditelnej pri pohybovani v menu a na internetu. v podstatě jako myš. jo přepínání programu malovanim je taky dobrá vychytavka
Moty Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) A kdes kupoval? V Alze ji neměli na podívanou, jaky mas ty brejle? Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem Moty123
Gustaf Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) já ji kupoval tady http://obchod.autologos.cz/p43091-lg-55la690s/ bylla tam za nejlepší cenu 31,5k. brejle mám 4 na 3d, takový plastovy ray bany a pak dvoje na dual play game. Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem Gustaf
montemar Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) videl jste nekdo tu novou, prohnutou OLEDKU nazivo? je to fakt takovej zazrak, jak se pise? (edt.: jinak, 3d brejle, co sem dostal k tv, jsem nasadil asi tak dohromady 5x.. za dva roky.. nasi je k novy bedne nedostali v zakladu, tak je otec hned bezel koupit, za 4k... a jak je pouzivaj je celkem dobre videt podle vrstvy prachu na krabickach....) Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem montemar
Moty Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 tak tu mojí tam bohužel nemaj, ale dostal jsem od kamaráda super cenu a bez, tak ještě vydržet do Ježucha a pustím si tam pěně blueR s Bondem:-))
Gustaf Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 mno, když jsem s pánem mluvil, tak mi dal nabídku, že když budu cokoliv potřebovat, že je schopnej to sehnat...zkus to po telefonu a řekni mu typ a on tě poví ;-)
StandaSDN Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Odborníci, neporadili by jste mi jakou TV k Vánocům? - Cena tak do dvaceti- Full HD- Nechci 3D- Nepotřebuju žádný smart chujoviny- Nejlépe s úzkými okraji kolem obrazovky a vůbec vzhled je důležitý- Připojím k tomu repra, takže spíš bych chtěl investovat do obrazu samotnýho- Nevím jestli to je důležité, ale nechci to mít puštěný celý den jako kulisu, ale pouze na filmy z Blue Ray. Za tipy děkuji, Stada
hansace Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Kvalitní panel s absencí 3D nejde dohromady. 3D je podmíněno použitím kvalitního a rychlého panelu. A pokud je v TV použit kvalitní panel, tak má výrobce funkci 3D taknějak zadarmo.
quest987 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Odborníci, neporadili by jste mi jakou TV k Vánocům? - Cena tak do dvaceti- Full HD- Nechci 3D- Nepotřebuju žádný smart chujoviny- Nejlépe s úzkými okraji kolem obrazovky a vůbec vzhled je důležitý- Připojím k tomu repra, takže spíš bych chtěl investovat do obrazu samotnýho- Nevím jestli to je důležité, ale nechci to mít puštěný celý den jako kulisu, ale pouze na filmy z Blue Ray. Za tipy děkuji, StadaDnes plati kvalitni obraz=chujoviny co tam nechces. Nebo si muzes poridit pouze monitor pro profesionalni uziti, ale zaplatis za nej daleko vic.Neber to tak, ze 3D a smart jsou veci za ktere zbytecne platis. V dnesni dobe je to jistym standartem, stejne jako, ze ma dnes tv usb konektor nebo dvb-t tuner.A jak velkou telku chces do dvaceti litru ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se