MrGas Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 18y+15y Glenlivet, Classic Laddie + Port Charlotte a jiné teď mají i na bottlesandstories.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 4 hodinami, Bobisky napsal: Není zač, měli i akci na 18y a k tomu 15y zdarma, ale to už je vyprodáno. Škoda, že už tuhle kombinaci nemají, jinak bych do toho šel. Sice jsem už v oblasti chlastu saturován, ale tuhle osmnáctku bych chtěl zkusit. Nemám to s Glenem, jak Ferry, ale panák téhle skotské mě neurazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Supr tip. Dík. Dvě Brunhildy za cenu jedné zakoupeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) Vona Glen byla totiž moje první a znáš to - když si poprvé liznes, uz si ji pamatuješ Nostalgie no. Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 A ližeš a lížeš, rozumím jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Taky mě ta 18tka mrzí , tak jsem objednal to co ještě je. Na bottlesandstories chodím taky, ale tam Glenlivet nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 13 hodinami, Lobber napsal: Ty jooo ani jednu neznám .... doporučil bys nějakou ? Doporučím klidně, ale na to mi musíš aspoň trochu narýsovat nějaké preference. Kouř/nekouř, sladší/sušší, cenový limit, co už jsi ochutnal, resp. jaké jsou tvé oblíbené a tak. Čím více informací, tím lépe jsem schopen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 V 14. 12. 2020 v 22:45, Bobisky napsal: Tip na Vánoce https://www.stramis.cz/glenlivet-15yo-40-0-7l + 12yo Glenlivet zdarma Vďaka, objednané, tak darček pre seba by som mal, teraz ešte pre zvyšok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Jinak dnes jsem jeste koupil v Makru Glenfiddich 18YO a k ni je zdarma Glenfiddich 12YO - taky slusna akce za 1390,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Takže obecně se dá rict, ze na svátky jsem ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Frantiku, parádně vychytaná akce a velmi povedená zásobička . Já dopíjím Ardbeg Uigeadail a musím taky rychle něco vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Oban Ti chutná, Františku? Mě teda ne a mám na ní jednu nechutnou vzpomínku...Jednu ulici v jednom nejmenovaném městě, jsem přejmenovali na Oban street. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Hele me chutná dost Takovej ideální stred mezi kourema a sladkejma, podle me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tady jsem s Maroshem. Oban mi nechutná. Stejně tak ovšem Glenfiddich. Prostě co soudruh, to názor. I když tady z té fotky to vypadá, že o dobrém pití víte v Praze kulové. Ještě, že tam u vás aspoň dobře čepují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Ja proste piju jen to, co mi chutná. To uz se neda předělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Třeba u mě se to s lety mění. Co mi chutnalo před dvaceti lety, bych dneska nedal do huby. Si pamatuji že jsem pil takové nepředstavitelné humusy, jako Four Roses, Johnnie Walker a VAT 69. Dneska bych se z toho zblil. Takže naděje umírá později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak to ja pil jen s colou a vzpomínám na to v dobrým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 5 hodinami, Frantik napsal: Hele me chutná dost Takovej ideální stred mezi kourema a sladkejma, podle me. A co Cragganmore? Ten mam podobne zaradeny ako ty popisujes Oban. Proste v nom je vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 2 hodinami, Hasňa napsal: Třeba u mě se to s lety mění. Co mi chutnalo před dvaceti lety, bych dneska nedal do huby. Si pamatuji že jsem pil takové nepředstavitelné humusy, jako Four Roses, Johnnie Walker a VAT 69. Dneska bych se z toho zblil. Takže naděje umírá později. souhlasím, že s lety se chuti mění. JW a telefonní číslo do VAtikánu nejsou zrovna výkladní skříň whisky. Ale Four Roses single barrel patří dle mne tomu lepšímu bourbonu. Něco konkrétního co Ti na tom vadí ? jen abych se poučil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Ten Bourbon. Nemůžu už léta žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se