Andrew Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Na UPV to vypadá, že je registrován jako OZ "pouze" název Chronomag... nicméně se zeptejte Berta, je to vážně to nejjednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) krást a vraždit se taky nesmí, kdybys to nevědělNa fóru jsi uváděl, že jsi advokát, tak si myslím, že na legitimní dotaz bys mohl dát fundovanou odpověď a ne takový povýšený výkřik.Autorem toho původního loga je místní člen a ten tady dal souhlas s jeho užitím pro nekomerční účel a do dnešního dne jej, co vím, neodvolal. Původní logo bylo kombinací písma a grafiky a obsahovalo název Chronomag, tedy ochrannou známku (nevím, jestli je zapsána, nezkoumal jsem) to poslední logo je modifikací původního, neobsahuje název Chronomag, ale používá jen výseč původního loga (grafiku), s čímž autor opět souhlasil s podmínkou, že pod případnou úpravou loga bude jako autor uveden ten, který jej přetvořil, tedy vytvořil logo nové a tím je opět člen fóra. Toto Logo tedy sice pro informované odkazuje na toto fórum, ale de facto s ním nemá nic společného. Samozřejmě nevím, jestli Bert nekoupil, nebo jinak nezískal nějaká práva k výhradnímu užití tohoto loga od autora. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 k čemu je vlastně taková samolepka přilepená na autě dobrá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Když takový auto vykrades, tak máš větší šanci, že tam budou hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 To je jasný, je to znak naší tlupy, který nás odliši od ostatních, blbých, nehodinkových civilů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Pokud někdo chce má Hopa 26 jedno volné v sekci holčičku od nás ze vsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Pokud někdo chce má Hopa 26 jedno volné v sekci holčičku od nás ze vsiUž ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111569-holčička-od-nás-ze-vsi#entry2269626 .... Kdyby ji někdo mooooc chtěl, musel by mi slíbit že pošle Elišce (nebo na jiný, na CHMG zmiňovaný projekt) minimálně třícifernou částku a já oželím, že ji nebudu mít na svém novém vozidle, co očekávám za měsíc doma, a pošlu ji dál.(nojo, hopa26 nic slibovat nechtěl a částku taky neurčil, ale já si ji vlastně chci nechat. A tak pod slib ?000kč pro dobrou věc nejdu.... To jsem ale ku***, budiž mi polehčujicí okolností, že pro dobrou věc.)Tož tak.Motivační foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111569-holčička-od-nás-ze-vsi#entry2269626 .... Kdyby ji někdo mooooc chtěl, musel by mi slíbit že pošle Elišce (nebo na jiný, na CHMG zmiňovaný projekt) minimálně třícifernou částku a já oželím, že ji nebudu mít na svém novém vozidle, co očekávám za měsíc doma, a pošlu ji dál.(nojo, hopa26 nic slibovat nechtěl a částku taky neurčil, ale já si ji vlastně chci nechat. A tak pod slib ?000kč pro dobrou věc nejdu.... To jsem ale ku***, budiž mi polehčujicí okolností, že pro dobrou věc.)Tož tak.Motivační foto:i s hodinkama? Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 A ten stůl pod tím bys nechtěl? :-) (to už tu nedávno bylo :-D )Jestli ano, pošli SZ a já ti nacením samolepku+ hodinky+ stůl.... já pak oddělím částku pro Elišku a částku pro mou manželku (za ten kus kuchyně). I když pochybuji, že bys požadovanou částku akceptoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 kdyz ti poslu sz, tak uvidis jen mou reakci, nacen to, hod to sem a treba to vydrazis a dostanes 3x vic nez ode mne :D Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Ahoj vsichni, konecne pozitivni zprava Prikladam odpoved roBerta na otazku ohledne autorskych prav. První logo neobsahuje slovní název CHRONOMAG. Tudíž z důvodu registrace pouze slovní ochranné známky na něj neuplatňuji žádný nárok. Tedy z mého pohledu volné. Druhé logo toto obsahuje, takže navrhuji, že až dáte dohromady očekávaný počet kus a zhotovitele, vydám jednorázový kvalifikovaný souhlas s užitím. Bude to drahé, chci dva kusy :-) nyni se tedy konecne pohnem Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Fajn, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 18. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 rmx 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) k čemu je vlastně taková samolepka přilepená na autě dobrá ?K ničemu, ale líbí se mi tak ji chci taky nalepit. Třeba na ledničku Upraveno 21. února 2019 uživatelem stankoff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Jsem při debordelizaci objevil starou nálepku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Já bych se taky připojil a případně placnul za zadní okno.A co se týče navrhu-za mě by nemusel být špatnej Čaroděj co má v ruce místo koule jednoduchý ciferník.Jinak rád přispějí na tvorbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Super nápad! Když se toho ujmeš a bylo by to něco jako tohle, tak bych se taky připojil k objednávce na všechna moje auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Dík,sorry fakt se toho ujmout nemůžu,už nemám ani počítač,všechno jedu přes telefon.Ale nějaké staré kontakty na lidi z reklamky co tisknou bych asi našel.Ale chápu jde hlavně o návrh.Leda to hodit po staru na papír:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se