romanbenes Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Před nějakou dobou jsem na ně narazil na internetu a ukazoval jsem je na obrázku své ženě s poznámkou, co vše je možné. I jako totálnímu laikovi, který se o hodinky nezajímá, skoro je nenosí a vnímá je čistě utilitárně se jí moc líbily. Mě tenkrát moc a po shlédnuté té fotografie hodinek na ruce ještě více. Tak až jednou budu opravdu váženým kmetem ...Gratuluji, jsou originální a krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Jsou fakt paradni! Mne se jeste o neco vic libi verze Galaxy, ale zase meteorit se jen tak neokouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Moc pěkné...gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 (upraveno) No co uz na ne povedat - super impozantne - este otazocka - what is the price? a Jedno odporucanie - k peknym hodinkam aj pekny phone.... Upraveno 4. března 2013 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 V Chronoshop.cz je už nevedou (nevím proč), takže jenom na chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 No, skoro zadarmo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 V Chronoshop.cz je už nevedou (nevím proč), takže jenom na chrono24 Přitom to není ani 14 dní co jsem je na Chronoshop.cz obdivoval a četl o nich na blogu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Je možné, že již nejsou k dispozici, byla to omezená serie počítám tak 100ks, nevím, ale moc jich nevyrobili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Nedá mi to abych se nezeptal, jestli už proběhla nějaká pozorování samotné přesnosti hodinek, i když chápu, že v kombinaci s měsíční fází je čas skoro nepodstatný údaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Přitom to není ani 14 dní co jsem je na Chronoshop.cz obdivoval a četl o nich na blogu ... vedeme, jenom je nemáme na webu, musíme tu Schaumburg prezentaci dodělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Nedá mi to abych se nezeptal, jestli už proběhla nějaká pozorování samotné přesnosti hodinek, i když chápu, že v kombinaci s měsíční fází je čas skoro nepodstatný údaj Přesnost kalibru je v běžném průměru kvalitních hodinek tedy do 10s/den, přesnost fází jsem neměřil, navíc teď nosím Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Možná si toho málokdo všiml, ale tyhle hodinky jsou unikátní ještě v jedné věci. Luneta je ve stylu Omega Seamaster 300 (Orlík 1966) tedy s negativním pruhnutím. Pěkně je to vidět na následující fotogŕafiii, kam dosahuje sklo, a hrany lunety.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
de-tomaso Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Parádní kus. Přiznám se ale, že bych si těchto hodinek (jakožto laik) na první pohled moc nevšiml. Teprve detailní zkoumání a "makrofotografie" odhalí jejich plnou krásu a precizní zpracování. Na nich je pro mne krásné právě to, že čím déle je pozorujete, tím jsou zajímavější a krásnější. To je tak nějak záruka "odolnosti proti okoukatelnosti". :-) Ten meteorit je ta pomyslná třešínka na dortu. Velká gratulace k tomuto skvostu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Wow. Toto vlákno som objavil až teraz. A, úprimne - v hodinárskom svete mi sánka ešte takto nepadla. Krása a obrovská gratulácia. Nemám slov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Moc krásné a osobité hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropikiss Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Tak to je pecka. Páči sa mi mesačná fáza a tu je to dokonalé. A tá lumi mesiaca, to ma dostalo. A nielen mesiac, ale aj ciferník, ručky, dátum, puzdro všetko sa im vydarilo na jedničku. Úžasné, nádherné. Velká, velká gratulácia. Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem dandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se