Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 8. 2014 v 21:25, Duke650 napsal:

Chtěl jsem koupit plasmu Panasonic řady GT v rozměru 50-55", ale už není k sehnání... Má tady někdo zkušenost s řadou VT nebo ST? Díky

VT je top. STcko bylo pod GTckem. Pokud muzes koupit VTcko tak jdi jednoznacne do nej

Odesláno
  V 30. 8. 2014 v 21:37, quest987 napsal:

VT je top. STcko bylo pod GTckem. Pokud muzes koupit VTcko tak jdi jednoznacne do nej

koupil jsem pred pul rokem 50" VT po tom, co jsem se docetl o planovanem ukonceni a jsem s tou plazmou nadmiru spokojen. Prime srovnani stejne sceny na led samsung a na VT (dal jsem si je vedle sebe) je doslova propastny. V te cene nelze koupit kvalitnejsi obraz. A ta slavna spotreba, nad kterou kazdy druhy spraskne ruce pri zmineni plazmy, vyjde mesicne na par korun.

Odesláno

Paráda, to jsem potřeboval slyšet. Mám starší plasmu Panasonic 42", cca 6 let, jen HDready, nějaký střední model,

tak si dělám chutě na větší úhlopříčku ve FullHD, na smart vychytávky a 3D vcelku dlabu, chci ale co nejlepší obraz na filmy, takže VT je jasný favorit

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 19:55, Duke650 napsal:

Paráda, to jsem potřeboval slyšet. Mám starší plasmu Panasonic 42", cca 6 let, jen HDready, nějaký střední model,

tak si dělám chutě na větší úhlopříčku ve FullHD, na smart vychytávky a 3D vcelku dlabu, chci ale co nejlepší obraz na filmy, takže VT je jasný favorit

to by sis měl ale pospíšit doprodají se zasoby a uz nebudou

• po 2 týdnech...
Odesláno

duke650: myslím, že nebudeš zklamán - sám mám TX-P65VT60 a nemůžu mluvit jinak, než v superlativech

Nejlepší je to, že VT řada má barevný gamut tak přesný out-of-the-box, že ji prakticky netřeba kalibrovat :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 18. 9. 2014 v 20:49, Duke650 napsal:

http://www.digizone.cz/clanky/panasonic-viera-tx-p55vt60-plazmova-kvalita-na-nejvyssi-urovni/

Dnes jsem to dotáhl domů, ale už nebyla síla vybalit a zapojit.... snad nebudu zklamaný

dobre si vybral, blahozelam...

bohuzial pre nas, co sa aspon truchu vyzname - plazma je druh na vyhynutie, takze nic ine nezostava, len rychlo sa predzasobit a cakat, co nam cas prinesie v novych technologiach. Na 3D kaslem, to ide mimo mna. Robim raz za cas experimenty s projektormi ( mam rad velke obrazy!), ale teraz som uviazol v stvorbytovke a tak kvoli susedom len TV a smiesne audio?. 

Odesláno

No já jsem taky příznivcem plazmy, v lednu jsem kupoval novou Vieru (třetí, ale první s reprem vzadu) a jsem zklamán zvukem. Vzhledem k umístění TV odpadá použití sloupů, jako jedinou možnost vylepšení zvuku vidím v použití soundbaru. Máte někdo zkušenost a můžete poradit? Ideální by byl Panasonic, min. 2 HDMI vstupy. Díky.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 19. 9. 2014 v 6:19, wizard-ov napsal:

No já jsem taky příznivcem plazmy, v lednu jsem kupoval novou Vieru (třetí, ale první s reprem vzadu) a jsem zklamán zvukem. Vzhledem k umístění TV odpadá použití sloupů, jako jedinou možnost vylepšení zvuku vidím v použití soundbaru. Máte někdo zkušenost a můžete poradit? Ideální by byl Panasonic, min. 2 HDMI vstupy. Díky.

je jasne, ze original zvuk je nepouzitelny.

kedze som audiopolodebil, tak vzdy zacinam stavat miestnost podla zvuku ( co asi nebude prilis esteticke pre pripadne partnerky!)

Ja vo filme strasne bazirujem na priestorovom zvuku, takze zavrhujem 2.1 system. Ale teraz nedavno som cital v jednom Stereu ci Audiu o super soundbaru - skusim to doma vyhrabat a dam ti vediet - fakt to tam chvalili, az som to nechapal, ked som pozrel na foto.

Odesláno (upraveno)

@Wizard-ov: Novou telku jsem ještě neslyšel, ale preventivně mám vyhlídnuto toto http://www.areadvd.de/hardware/2013/panasonic_sc_htb170.shtml

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

ten zvuk je následek toho ztenčování rámečků okolo obrazovky, mám ještě starší plasmu Panasonic (asi 6 let) a zvuk je excelentní. Na kino mám ještě vedle sloupy a subwoofer , ale i bez toho je zvuk použitelný. Co se týká kvality obrazu plasma vs LCD tak přestože plasma byly od začátku vyvíjena pro video (na rozdíl od LCD) , tak boužel má o cca 30-40 % větší spotřebu a to EU nemůže dopustit. Takže malůvky na LCD se nám asi nevyhnou. Ovšem více mě trápí to , že se už plošně nevysílá v HD po celé ČR, protože to SD vysílání na takhle velkých obrazovkách už není koukatelný. Zatím to řeším satelitem, ale je to ostuda, protože už je zdigitalizováno, tak snad ty nové vysílače jsou na HD vybaveny.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)
  V 19. 9. 2014 v 10:42, joejog napsal:

ten zvuk je následek toho ztenčování rámečků okolo obrazovky, mám ještě starší plasmu Panasonic (asi 6 let) a zvuk je excelentní. Na kino mám ještě vedle sloupy a subwoofer , ale i bez toho je zvuk použitelný. Co se týká kvality obrazu plasma vs LCD tak přestože plasma byly od začátku vyvíjena pro video (na rozdíl od LCD) , tak boužel má o cca 30-40 % větší spotřebu a to EU nemůže dopustit. Takže malůvky na LCD se nám asi nevyhnou. Ovšem více mě trápí to , že se už plošně nevysílá v HD po celé ČR, protože to SD vysílání na takhle velkých obrazovkách už není koukatelný. Zatím to řeším satelitem, ale je to ostuda, protože už je zdigitalizováno, tak snad ty nové vysílače jsou na HD vybaveny.

no neviem, ...

excelentny zvuk z TV som este nemal to stastie, ale je to aj asi o preferenciach.

mna to zase naopak vzdy rozculovalo, preco to nie je mozne kupit ciste bez toho zosilnovaca a repracikov - ze preco ma to nutia zaplatit, ked to nikdy nepouzijem?takto nam vnucovali kedysy v magnetakoch a gramafonoch a Tv priblble audio - a nakoniec som to beztak mal zapojene na normalny zosilnovac a bedne, cize zbytocne platis x kusov smejdovych suciastok?  Neskor uz samozrejme boli aj bez toho, ale v TV je to tam nadalej...

joejog - s tym obrazom mas uplnu pravdu, je problem sa dostat k slusnemu obrazu a este nas pripravili aj o plazmu?.

a to cakanie na Bluray ?. a uz by mohli aj s cenou nieco riesit!

Upraveno uživatelem maxigabrielg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...