Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Chlapi už jste někdy někoho s logem na autě potkali? Je nějakej pozdrav, aby ten druhej zjistil, že je to kolega z "rodiny" chronomagů? Možná se to tu už řešilo, třeba sem to přehlíd....

Jo, je domluvenej pozdrav. Dvakrát krátce zatroubit, jednou bliknout dálkovejma a ukázat prostředníkem jedničku, nejříve levou rukou a pak pravou (nesplést pořadí rukou!).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, je domluvenej pozdrav. Dvakrát krátce zatroubit, jednou bliknout dálkovejma a ukázat prostředníkem jedničku, nejříve levou rukou a pak pravou (nesplést pořadí rukou!).

Jj to je rozumný. V tom případě nás jezdí víc než sem myslel :D

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Děkuji Bakerovi za poslání a pěknou nálepku. Chronomag je už vidět i na autech v zahraničí....smile_anim.gif

post-21151-048063900 1353839037.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dneska jsem samolepku viděl v myčce před sebou (poznal jsem to až když auto přejely kartáče ;)

Se členem jsme se pak u vysavače pozdravili a musim říct, že jeho Omega PO Liquid Metal jde k obleku neskutečně dobře.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

;-)

Dneska jsem samolepku viděl v myčce před sebou (poznal jsem to až když auto přejely kartáče ;)
Se členem jsme se pak u vysavače pozdravili a musim říct, že jeho Omega PO Liquid Metal jde k obleku neskutečně dobře.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

kdyby náhodou, připojím se  minimálně dvěma kousky (jeden teď potřebuju a mám teď na cestě od fórumkolegy-dárce), alespoň budu moci vrátit laskavost a nechat si další - do foroty ;)

Kvalita těch posledních je ověřená, mráz, vedro, myčka nic nedělá neplechu  :clap: (na laku ani na fólii)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...