Alexion Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 tak aj ja uz mam tu milu sympaticku samolepku. lenivy postar mi nechal len oznamenie, takze dnes som si zasielku konecne bol vyzdvihnut osobne. zajtra lepim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Chlapi už jste někdy někoho s logem na autě potkali? Je nějakej pozdrav, aby ten druhej zjistil, že je to kolega z "rodiny" chronomagů? Možná se to tu už řešilo, třeba sem to přehlíd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Chlapi už jste někdy někoho s logem na autě potkali? Je nějakej pozdrav, aby ten druhej zjistil, že je to kolega z "rodiny" chronomagů? Možná se to tu už řešilo, třeba sem to přehlíd....Jo, je domluvenej pozdrav. Dvakrát krátce zatroubit, jednou bliknout dálkovejma a ukázat prostředníkem jedničku, nejříve levou rukou a pak pravou (nesplést pořadí rukou!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jo, je domluvenej pozdrav. Dvakrát krátce zatroubit, jednou bliknout dálkovejma a ukázat prostředníkem jedničku, nejříve levou rukou a pak pravou (nesplést pořadí rukou!). hmm, to delam i na ty co samolepku nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 ahoj klucii jsou jeste k dispozici? objevil jsem tohle vlakno teprve ted ale hned bych dve bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jo, je domluvenej pozdrav. Dvakrát krátce zatroubit, jednou bliknout dálkovejma a ukázat prostředníkem jedničku, nejříve levou rukou a pak pravou (nesplést pořadí rukou!). Jj to je rozumný. V tom případě nás jezdí víc než sem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tic-tac Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Děkuji Bakerovi za poslání a pěknou nálepku. Chronomag je už vidět i na autech v zahraničí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Dneska jsem samolepku viděl v myčce před sebou (poznal jsem to až když auto přejely kartáče Se členem jsme se pak u vysavače pozdravili a musim říct, že jeho Omega PO Liquid Metal jde k obleku neskutečně dobře. Upraveno 14. května 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Je možné nějakou nálepku ještě získat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 ;-)Dneska jsem samolepku viděl v myčce před sebou (poznal jsem to až když auto přejely kartáče Se členem jsme se pak u vysavače pozdravili a musim říct, že jeho Omega PO Liquid Metal jde k obleku neskutečně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Taky bych chtěl sámošku. Je možný jí ještě někde sehnat, případně na koho se obrátit nebo to byla nějaká samostatná ojedinělá akce ? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Myslím, že pokud se nasbírají zájemci na minimálně 100 ks, byla by další výroba reálná, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 kdyby náhodou, připojím se minimálně dvěma kousky (jeden teď potřebuju a mám teď na cestě od fórumkolegy-dárce), alespoň budu moci vrátit laskavost a nechat si další - do foroty Kvalita těch posledních je ověřená, mráz, vedro, myčka nic nedělá neplechu (na laku ani na fólii) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 kolik stála? Jenom pro orientaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 měl bych taky zájem o tři kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Já bych klidně taky zase vzal 2 ks... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 1 strocek2 bedjason1 sect2 gougy3 Nero2 Locque 11 celkem Zkuste se psát do seznamu a nakonec přepočítat celkový počet, třeba to vyjde. Uvidíme zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Tož bych si vzal rovněž dva kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 1 strocek2 bedjason1 sect2 gougy3 Nero2 Locque2 Ondrej71 13 celkem Zkuste se psát do seznamu a nakonec přepočítat celkový počet, třeba to vyjde. Uvidíme zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se