Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mám dotaz ohledně přehrávání filmů v TV z flashky. Když přehrávám DVD rip o velikosti do 1,5GB tak vše jede v pohodě. Ale jakmile tam dám Blu-ray rip např o 2 GB, tak se film seká nebo se obraz rozčtverečkuje nebo se přehrává jen zvuk. Nevíte, čím by to mohlo být? Mě napadlo, že je pomalý přenos s flashky a nezvládne přenos kvality obrazu. (Jestli jsou taky typu USB 1, USB 2 a 3) Nevím. Díky za pomoc

Odesláno

Gustafe, podobný problem jsem mel driv s DVD, kdyz jsem vypálil neco většího nez 1 GB nebo podobně, tak ten film proste skončil, bylo to myslim starým FW, tak jestli to nebude podobný problem, ale jestli ze to nejde u tvoji LG, tak to je dívky, to bohuzel nevim:-((

Odesláno

mám dotaz ohledně přehrávání filmů v TV z flashky. Když přehrávám DVD rip o velikosti do 1,5GB tak vše jede v pohodě. Ale jakmile tam dám Blu-ray rip např o 2 GB, tak se film seká nebo se obraz rozčtverečkuje nebo se přehrává jen zvuk. Nevíte, čím by to mohlo být? Mě napadlo, že je pomalý přenos s flashky a nezvládne přenos kvality obrazu. (Jestli jsou taky typu USB 1, USB 2 a 3) Nevím. Díky za pomoc

Nepises jakou mas flasku, jestli nejakou starou,nebo novejsi vysokorychlostni, jak ji mas zformatovanou(fat,ntfs), a taky koukni do navodu, nejsou vsechny vstupy usb stejny, na prehravani se hodej jen nektery, nepises jakej zvuk je k filmu, nekdy to muze delat, zkus DD, dneska uz je bezny DTS HD Master Audio, chce se dopatrat postupne(i kdyz k 2GB ripu asi dts hd ma nebude), osobne pouzivam ripy 15-20GB, jinak IMHO pouzivat 2GB ripy je na tvy novy tv docela krok zpet, myslim kvalita musi teda byt :-(, chtelo by to aspon 6-7 gb 1080p, rozdil musis poznat :-)

Odesláno (upraveno)

zkusím půjčit od kámoše externí hhd. ma tam většinou br tipy, tak uvidím, jestli to půjde. Mě napadlo, že je to pomalou flashkou a její malou kapacitou 4gb. Nevim. Telka mi nabízí aktualizací, ale zatím sem ji neprovedl. Flashka uz je starší...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Nad sto cm je mi to jedno.

Dobře, tak to řeknu tak, že si na takové funkce nechci připlácet. :-)

Měli by jste měli?

Standa

Napadá mne 42LA690 nebo 47LA690 nebo Samsung UE40F6670 nebo UE46F6670. 

Je to jak psal lexa. Celej problém je v rychlosti/pomalosti flashky. ext. hdd to jistí a jak také psal Lexa na takové tv co más absolutní nesmysl pouštět filmy v nízkém rozlišení. Já jedu na dva roky staré LG z ext. hdd hd filmy v ripech cca 7gb film a žádný problém nemám. A jak Moty123 zmínil, je dobré průběžně aktualizovat firmware tv.

Odesláno

Napadá mne 42LA690 nebo 47LA690 nebo Samsung UE40F6670 nebo UE46F6670.

Je to jak psal lexa. Celej problém je v rychlosti/pomalosti flashky. ext. hdd to jistí a jak také psal Lexa na takové tv co más absolutní nesmysl pouštět filmy v nízkém rozlišení. Já jedu na dva roky staré LG z ext. hdd hd filmy v ripech cca 7gb film a žádný problém nemám. A jak Moty123 zmínil, je dobré průběžně aktualizovat firmware tv.

diky kluci ;) aktualizaci fm jsem už provedl a z ripama se polepsim. teď mám bohužel jen 4fb flash, tak nemám na výběr. z exteraku to pak bude o něčem jiném ;)
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Muzete mi prosim poradit? Chtel bych 3D plasmu.

Vybrano jsem mel PANASONIC TX-P50ST60E a PANASONIC TX-P55ST60E a ani jedna ted neni k sehnani.

Uz to chci vyresit (xbox na 22 palcovym monitoru nic moc... :-) ), tak koukam i po jinych alternativach.

Bohuzel tomu moc nerozumim...

Odesláno

Chtěl bych nějakou LEDku do 10 000 kč max s úhlopříčkou od 81cm a víc.Podmínka pro mě je,aby tv přelouskla i titulky z USB,srt.sub,.Přelousknout titulky myslím tak,že je zvládne přehrát i pokud jsou samostatně,čili NE už vložené ve filmu.ČIli aby když budu mít na USB ˇfilm a titulky zvlášť,aby to přehrálo.A soubory běžné,čili, AVI,MKV,

Vím,že televizí,co titulky podporují je spousta,ale praxe je pak často jiná,nebo-li popisem je myšleno,že itulky tv sice zvládne,ale pouze vložené ve filmu.

Měl by někdo nějaký tip?

Odesláno

Osobne tip nemam, koupil jsem LED Panasonic a ackoliv si zatim se vsema titulkama poradila, stejne je to naprd, protoze jsou desne male a z gauce je nevidim.

Tz. pridavam doporuceni overit si, zda se daji titulky zvetsit. Mozna to jen neumim, ale je to nepouzitelne...

Odesláno

Muzete mi prosim poradit? Chtel bych 3D plasmu.

Vybrano jsem mel PANASONIC TX-P50ST60E a PANASONIC TX-P55ST60E a ani jedna ted neni k sehnani.

Uz to chci vyresit (xbox na 22 palcovym monitoru nic moc... :-) ), tak koukam i po jinych alternativach.

Bohuzel tomu moc nerozumim...

S tou plazmou na gamesy ti nevim, zkus tvfreak.cz tam se to resi dnes adenne(pokud uz si to tam neresil)

Ja ted pokukuju po 55pfl61008 od philipsu do ted mam 7kovou radu a max spokojenost

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...