Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Som zvedavy co na ten select povies. Este som nepocul pozitivny ohlas (v porovnani so zakladnou 10yo, pit sa to samozrejme da.

Tento tyzden som v jednom podniku zahliadol Laphroaih Tripple wood tak som neodolal ochutnat. Nooo, zaujimave. Moj osobny dojem bol ako keby niekto nechal Laphroaig dozriet v sherry sude, alebo take nieco. Znacna zmes chuti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moj osobny dojem bol ako keby niekto nechal Laphroaig dozriet v sherry sude, alebo take nieco. Znacna zmes chuti.

Pisu ze "Úžasný nový produkt od značky Laphroaig. Pôvodne sa vyrobil pre trh bezcolných zón a je to husársky kúsok liehovaru Islay. Najprv zreje v bourbonových sudoch, potom sa dá do štvrtinových súdkov a tretie zrenie prebieha v európskych dubových sudoch Oloroso sherry. Úžasný s množstvom rašelinového dymu a sladkosti."

Tie asfalty moc nevyhladavam ale toto tusim rad skusim. 57,90 ? za flasu  ale neni neni zrovna malo...

Odkaz ke komentáři

Jako když necháš vařit uzene maso a do toho vývaru pak nalijes nejakej alkohol :-) Tak

Skratka "Úžasný nový produkt od značky Laphroaig, husársky kúsok liehovaru Islay". Tusim som prave usetril 60 evri.

Odkaz ke komentáři

Přesto je to jedna z nejoblíbenějších a nejlepších whiskey na světe a Skotové (nejen oni) na ni nedaj dopustit. Asi to se chce k ni propit :-)

ja som to asi presvihol, prepil som sa k nej ale len som prefrcal a uz som chvalabohu zase daleko. Len ma teraz zaujal ten triple wood edition, podla popisu to vypada ako nieco, co by mohlo chutit aj mne.

Odkaz ke komentáři

Laphroaig Triple Wood je na trhu uz x let (ja jsem se o nem dozvedel pred 5 lety), takze zadna novinka. A pokud nekomu nechutna normalni Laphroaig 10, tak to ani triple wood nezmeni.

To je bez debaty pravda. Ten zaklad tam urcite citit, ale jednoznacne je to velmi nezvycajny mix chuti. Vidim ze som sa trafil s tym finishom v sherry sudoch, je to tam citit. Kludne by som sa na panaka ukecat nechal ale flasku urcite kupovat neplanujem.

ano, a este som konecne ochutnal Jura Prophecy - po mojej velmi oblubenej Superstition a naozaj nevyraznej 10yo je toto vynikajuca dymova vec z Jury. Tam to na flasu vidim.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...