Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 1. 2013 v 13:24, Frantik napsal:

nic neni jasne.... To bude az potom smile_anim.gif

tak pardon, omlouvam se. nejak me ujelo ze je to zatim jen "hra", tu nechci kazit a dal to nejak neresim...:guitar:

prosim v klidu dale pokracovat...! navrhy jsou zajimave.

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 17. 1. 2013 v 11:02, kubson napsal:

já se obávám, že modifikace nějakého pouzdra na jiný strojek se v podstatě rovná výroba nových hodinek, navíc v tak malé sérii? na 1000 EUR bych rovnou zapomenul

V 17. 1. 2013 v 13:24, Frantik napsal:

nic neni jasne. Kubson se nabidl, ze Chronoshop obstara komunikaci. Nevim, co resis. Par nedsencu tady dava dohromady nejake napady, je to super p...l, ze neco vznika. Neresime, jestli to jde a kolik to bude stat. To bude az potom smile_anim.gif

Z meho pohledu vedet jestli to o co se snazime je vubec proveditelny neni od veci. Vypada to, ze jsme se shodli na pouzdre z modelu 144 a ETA Thermo. Krome toho jsem tu ale za posledni 3 dni nevidel zadny posun ani konkretni navrh v designu, krome par prispevku, ktery by se dali shrnout do "chci tam barvicky, chci tam barvicky". Ja vim, ze nemame kam chvatat a delame to tady hlavne pro zabavu, nicmene bych nerad, aby pokud to zacne nabirat nejakych slibny smer, to skoncilo na tom , ze to nikdo nezaplati.

U druhe, soubezne bezici limitky to vypada, ze narazeji na podobnou vec. Kdyz se ted odkazu na prvni citovany prispevek od kubsona: opravdu by se musely delat v podstate novy hodinky/pouzdro, pokud by se ten quartz do soucasneho pouzdra vesel? Neresi śe to pouze vymezovaci vlozkou, tak jak zminil Skalis v druhem vlakne?

Nebylo by mozne vzit za kazdou limitku vybrane pouzdro + strojek a zeptat se v jednom emailu skrze kubsona strucne Sinnu, jake jsou technicky moznosti vsazeni daneho strojku do prislusneho pouzdra, jak moc uprav by si to vyzadalo a z toho vyplyvajici priblizna cenova narocnost nutnych uprav? To by nam podle me dalo jasny signal, jestli se tu mame o neco snazit, nebo to nema cenu...

Odesláno
  V 17. 1. 2013 v 20:24, kloubik napsal:

... To by nam podle me dalo jasny signal, jestli se tu mame o neco snazit, nebo to nema cenu...

zorganizuj nejdriv papir ze do toho firma Sinn pujde a je se vsim einverstanden.

pak to da vse daleko vetsi smysl a realnost tomuto projektu. hezka hra a hezke navrhy,

ale aby to vse neskoncilo najednou jen virtuelne s fantastickou cenovkou, toho jedineho se trochu obavam...

Odesláno
  V 17. 1. 2013 v 20:24, kloubik napsal:

Z meho pohledu vedet jestli to o co se snazime je vubec proveditelny neni od veci...

Navrhujete v oboch vlaknach v podstate nove hodinky. Keby som bol vyrobca, tak by ma take komplikovane riesenie moc nenadchlo a v konecnom vysledku by bolo podla mna dost drahe. Cakat, ze taky vyrobca spravi v podstate novy model len kvoli 25ks limitke je dost odvazne. Myslim, ze cesta by bola navrhovat trochu striedmejsie. Napriklad zmena farby ciferniku existujuceho modelu, pripadne nejake logo, ci napis, ako napr. U1 pre Juweliera Roberta:

post-9929-096171600 1358463356.jpg

Odesláno
  V 17. 1. 2013 v 14:59, sashator napsal:

Podpora Kuby je k nezaplacení ale pojďme radši pracovat a vymýšlet, ať má vůbec co se Sinn vykomunikovávat. Škoda jen, že tu někdo nemá a nepracuje v nějakém grafickém (designovém) programu, aby to dostávalo konkrétní podobu- jako měli kluci u Nautilu v podobě Viktora (nebo kdo jim grafiku dělal). Přeci jenom tady ty naše výtvory spíše někoho odradí biggrin.gif

Tak jsem se toho chtel ujmout, pouze teda ve 2D, ale zatim jsem ztroskotal na fontech cislic, ktery jsou dost specificky, kdyby nekdo vedel co je to zac tak dejte vedet ;)

Sinn+144+Thermo+LE.jpg

Je to vsechno ve vrstvach, podvrsvach a grupach takze by nemel byt problem cokoliv kdykoliv zmenit/smazat/prebarvit/doplnit atp.

Je to ale delany v Adobe Ilustratoru 12, ktery uz je ponekud starsiho data a nejde mi to ulozit s podporou PDF, takze kompatabilita s jinymy programy asi nic moc :(

Tady pripadne ke stazeni ve formatu .ai + .tif : USCHOVNA Zitra to skusim dodelat, pokud to ma smysl... :wallbash:

ad. Sinn U1 LE - Ty bych si urcite nechal libit, akorat ze mi prijdou super takovy jaky jsou ;)

Maximalne by se mi libil sametove leskyly(polomatny) cifernik, plastictejsi rucky napr. s pulkulatym profilem a bez napisu "Automatik" a "1000m/100bar", misto nich by soupnul siluetu nejakyho U-boatu ;)

Odesláno (upraveno)

to OndraPod : díky za spolupráci, ta se určitě bude hodit.

Opravdu by použití pouzdra 144 bez tlačítek a vsazení quartzového strojku byl takový problém jak se tu avizuje a tak výrazně limitku prodražilo. Tyto dvě specifikace jsou přeci základními kameny limitky, tak bychom měli vědět, jak to vlastně je.

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno
  V 18. 1. 2013 v 2:53, OndraPod napsal:

Tak jsem se toho chtel ujmout, ;)

hurá, konečně nějaké konkrétní obrysy?

když budeme někoho u výrobce "otravovat" rád bych měl něco konkrétnějšího, než abych je úkoloval proveditelností X variant a cenovýma kalkulacema - i když já to shrnu do jednoho mailu, pro někoho ve vývoji to bude znamenat hodiny práce!

Odesláno (upraveno)
  V 18. 1. 2013 v 8:07, kubson napsal:

hurá, konečně nějaké konkrétní obrysy?

když budeme někoho u výrobce "otravovat" rád bych měl něco konkrétnějšího, než abych je úkoloval proveditelností X variant a cenovýma kalkulacema - i když já to shrnu do jednoho mailu, pro někoho ve vývoji to bude znamenat hodiny práce!

Rozumím, tedy domluvit se , jak by to mělo celé vypadat a sehnat skupinu lidí se zájmem a pak Tě oslovit o zprostředkování ostatního. Tož kluci do toho !

Odesláno
  V 18. 1. 2013 v 8:17, Chosef76 napsal:

Rozumím, tedy domluvit se , jak by to mělo celé vypadat a sehnat skupinu lidí se zájmem a pak Tě oslovit o zprostředkování ostatního. Tož kluci do toho !

hlavně jde o ten konkrétní návrh/y - pokud nebude dost lidí, vždycky se s tím dá něco dělat

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, mám nápad. Co to udělat barevný teda jak sviňa, ale hlavně číslice tam dát úplně debilně - jako třeba místo dvanáctky třeba pětku, místo trojky dvojku nebo třeba i tu dvanácku vyměnit za 21 atd. Kdyby se tomu dal nějakej řád, tak by se i ten čas dal odečítat úplně jinak. Jestli mi rozumíte. Dyť je to jen debilní kvarc.

Odesláno

Tak tady je takova zakladni verze, ze ktere uz se myslim da nejak vychazet - pokracovani priste:

sinn144thermolezaklad2.jpg

Ted uz jen vymyslet, jakym smerem se vydat dal, pripadne muzu udelat srovnavacku vsech predchozich grafickych navrhu, ktere tu uz padly...

V 18. 1. 2013 v 7:50, Baker napsal:

Tady mas ta cisla v EPS, neni to uplne presne, ale je to blizko.

Pouzil jsem, diky, myslim ze pro nazornost to bohate staci :smile_anim:

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 0:41, Zmizík napsal:

Hele, mám nápad. Co to udělat barevný teda jak sviňa, ale hlavně číslice tam dát úplně debilně - jako třeba místo dvanáctky třeba pětku, místo trojky dvojku nebo třeba i tu dvanácku vyměnit za 21 atd. Kdyby se tomu dal nějakej řád, tak by se i ten čas dal odečítat úplně jinak. Jestli mi rozumíte. Dyť je to jen debilní kvarc.

Jojo - "Pan Kaplan má třídu rád" :smile_anim:

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 0:41, Zmizík napsal:

Pamatuju si, že jsem na medicíně chodil ve čtvrtém ročníku do povinně volitelného předmětu akupunktura jako skeptik . Já a můj kamarád ( budoucí chirurg), jsme celé hodiny záměrně vyrušovali a říkali, že je to celé pí....na. Po 3 návštěvách se přednášející naštval, dal nám do indexu zápočet, jakože splněno a vyhnal nás. Ostatní museli dochodit celý ročník. Tudíž kušuj a neruš !!! raygun.gif

Odesláno (upraveno)

to OndraPod : osobně jsem pro zachování pulsové stupnice a přítomnosti další barvy, tedy žluté. Již předešlý návrh, kdy byly indexy a číslice pulsové stupnice ve žluté barvě se mi zamlouval nejvíc. smile_anim.gif Ať zváží i ostatní přítomnost loga Chronomagu na cifru, já bych ho tam mít nemusel, to spíše až v popisu na dýnku.

Odesláno (upraveno)

V minulych navrzich byla useknuta hodinova rucka, tu bych tam urcite dal.

Na Alpinistech se mi libi ty znaky - zeme vzduch. Kopirovat je i tady je nejspis nesmysl, ale co treba morzeovka? Nebo neco podobneho. Ta tachymetricka stupnice mne tam moc nebavi. Ale porad mi nikdo nevysvetlil jak se s ni bez chrona pracuje.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 6:33, Alda napsal:

OndraPod: díky moc, že si se ujal grafiky. Tohle je obrovský přínos pro vlákno. Hlavně vydrž :smile_anim:

Zkus ty barvy stupnice (žlutá - červená), ještě bych vyzkoušel změnit font nápisu thermo compensated a WR200 podle původního návrhu MarcelaG.

Souhlas s Aldou, ten Marcelův font se mi líbil více.

A useknutá hodinová ručka? To ne, please. Sorry Tome, vždyť to vypadá divně.

Já vím, že to je souboj vkusu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...