Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Máš pravdu, většina cen je fakt super. Ten šop jsem našel treprve včera, když jsem pátral po 10 letém Taliskierovi. O víkendu dám dohromady sestavu (4-5 flašek), a objednám. Výdejní místo pro Prahu mám asi tak 50 metrů od fabriky :-). Spolehni se, že dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hyveco je brněnský velkoobchod s mnohaletou tradici a dnes ponejvíce paralelní dovozce zahraničního alkoholu, který kupují v Německu, Holandsku a Švýcarsku. I fernet stock umí koupit zvenčí levněji než tady v Česku :-) takže ideální volba pro někoho, kdo nemá chuť podporovat místní oficiální zastoupení s jejich maržemi.

Odkaz ke komentáři

Ač nerad, musím konstatovat, že mne brněnský velkoobchod s mnohaletou tradici pěkně nas ..... Objednávku jsem vytvořil,  a když došlo na místo odběru, tak mi jejich formulář hodil líbezmnou hlášku, že výdejní místo ZATÍM NEFUNGUJE. Navíc oproti zmiňovanému poplatku za nula, mi připočetli nějakých blbých 34,- Kč. Fakt už mne úroveň služeb v téhle zemi leze krkem.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zatim nebyl smak na snaps. Jen jsem ji testoval na letisti. Zdala se o dost ostrejsi a drevitejsi. PX cask je naproti tomu hodne jemny a vonavy a posledni mesice jedu hlavne ji a desitku. Az otevru a ochutnam vice, vikend, tak napisu. Ale je to dozravane v novych sudech, takze ta drevitost asi nebyla nahodna. Pokud nekomu nechutna desitka, tak ta QA mu nebude chutnat uz tim tuplem.

Odkaz ke komentáři

Chachare, lyzniku, spartane, pripiju si s ni za chvilu na tvoje zdravi. "Zdruv a vse nej!" Ty francouzske vonave vodicky vypalene z nepovedeneho vina, co neslo naflaskovat, prenecham jinym. :-)

Lafroig je vyvolene, ne kazdy ma ten dar si s ni potykat. Ale rozdil ve veku ten mok nedela. Minuly tyden jsme s tatou za vecer a za doprovodu vlastnich pokusu na jeho 50 let starou Gibson SG, ale i mistru, jako treba Gary Moore a jim hrane live hendrixovky Red House, stahli v pohode celou lahev desitky a chutnala lahodne. Jameson, co nasledoval, pak chutnal jak bramborovy ocet.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...