Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Kluci, nemuzu moc slouzit. Tu lahev jsem vypil presne pred mesicem behem jednoho vecera, celou a sam a moc si z toho nepamatuju. Pokd me pamet neklame, tak je to dost podobne desitce. Jako by takova povedena sarze desitky. Hladka, ale ne o moc vyraznejsi, nez desitka. Dobre se to pilo, jen ten duvod stal za howno. Quarter cask i PX cask jsou o dost vyraznejsi. Vcera jsem mel PX a moc mi to nejelo. Posledni dobou piju hlavne Ardbeg 10 a Uigeadail.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Talisker DE se pije sama. Dnes jsem si objednal nové plnění Talisker Skye bez udání stáří, tak snad nebudu zklamán ;-)

Taky se na ni chystám. Ale obecně ve mně ten trend nových no age flašek zanechává smíšené pocity. Laphroaig 10 bude zrušený, Talisker 10 asi taky....:(

kde byl odkaz na ty wiskofky ;)

Tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/4506-co-pijete/?p=1395629 :)

Odkaz ke komentáři

Taky to tak mám, jediné nové no age plnění mě sedí Port Roughe. Select, různé Stormy si koupím, vyzkouším, ale vícekrát se k ním vracet nebudu.

Tak nějak. No age a pořád nové marketingové krávoviny a výmysly, nelíbí se mi to. A kdo za to může? FEJKONOŠI! :D

Vysvětlím. Je známý fakt, že situace je způsobena extrémně rychle rostoucím čínským trhem. Číňani bohatnou a chlastají proto čím dál víc single malt. A bohatnou, protože lidi kupujou čím dál víc fejků. Kluci skotští nestíhají, musí stáčet čím dál víc a tak míchají co se dá, řešením je no age. 

Takže můj závěr: Bojujme proti fejkům, bojujeme tím i za lepší skotskou.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...