dabelM Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Na svátky to bude GlenDronach Allardice. Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 premiéra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Som zvedavy co na ten select povies. Este som nepocul pozitivny ohlas (v porovnani so zakladnou 10yo, pit sa to samozrejme da.Tento tyzden som v jednom podniku zahliadol Laphroaih Tripple wood tak som neodolal ochutnat. Nooo, zaujimave. Moj osobny dojem bol ako keby niekto nechal Laphroaig dozriet v sherry sude, alebo take nieco. Znacna zmes chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Moj osobny dojem bol ako keby niekto nechal Laphroaig dozriet v sherry sude, alebo take nieco. Znacna zmes chuti. Pisu ze "Úžasný nový produkt od značky Laphroaig. Pôvodne sa vyrobil pre trh bezcolných zón a je to husársky kúsok liehovaru Islay. Najprv zreje v bourbonových sudoch, potom sa dá do štvrtinových súdkov a tretie zrenie prebieha v európskych dubových sudoch Oloroso sherry. Úžasný s množstvom rašelinového dymu a sladkosti." Tie asfalty moc nevyhladavam ale toto tusim rad skusim. 57,90 ? za flasu ale neni neni zrovna malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Je to moje první zkušenost s Laphroaig, takže nevím zda jsem zvolil dobře, ale byla to spíš náhoda, že jsem ho koupil. Chuť je hodně specifická a to se mi na ni líbí. Za mne tedy spokojenost, ale chápu, že to spoustě lidí chutnat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Chuť je hodně specifická a to se mi na ni líbí. jeden povie ze to je zaujimave, druhy ze to ma specificku chut. To sme sa dozvedeli Neda sa to k niecomu aspon vzdialene prirovnat please? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jako když necháš vařit uzene maso a do toho vývaru pak nalijes nejakej alkohol :-) Tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jako když necháš vařit uzene maso a do toho vývaru pak nalijes nejakej alkohol :-) Tak Kéž by to bylo uzené Je to normální nemocniční desinfekce mixnutá s alkoholem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jako když necháš vařit uzene maso a do toho vývaru pak nalijes nejakej alkohol :-) Tak Skratka "Úžasný nový produkt od značky Laphroaig, husársky kúsok liehovaru Islay". Tusim som prave usetril 60 evri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Přesto je to jedna z nejoblíbenějších a nejlepších whiskey na světe a Skotové (nejen oni) na ni nedaj dopustit. Asi to se chce k ni propit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Přesto je to jedna z nejoblíbenějších a nejlepších whiskey na světe a Skotové (nejen oni) na ni nedaj dopustit. Asi to se chce k ni propit :-) ja som to asi presvihol, prepil som sa k nej ale len som prefrcal a uz som chvalabohu zase daleko. Len ma teraz zaujal ten triple wood edition, podla popisu to vypada ako nieco, co by mohlo chutit aj mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Laphroaig Triple Wood je na trhu uz x let (ja jsem se o nem dozvedel pred 5 lety), takze zadna novinka. A pokud nekomu nechutna normalni Laphroaig 10, tak to ani triple wood nezmeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Laphroaig Triple Wood je na trhu uz x let (ja jsem se o nem dozvedel pred 5 lety), takze zadna novinka. A pokud nekomu nechutna normalni Laphroaig 10, tak to ani triple wood nezmeni.To je bez debaty pravda. Ten zaklad tam urcite citit, ale jednoznacne je to velmi nezvycajny mix chuti. Vidim ze som sa trafil s tym finishom v sherry sudoch, je to tam citit. Kludne by som sa na panaka ukecat nechal ale flasku urcite kupovat neplanujem.ano, a este som konecne ochutnal Jura Prophecy - po mojej velmi oblubenej Superstition a naozaj nevyraznej 10yo je toto vynikajuca dymova vec z Jury. Tam to na flasu vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 A pokud nekomu nechutna normalni Laphroaig 10, tak to ani triple wood nezmeni. konecne jasna rec. Dikymoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 .. nejak to nechapu.. z 260 lahvi je k dispozici 264.. a ze 725 flasek 84? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 U nas na vanoce takhle je to serazene zhruba zleva podle oblibenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Nevidím slivovicu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Ta úplně vpravo je mi nějaká povědomá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Tech 6 na prave strane bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Já bych se spokojil i jen s tou první vpravo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se