Přejít na obsah

Schaumburg Watch Moon Meteorite

Doporučené příspěvky

Před nějakou dobou jsem na ně narazil na internetu a ukazoval jsem je na obrázku své ženě s poznámkou, co vše je možné. I jako totálnímu laikovi, který se o hodinky nezajímá, skoro je nenosí a vnímá je čistě utilitárně se jí moc líbily. Mě tenkrát moc a po shlédnuté té fotografie hodinek na ruce ještě více. Tak až jednou budu opravdu váženým kmetem ...

Gratuluji, jsou originální a krásné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Nedá mi to abych se nezeptal, jestli už proběhla nějaká pozorování samotné přesnosti hodinek, i když chápu, že v kombinaci s měsíční fází je čas skoro nepodstatný údaj :smile_anim:

Přesnost kalibru je v běžném průměru kvalitních hodinek tedy do 10s/den, přesnost fází jsem neměřil, navíc teď nosím Panerai :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Možná si toho málokdo všiml, ale tyhle hodinky jsou unikátní ještě v jedné věci. Luneta je ve stylu Omega Seamaster 300 (Orlík 1966) tedy s negativním pruhnutím. Pěkně je to vidět na následující fotogŕafiii, kam dosahuje sklo, a hrany lunety....

post-11110-0-48453000-1363905195_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Parádní kus. Přiznám se ale, že bych si těchto hodinek (jakožto laik) na první pohled moc nevšiml. Teprve detailní zkoumání a "makrofotografie" odhalí jejich plnou krásu a precizní zpracování. Na nich je pro mne krásné právě to, že čím déle je pozorujete, tím jsou zajímavější a krásnější. To je tak nějak záruka "odolnosti proti okoukatelnosti". :-) Ten meteorit je ta pomyslná třešínka na dortu. Velká gratulace k tomuto skvostu.

Odkaz ke komentáři

Tak to je pecka. Páči sa mi mesačná fáza a tu je to dokonalé. A tá lumi mesiaca, to ma dostalo. A nielen mesiac, ale aj ciferník, ručky, dátum, puzdro všetko sa im vydarilo na jedničku. Úžasné, nádherné. Velká, velká gratulácia.

Upraveno uživatelem dandy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...