Bert Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Máš pravdu, většina cen je fakt super. Ten šop jsem našel treprve včera, když jsem pátral po 10 letém Taliskierovi. O víkendu dám dohromady sestavu (4-5 flašek), a objednám. Výdejní místo pro Prahu mám asi tak 50 metrů od fabriky :-). Spolehni se, že dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 no urcite by som sa pridal k objednavke, minimalne ten talisker...ceknite aj amazon.dehttp://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_1?rh=n%3A364624031%2Ck%3Asingle+malt&keywords=single+malt&ie=UTF8&qid=1365859393&rnid=1703609031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Hyveco je brněnský velkoobchod s mnohaletou tradici a dnes ponejvíce paralelní dovozce zahraničního alkoholu, který kupují v Německu, Holandsku a Švýcarsku. I fernet stock umí koupit zvenčí levněji než tady v Česku :-) takže ideální volba pro někoho, kdo nemá chuť podporovat místní oficiální zastoupení s jejich maržemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Ač nerad, musím konstatovat, že mne brněnský velkoobchod s mnohaletou tradici pěkně nas ..... Objednávku jsem vytvořil, a když došlo na místo odběru, tak mi jejich formulář hodil líbezmnou hlášku, že výdejní místo ZATÍM NEFUNGUJE. Navíc oproti zmiňovanému poplatku za nula, mi připočetli nějakých blbých 34,- Kč. Fakt už mne úroveň služeb v téhle zemi leze krkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Ja nakupuju tady http://obchod.vicom-vino.cz/?page=shop/browse&category_id=02c53d92553e3aa34e869bfdea5fc6f6& a jsem spokojenej. Ale jezdim si tam osobne, mam to kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Bar doplnen o novy typ. Kostoval jsem na letisti, byla tam divka co nalivala pri vybirani, a je to dost drevite piti.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Dobrej magor. Napiš něco o rozdílu chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 specialne u tej QA cask by ma to tiez zaujimalo, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Zatim nebyl smak na snaps. Jen jsem ji testoval na letisti. Zdala se o dost ostrejsi a drevitejsi. PX cask je naproti tomu hodne jemny a vonavy a posledni mesice jedu hlavne ji a desitku. Az otevru a ochutnam vice, vikend, tak napisu. Ale je to dozravane v novych sudech, takze ta drevitost asi nebyla nahodna. Pokud nekomu nechutna desitka, tak ta QA mu nebude chutnat uz tim tuplem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 A mě to bude chutnat?Odpovím si sám: NE.Si dám raději směs ricinového oleje a téru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 no ja sa napriklad tesim, Laphroaig ma oslovila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 (upraveno) Chachare, lyzniku, spartane, pripiju si s ni za chvilu na tvoje zdravi. "Zdruv a vse nej!" Ty francouzske vonave vodicky vypalene z nepovedeneho vina, co neslo naflaskovat, prenecham jinym. :-) Lafroig je vyvolene, ne kazdy ma ten dar si s ni potykat. Ale rozdil ve veku ten mok nedela. Minuly tyden jsme s tatou za vecer a za doprovodu vlastnich pokusu na jeho 50 let starou Gibson SG, ale i mistru, jako treba Gary Moore a jim hrane live hendrixovky Red House, stahli v pohode celou lahev desitky a chutnala lahodne. Jameson, co nasledoval, pak chutnal jak bramborovy ocet. Upraveno 1. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Ďynka za přání "mundralo":-) A vzpomeň si, kdo Tě ke kapkám do nosu přivedl...bo ještě teď bys pil max.polskou vodku.:-)Ďišo si dám na ty dvě čtverky tu francusku navoněnou vodičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Laphroaig zavadi novy, jemne pozmeneny design etiket a tubusu. Jinak jsem otevrel flasu Bruichladdich THE LADDIE TEN a nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Laohroaig decentni, vkusny, mirna evoluce. Pekne. Plakat te lahve vedle tubusu bych si klidne dal na zed. Uplne jsem dostal chut. K vecernimu filmu si dam. Nakonec ta QA neni tak ostra, jak jsem se obaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Old & new. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Dneska testuju dalsi limitku, co jsem si dotahl z vyletu. Zatim nejsladsi a nejvonavejsi ze vsech. Taky relativne jemna, mene kourova, s melounove-kvetinovym koncem.<br /> Upraveno 24. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Oblíbil jsem si postupem času dvě - Aberlour (15ti letá), Cardhu (12ti letá) a zatím to trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 > HasnaVypada zajimave, budu muset nakupovat. Ja mam zrovna nality Talisker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Stejny ostrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se