Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

klobuk dolu a velka gratulacia !! prekvapilo ma, ze na ruke nevyzeraju nejako extravagantne akoby sa mohlo zdat. s nadsazkou by sa dalo povedat ze az nenapadne... myslim ze su v pohode bezne nositelne. PECKA !! :smile_anim:

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ještě pár obrázků, detail Měsíce a spony.

Zapoměl jsem zmínit malou zajímavost. Clonka nepřejíždí před obrazem Měsíce, ale za ním, respektive mezi obrazem Měsíce a lumi. Tím autor naposto skvěle trefil jednu ne moc známou věc. Měsíc totiž svítí tzv. popelavým světlem, neboli světlem, které na něj odráží Země od Slunce a tak je lehce za dobrého počasí vidět i zatemnělá část Měsíce, na kterou nesvítí Slunce. V případě hodinek je tomu také tak, tedy po nasvícení je slabě vidět i část, která je nad clonkou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratulace! Párkrát jsem je měl nasazené a přemýšlel o nich...Ale u tebe budou v lepších rukou...smile_anim.gif

Tak ať slouží! Máš originál, který nemá nikdo jiný na světě. Každý kus meteoritu je jiný a to z těchto hodinek dělá kousek, který se bude dědit po generace.

Odesláno

Tohle je uzasna zalezitost,taky jsem je na strankach chronoshopu ocumoval a rikal si,kterej "blazen" se s nima kdy pochlubi...a je to tady:-)Prijemny koreni,po delsi dobe neco s opravdovyma gulema.Ta lumi na mesici je dechberouci,velika gratulace...vetsina kusu Martina Brauna me bavi,tohle je dalsi z nich..super!

Odesláno

S těmahle hodinkama mě kluci v Chronoshopu dovolili se na chvíli zavřít do temné komůrky...

Jedna z nej měsíčních fází na světle i ve tmě.

A navíc jsou pěkně velký a tak vynikne jak ciferník, tak samotný měsíc.

Luminiscence měsíce je pak kapitola sama pro sebe...

Gratuluju.

Odesláno

Gratulace! Jsou opravdu ve správných rukách :smile_anim:

Btw, jsem rád, že jsme se při jejich prodeji poznali naživo. Bylo to moc příjemné posezení.

Odesláno (upraveno)

Děkuji všem! Rád jsem se sešel v Chronoschopu a je fajn u nákupu posedět a popovídat, to je jedna z věcí, která mě na hodinkách baví.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

teda josef, doteraz si sa pohyboval vo vlnach vsednosti (aspon to co som odpozoroval) ale toto su hodinky ktore si vyzaduju gule :) gratulujem a tesim sa na viac a viac fotiek..

Odesláno

Materiál ciferníku je tzv. siderit, který je stejně tak starý jako sluneční sousta, tedy cca 4.5 miliardy let a pochází většinou z jader rozbitých planetek. Struktura na povrchu je dělána technologií leptáním materiálu roztokem kyseliny dusičné (Widmanstättenovy obrazce).

Odesláno

Jen se přidám k ostatním s gratulací. Jsou to fakt parádní a velmi osobité hodinky. Na chronoshopu jsem je zaregistroval, ale až teď mě dochází, jaká je to paráda :speak_cool:

Odesláno

teda josef, doteraz si sa pohyboval vo vlnach vsednosti (aspon to co som odpozoroval) ale toto su hodinky ktore si vyzaduju gule :) gratulujem a tesim sa na viac a viac fotiek..

Máš pravdu, že hodinky, které většinou kupuju jsou spíš investiční záležitost, ale samozřejmě se mi musí líbit. Každé z těch hodinek lze prodat velmi rychle. Tyhle hodinky jsou vyloženě srdcovka a lidí, kteří takové hodinky koupí je tak stovka v Evropě.

Odesláno

Dik za vysvetleni vthu s braunem. Dneska se mi libi snad vic nez vcera... Ta vychytavka s tou fazi (odrazem) me opet naprosto rozesekala. Po dlouhe dobe tise zavidim.

Odesláno

To jsou sakra hezké hoďky!! Velká a upřímná gratulace. a fotek není nikdy dost :-)

Mohl bys postnout fotku na ruce s "profilu" ze strany korunky? nějak tak jak působí jejich výška na ruce. Díky moc

Odesláno

tak to je mazec, zaregistroval jsme je už před nějakou dobou, a i jsem je zvažoval, bohužel to dopadlo jinak, ale jak všichni píšou, jsou nádherný a zajímavý zároveň , veliká gratulace

Odesláno

Musim říct, že smekám nad timhle výběrem. Přesně podle mýho gusta.Ta lumiscence měsíce je bomba. A přesně jak již někdo řikal: nejsou to žádný rolexky a podobný tady už "massový" věci co kupuje každej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...