Maxel Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Na tak Ti díky teda! Sem myslel, že Bravia to jistí, ale jen o pár peněz víc je tady (55PUS6401) ve stejné úhlopříčce 4K, Ambient light a já nevim co ještě. Nevypadá to špatně! Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Frekvenci panelu ma ale jen 50hz pozor na to!http://m.heureka.cz/televize/philips-55pus6401/specifikace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Obnovovací frekvence je důležitá při hraní her, sport a sledování filmů s rychlými změnami obrazu. V takových případech hledejte mezi parametry obnovovací frekvenci od 100 Hz výše ? jedině pak nebude při pohybu obraz rozmazaný. Pozor jen na údaj CMR ? ten neznamená skutečnou obnovovací frekvenci, ale pouze dopočet snímků ze vstupní frekvence. Skutečnou obnovovací frekvenci se tak bohužel často dozvíme jen obtížně. To sem nasel na webu, raději pohledej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Díky, mrknu na to. Na druhou stranu mam několik let 65" LEDku s 50Hz a nijak negativně to na obraze nepociťuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Sorry, ale plácat v souvislosti s IPS LCD o víc než 50-60Hz může jen markeťák, který vůbec neví jak ten sopel uvnitř funguje - ať už je overdrive jakýkoliv. Že procesor interpoluje GOPy s třeba 1000Hz frekvencí je hezké, ale řeší to jen plynulost přechodů u prokládaných a nízkofrekvenčních zdrojů, ne "motion blur zadarmo". PS: Hlavně prosím neargumentujte frekvencemi LCD pro "aktivní 3D brýle" - jestli "3D user experience" něco pohřbilo, tak tohle Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 tak aktivní ma snad jen Samsung,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Sorry, ale plácat v souvislosti s IPS LCD o víc než 50-60Hz může jen markeťák, který vůbec neví jak ten sopel uvnitř funguje - ať už je overdrive jakýkoliv. Že procesor interpoluje GOPy s třeba 1000Hz frekvencí je hezké, ale řeší to jen plynulost přechodů u prokládaných a nízkofrekvenčních zdrojů, ne "motion blur zadarmo". PS: Hlavně prosím neargumentujte frekvencemi LCD pro "aktivní 3D brýle" - jestli "3D user experience" něco pohřbilo, tak tohle Tak jediny slovo, kterymu jsem tady rozumel je hned to prvni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) Tak jediny slovo, kterymu jsem tady rozumel je hned to prvni...Tak to jsme na tom dost podobne. :-) Nemohl jsem to ani komentovat, nemel jsem na to bohuzel co rict. Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem j.ocvirk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Taky jsem skončil u Sony LED a systému Android a musim říct zlatá plasma a jejich proprientární systém ovládání, pohled ze strany na LED obrazovku ani nekomentuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jenom taková poznámka, když jsem vybíral TV (asi 3 roky zpět), tak jsem řešil strašnou hloupost s připojením sluchátek. Potřeboval jsem, aby při připojení sluchátek nedošlo k odpojení reproduktorů na TV. Tohle mi strašně zůžilo výběr. A druhá věc pozor na zpracování SD signálu, je tam obrovský rozdíl mezi jednotlivými značkami (na některých prodejnách mi odmítli pustit na TV SD signál, protože jim bylo jasné, že bych si TV nekoupil). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 @první problém: Nějak nejsem schopen dát dohromady situaci, kdy bych chtěl mít do TV píchnutá sluchátka a zároveň potřeboval zvuk slyšet ještě z repro TV Jen pro zajímavost, o jakou situaci šlo? @druhý problém: Můžeš napsat konkrétní značky/modely, u kterých Ti odmítli pustit SD signál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 sluchátka mám v TV pořád, nechci pokaždé odsouvat (natáčet) televizi kvůli připojení sluchátek, využití jdu vařit a zapnu digestoř, bez sluchátek bych neslyšel nic, ostatní mají svou hlasitost,....je to asi tři roky, ale pamatuji si Samsung v Elektroworldu, tam do konce u nové řady odmítli pustit cokoliv kromě té jejich smyčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Další případ může nastat když máš blbý přístup ke sluchátkovému konektoru a chceš si do něj dát prodloužení. TV automaticky přepne na sluchátka, ale ty je máš třeba v šuplíku a je tam připojená jen ta prodlužovačka. Já jsem to vyřešil elegantně druhou televizí v pracovně - jak manželka zapne digestoř nebo robolux, tak už se pakuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) Díky, mrknu na to. Na druhou stranu mam několik let 65" LEDku s 50Hz a nijak negativně to na obraze nepociťuju.Nakonec to dopadlo takto:https://m.alza.cz/55-philips-55pus6561-d4093866.htm Sehnal jsem jí tady (Písek) v elektru za výprodejovou cenu, připlatil pěti letou záruku a včera tátovi (jako překvápko) nainstaloval do obýváku. Prozatim nadšení a spokojenost. Vypadá hezky, obraz je jak břitva a mile mě překvapil ambient light, docela pěkná a efektní záležitost. Má to dvěstěpadesát novejch fíčur, takže má otec na pár dní o zábavu postaráno Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 jj, za 20t. je to dobrý kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) Mam Philips 49PUs7100 a neskutence me ten Android vytaci , zapnu telku a nejdrive google chromecast prestal pracovat asi 3x po sobe a pak jeste jedna hlaska ... pokazde tel ztmavne a ceka na potvrzeni OK ... Mam chut jim to v ramci 14 dnu otriskat o hlavu, ale asi to vyresim pres Apple TV a chytre funkce televize radeji nebudu vyuzivat... Nedelam si iluze ze ten android pojede nekde lepe a hlavne je neskutecne tenka jen 3,7 cm Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 nejaky prehravac k LED TV namiesto WD TV MEDIA PLAYER? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 nevím jak je na tom Popcorn dnes,já jedu na prehistorickém Popcorn Hour A110 s 3,5" diskem,má sice občas problémy s přehráním avi formátem,ale to mi zase přehraje přimountovaný satelitní přijímač X-Trend ET4000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) kupil som Beelink GT1 novu TV som dlho vyberal a skoncil som u SAMSUNG UE55J6272 aj ked povodne som mal v plane kupovat PHILIPS 55PFL6300, ktory vzdy ked som chcel objednat zazracne zdrazil o 200?(alternativa bola aj 48" verzia) Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 kupil som Beelink GT1 novu TV som dlho vyberal a skoncil som u SAMSUNG UE55J6272 aj ked povodne som mal v plane kupovat PHILIPS 55PFL6300, ktory vzdy ked som chcel objednat zazracne zdrazil o 200?(alternativa bola aj 48" verzia)No tak pak napiš jak jsi s ním spokojen.Tady to docela chválili:http://avmania.e15.cz/beelink-gt-1-android-4k-h265-za-nizkou-cenu-test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se